Öisin

Tällä viikolla olen nukkunut 10 tunnin yöunia. Näen ennenkuulumattoman paljon unia. Enimmäkseen klassisia talounia, joiden viesteistä ei voi erehtyä ja unia paikoista joissa olen ollut ikuisuus sitten. Olen öisin myös tavannut kauan kadoksissa olleita ihmisiä. Jotkut tapaamiset ovat seuranneet koko seuraavan päivän ajatuksissani ja olen kauhean poissaoleva.

Vaikka en ääneen myönnä niin huominen neurologikäynti jännittää jotenkin.  On ehkä ristiriitaista toivoa samaan aikaan ettei tutkimuksissa ole löytynyt ”mitään” mutta toisaalta taas toivoa selitystä nimen kanssa oireilleen.

Mainokset

20 comments on “Öisin

 1. Anu sanoo:

  Edellisen postauksen taulu on jotenkin syvä ja valoisa yhtä aikaa. Minustakin kyllä tosi upea. Matkakuvistasi ei voi sanoa kuin wauwauwau, tuonne kun pääsisi. Ja huomisesta vielä – voimia oikein paljon. Toivon kaikkea hyvää sinulle.

 2. Paevi sanoo:

  Tsemppiä huomiseen!

 3. Jamelia sanoo:

  Tsemppiä huomiseen toivotan minäkin.

  Jamssi

 4. Ei mielestäni ollenkaan kummallista, että mielesi käy läpi monia tunteita. Hyvä, että käy! Toivon todella, että saat sopivan, hyvän vastauksen ja että sitten alkaa palat loksahtelemaan paikoilleen! :)

 5. NiinaK sanoo:

  Toivottavasti huominen Tuo muassaan pelkkää hyvää!

 6. Susku sanoo:

  Vaikken tarkemmin tiedä unistasi, tuli tunne, että yrittävät rauhoittaa Sinua. Voimia ja tsemppiä!!!!

 7. Fine van Brooklyn sanoo:

  Tsemppiä huomiseen oikein paljon ja onnittelut ihanasta matkasta, jolla olitte! Olen ahminut kuvia ja odotan aivan hiilenä omaa talvilomaani, vaikka en mitään tuollaista tule tekemäänkään. Aijon kyllä hiihtää, jos pakkanen ei kipua aivan törkeäksi. Ja olla vapaa.:)

 8. vilijonkka sanoo:

  Oletpa jälleen osannut valita osuvat kuvat. Kyllä on Eurooppa dramaattisen kaunis.

  Eiköhän kaikki mene huomenna, siis tänään, oikein hyvin. Eräs lääkäriystäväni kerran totesi, että useinmiten kummallistenkin oireiden takana on jokin ihan tavallinen juttu (olin jo kehitellyt mielessäni kaiken mahdollisen itselleni syövästä kuolioon, olikin sitten vain kulumat). Epätietoisuus vain laittaa mielikuvituksen pahasti liikkeelle. En nyt tietenkään vähättele tuntemuksiasi, kunhan yritän kömpelösti kannustaa. Tsemppiä ja iloista mieltä sulle tähän päivään!!!

 9. Ppi sanoo:

  Kylläpä on tunnelmaa näissä kuvissa. Ihan taas ääniäkin näistä kuvista kuulen.

  Kuten muutkin, toivotan myös tsemppiä tälle päivälle ja tietysti, että epätietoisuus häviäisi ja ”tuomio” ei olisi mitään vakavaa/kamalaa.

 10. Tanja sanoo:

  Ihan fiiliksissä näistä kuvista! Hienot yksin, mutta sarjana ehkä vieläkin mukavampi.

  Parhainta onnea ja järkevintä selitystä toivon lopputulokseksi neurologikäynnille.

 11. Liivia sanoo:

  Onnea tähän päivään täältäkin!

  Kaunista maisemaa tosiaan.

 12. Leena Lumi sanoo:

  Violet, unet pitävät meidät järjissämme!

  Kuin taulu on yksinäinen tammi ja lato on kuin kotipitäjästäni Satakunnasta. Lapsena en saanut kokea lunta, vaan hiihdin pitkin peltoja, vaikka lunta oli vain tuollainne ohut huntu, melkein vain kuura.

  Toivottavasti huominen tuo tietoa. Mikään ei näverrä ihmistä pahemmin kuin epätietoisuus.

  Toiveikasta viikonloppua, Violet!

 13. Olina sanoo:

  Nämä kuvat ovatkin kuin unesta.

  Minä en näe niitä talo unia koskaan. Mistähän sekin kertoo. Muuten kyllä, heti kun saa nukkua pidempää pätkää, tulevat unet.

  Kaikkea hyvää neurologikäynnille. Toivon koko sydämestäni, että se vastaa kysymyksiin parhainpäin.

