Varastettu

Olen täynnä tylppää vihaa ja murhanhimoisia ajatuksia. Kostaisin jos tietäisin kenelle. Ostoskärryni varastettiin tänään ruokakaupan eteisestä sillä aikaa kun tein ostoksia. Jouduin ostamaan viisi muovikassia että pääsin kotiin sieltä enkä ollut päästäkään. Kädetkin venyivät niin että nyt niitä liian pitkiä hihoja (ed. kirjoitus) olisi tarvittu.

Kuka helvetti varastaa vanhan ostoskärryn jonka yksi pyörä on melkein irti?

Eniten ottaa suoraan sanottuna päähän se, että sisällä oli vastaostamiani taulupohjia. Kai se oli joku merkki että pitäisi lakata se tuhertaminen.

Mainokset

20 comments on “Varastettu

 1. pikkujutut sanoo:

  Johan törkeää.Ettäs kehtaavat.Jos vastaan kävelee, nappaa takaisin mukaasi mutta älä missään nimissä tämän vastoinkäymisen myötä lopeta maalaamista.

  Minä muuten jäätyisin pystyyn jos tuollaisia ikkunoita näkisin kuin mitä edellisessä postauksessa..Silmä lepää.

 2. pikkujutut sanoo:

  Ettäs kehtaavat, törkimykset. Tarkkaile ympäristöä, josko kävelee vastaan.

  Eikä vastoinkäymisistä kannata välittää, yöunta päälle ja uudella tarmolla pensseli käteen.

  Tuossa alemmassa postauksessa olevat kuvat.Kaunista ja kauniita ikkunoita.

 3. pikkujutut sanoo:

  Ettäs kehtaavat, törkeää.

  Mutta tämän vastoinkäymisen et anna lannistaa, ensseli käteen ja uusia tuotoksia työn alle.

  Nuo näyteikkunat, kaunista.

 4. Miia sanoo:

  Voi ei, kerrassaan kurja juttu :( Kyllä sitä kaikenlainen ihmisten mukaan lähtee, minkä vaan irti saa. Minulta on varastettu rikkinäinen ja iänikuisen vanha polkupyörä. Kaipaamaan en sitä jäänyt mutta ihmettelen mitä varas silläkin tekee. Käyttöarvoa pyörällä kyllä olisi ollut, olisihan sen saanut korjattua. Mutta silti.

  Äläkä vaan lopeta ”tuhertamista”. Taulusi ovat upeita!

 5. Kirjailijatar sanoo:

  No mutta onpa törkeätä. Olisi kannattanut varastaa täysinäinen kärry :) Minä aina ihmettelen, miten jotkut vaivautuu. Viitsi pahoittaa toisen mielen.

 6. Tanja sanoo:

  No voe prk! Aivan älytöntä :(

 7. Ppi sanoo:

  Onpa todella törkeetä, huh huh.
  Itseltäni on elämäni aikana varastettu kaksi pyörää, toinen talon pihasta ja toinen kesäterassilta, jossa ei oltu tuntia kauempaa. Molemmat lukittuina. Ja sain kommenttia, miksi jätit ne siihen (lue = oma vikani).

  Eikö se nyt kuitenkin ole niin, että lähtökohtaisesti varas on se, joka tekee väärin eikä se, joka jättää tavaransa johonkin lukittuna tai vaikkapa juuri noin, kaupan eteiseen. Ärsyttää niin tämä monien yleinen ajattelutapa!

  Murisen myötätunnosta.

 8. Marjohei sanoo:

  Ompas törkeää ja valitettavaa! En ymmärrä nuita varkaita, mitähän niiden päässä pyöriikään kun he vievät jotain toisen omaa?! Eikö heillä yhtään omatunto kolkuta?!

 9. pikkujutut sanoo:

  No, just. Tosi törkeää. Murisen minäkin myötätunnosta.

  Nuo edellisen postauksen ikkunat-olipa ne herkullisia.

 10. Linnea sanoo:

  Törkeää!
  Harmi jutte sikä taulupohjien että kärryn takia!

 11. Linnea sanoo:

  Ja kuka kirjoittaa noin naurettavia lyöntivirheitä ;-) Siis: Harmi juttu sekä taulujen että kärryn takia.

 12. Pahus, että pohjatkin meni.
  Älä hesusmaria tuollaista johtopäätöstä tee!

  Mutta totta tosiaan kuka mokoma. Taisi todella tulla tarpeeseen…yritän joskus ajatella noin, kun pistää vihaksi jokin.