 14. outi sanoo:

  mä näen kans talounia, useinkin. erilaisia taloja, korkeista tornitaloista pieniin mökkeihin. tuttuja ja vieraita. mitä milloinkin.
  tsemppiä tähän päivään!

 15. tintti sanoo:

  Don´t worry, be happy. (”Que Sera, Sera [Whatever Will Be, Will Be]”)

  Univarastosta on hyvä ammentaa, varsinkin luovaan toimintaan. Itse muistan uniani hyyyvin harvoin ja yleensä ne ovat aika ahdistavia, joudun aina ponnistelemaan hirveästi pystyäkseni tekemään niissä yhtään mitään ja usein ne ovat värittömiä ja niissä on hirvittävä meteli (luultavasti kuorsaan itse :D ). Sitten kun muistan värikkään ja helpottavan unen, se vaikuttaakin pitkään. Ehkä se vain tarkoittaa sitä, että tyyny ollut hyvin ja olen nukkunut levollisesti. Kerrankin.

 16. sari sanoo:

  Mitä ovat klassiset talounet ? En tiedä olenko nähnyt, en ainakaan muista.

  Eiköhän kaikki ole kunnossa. Uskon, että sen tietää itsekin jos ei ole – ja sittenhän voi asialle jo jotakin tehdä.

 17. -margarita. sanoo:

  Unissamme käymme läpi asioita jotka mielessä pyörivät tahdottuina ja tahtomattomina. Ilman unia pää varmaan räjähtäisi. Pienenä aina ajattelin että unissakin on eri kanavia kuten televisiossa. Nukkumaan mennessä aina valitsin haluamani kanavan, mutta taisi se sitten aina vaihtua itsestään mihin sattuu.

 18. Violet sanoo:

  Anu; kiitos kuvakehuista. Toivon että pääset samoihin maisemiin joskus jos se näytti sellaiselta että voisit tykätä.

  Paevi; kiitos Hollantiin!

  Jamelia; kiitos kiitos!

  Neiti Nimetön; niin, kyllä mieli raksuttaa ainakin taustalla vaikkei tietoisesti niin miettisikään asioita. Unet purkavat asioita.

  NiinaK: nyt tiedän jo että toi;-)

  Susku; noin minäkin uskon.

  Fine van Brooklyn; oi ole vapaa kuin…öööööö, olisko muuta vertausta kuin se kulunut juttu taivaan linnuista???

  vilijonkka; kuvat ovat menomatkalta autosta napattuja. Siis kun sinne hiihtolomareissulle mentiin.
  Juuri tuosta lääkärin kanssa äsken puhuin: oireeni olivat/ovat melko epämääräisiä mutta se ei tarkoita etteikö niistä olisi tärkeä puhua asiantuntijalle. Suhteellisen samoilla oireilla voi sairastaa montaa juttua.

  Ppi; nysse kuulee jo ääniäkin;-)
  Tuomio oli tyydyttävä!

  Tanja; kyllä minustakin pikku sarja on kivampi. Joo, järkiselitys tuli ja onneksi hyvänlaatuinen.

  Liivia; kiitos, Liivia.

  Leena LUmi; totta puhut unista ja epätietoisuudesta.

  Olina; siellä hiihtolomalla nukuin joka yö 22.00-7.00. Aika tarkkaan täsmälleen sama aika. Näin joka yö ihan valtavasti unia jotka muistin kotona. Jotenkin niin kaipasin niitä että jatkoin samaa kotiin palattauamme. En ole ollut kovin väsynyt mutta olen halunnut mennä aikaisin sänkyyn ”näytöstä” katsomaan.

  outi; joo, monenmoista pirttiä olen minäkin katsellut…

  tintti; nyt esim. näin monena yönä unta yhdestä ihmisestä joka ei valitettavasti enää kuulu mitenkään elämääni. Hänen ”läsnäolonsa” oli kuin valtava lohdutus ja toi tosi hyvän mielen.

  Sari; no niitä että kuljetaan huoneissa ja talot ovat milloin rikkinäisiä, ovettomia, ikkunattomia tai mitä vaan kurjuuden ja loiston välillä. Ja näitä sitten tulkitaan että talo on ”itse” jne. Uskoo ken uskoo.

  Niin, siis tiesin oireitteni perusteella ettei kaikki ole kunnossa ja siksi lääkäriin meninkin. Hän onnitteli minua siitä jotta päästiin tutkimaan miksi moiset oireet.

 19. sari sanoo:

  Vai silläviisiin, en ole tosiaankaan tainnut nähdä.

 20. Mystisen jänniä ja hienoja kuvia. Luen näitä myöhässä vasta nyt, joten onneksi tiedän, että kaikki on hyvin ja juhlaan syytä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s