 13. metsienmamma sanoo:

  Lueskelin taaksepäin. Hanoista. Mietin itsekin tuota taannoin, kun siirsin vanhan, ehkä antiikkisenkin, ison ruokasalipöytämme makuuhuoneen nurkkaan ja ruokailuhuoneesa tuli olohuone. Että meillä ollaan enemmän olohuoneessa, kuin ruokailuhuoneen hienon pöydän ääressä. Meillä ei käy moni. Ei varsinkaan ihmisiä istumaan kuuteen tuoliin kerralla syömään rauhassa illallista. Joten nukkekodit ja vesiväripöydät paraatipaikalle ja illallispöydät hiiteen. Hiiteen odottamaan lapsen kasvamisen päiviä. Tai kaupunkikotia.

 14. Iiris sanoo:

  No olipa paskamaisesti tehty. Mutta olen sataprosenttisen varma siitä, että taulupohjien varastaminen EI ollut merkki mistään maalaamisen lopettamisesta!!
  Sain muutama päivä sitten laitettua taulusi seinälle (pitkän harkinnan jälkeen – halusin olla varma, että ne tulevat juuri oikeaan kohtaan!) ja siellä ne nyt kertovat tarinaa elämästäni, vähän erilaisin sävyin ja sanoin eri päivinä. Kuka tietää, ehkäpä jonakin päivänä maalaat, tietämättäsi, vielä jatko-osankin siihen tarinaan :) Et siis voi lopettaa.

 15. Merruli sanoo:

  Mokoma kärryvaras -toivottavasti siitä tulee edes tämän seurauksena tapansa parantanut taiteilija. (En siis pidä taiteilijuutta rangaistuksena vaan hyvityksenä sinulle ja muille.)

  Sinulle tämä on merkki vain siitä, että sait luvan etsiä uudet ihanat kauppakärryt ja niihin riippulukon kaveriksi.

 16. Jonna sanoo:

  Käsittämätöntä. Mitähän kummaa sillä varkaalla oli mielessä.

  Minä muuten todistin syksyllä yhden pyörävarkauden, aineissa tai kaljoissaan oleva ukko varasti uudehkon näköisen lukitun polkupyörän juna-asemalta. Puukon kanssa sitä siinä rassaili, minä hoputin lapsia kiireen vilkkaa eteenpäin ja kun olin kuulomatkan päässä soitin poliisit. En kyllä tiedä saivatko varasta kiinni, mutta ajattelin olevani sen velkaa pyörän omistajalle. Väliin en uskaltanut mennä.

 17. NiinaK sanoo:

  Joku helevetin surkee hamppi ihan selvästi sen vei. Tai sitten joku joka osasi arvostaa vanhan melkein irti olevan pyörän kauneutta. Tai kolmantena se pahin eli joku jolla ei ollut varaa muovikassiin koska oli niin pihi ja ääliö, että ennemmin sortui varastamaan toisen omaa..Olis ennemmin varastanut sen muovikassin. Inhottavaa tollanen!

 18. Violet sanoo:

  Voi kiitos kaikkien myötätunnosta. KAupassa aina sanovat että kärryt pitää jättää siihen kassojen taakse ja nyt kun sanoin kassalle että piru vie, kärry meni niin hän sanoi että ne kyllä kannattaakin aina pitää mukana…ja tästälähin pidänkin.

  Iiris: en oikeasti voisikaan lopettaa vaikka välillä tuntuu siltä että ihan se ja sama vaikkei enää ikinä yhtään tekisi.

  Että joo, sinne meni taulupohjat, onneksi ei ihan kamalan monta. toivon että rosvo tekee niillä jotakin. uskon kyllä että ne on vipattu johonkin kadunvarteen….

 19. Riikka sanoo:

  Höh! Mutta kamalampaa kyllä tuo mitä seuraavassa postauksessa kerroit. Ymmärrän että nyt inhottaa mennä sinne kauppaan.

  Hauska juttu sinänsä nuo kärryt, tässä maassahan ne on vaan mummojen etuoikeus. En ainakaan kenenkään nuoren tai vaikka miehen ole nähnyt tuollaista Suomessa käyttävän.Itsekin vetelin tuota kauppareissuillani Brysselissä. Tarpeen olikin kun niitä vesitonkkia osteltiin.

 20. Violet sanoo:

  Riikka; vettä en osta juuri ikinä mutta mehuja, maitoja, viiniä…ja muuta painavaa tietysti.
  Kärryillä menen aina kun ruokaa ostan.
  En tajua mitä akkamaista tai mummomaista siinä olisi! Eikö Suomen miehissä sen vertaa ole munaa että kehtaisivat;-)
  Vai ehkä pitääkin näyttää että kyllä minä jaksan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s