Kaunis kiitos

Hiukan yli vuoden verran olen seurannut miten talomme taakse nousee toinen talo. Moneen kertaan olen joutunut toteamaan ai siitä tuleekin tollanen ja sitten siitä kuitenkin onkin tullut toisenlainen.  Ihmeekseni kukaan ei ole vielä kuollut rakennuspuuhissa vaikka telineet ovat kuinka sattuu ja homma kaiken kaikkiaan välillä kuin hölmöläisten puuhaa.

Mutta kiva tuota on ollut seurata. Ja jännä. Että putoaako joku vai ei.

Tänään näin ruokakaupassa kauniin naisen. Ei sitä voi yhtään tähän talon seinään verrata eikä se nyt liity tähän taloasiaan muutenkaan. Mutta niin, kaunis hän oli. Hän oli sillä tavalla kaunis ettei se ollut oikeastaan enää edes makuasia. Ei olisi käynyt kieltäminen. Kaikkein parasta oli että nainen oli niitä kauniita joilla ei näytä olevan kauneudestaan mitään käsitystä. Se kaunistaa jotenkin vielä enemmän kun ei näytä olevan lainkaan tietoinen  asiain tilasta.

Niin että sitä naista minä katselin siinä jonossa ja muutuin jotenkin koko ajan iloisemmaksi vaikkei lähtökohtakaan surkuinen ollut. Hymyilytti niin riivatusti. Kiitos vinot rakennustelineet jotka naurattavat, kiitos kauniit naiset kassajonoissa!

Mainokset

14 comments on “Kaunis kiitos

 1. Olina sanoo:

  Ja kiitos Violet täällä Piilomajassa! Minunkin tuli hyvä mieli:)

 2. katilein sanoo:

  Olipa tässä postauksessa jotain vinhaa! Minä en yleensä oikein huomaa, onko joku kaunis tai hyvnnäköinen, mutta joskus sellaisia hätkähdyttäviä naisia tulee vastaan. Sitä jotakin sitten vain on, jonka huomaa.

 3. isoinpapu sanoo:

  Kiva kirjoitus! Tulikin hyvä mieli. Kiitos!

  Meidän pihalta purettiin keskustassa asuessamme vanha puutalo. Se purkutouhu oli tosi hurjaa katseltavaa. Kaverit eivät ihan ammattilaisia tainneet olla, ja jotenkin sellaisella iloisella hellurei-meinigillä sitä taloa siinä hajotettiin.
  Savupiippua kaadettaessa kävi ihan oikea vahinko. Olin itse ikkunassa todistamassa kuinka ison kaivurin kauha tönäisi vahingossa piipun nurin, suoraan meidän taloa päin. Oli tosi hilkulla ettei tullut savupiippu meidän olohuoneeseen. Purkumiesten paniikki oli parasta draamaa, livenä.
  Oi niitä aikoja… ja kun se iekkapuhalluskaverikin puhalsi meille ikkunaan pyöreän reiän sillä puhaltimella…

 4. aurinkojakuu sanoo:

  Kiitos elämän pienistä onnen aiheista!

 5. Ilona sanoo:

  Tämä kirjoitus nosti mieleeni erään bussissa monesti näkemäni nuoren naisen, joka on mahdottoman kaunis ja käsittämättömän tyylikäs. Minun on pitänyt kirjoittaa hänestä, miten olen voinut unohtaa.

 6. Allu sanoo:

  Kiva kun kuvasit tuon seinän, kun olen juuri yrittänyt yhdelle ihmiselle selittää tuollaista eikä se tajunnut, nyt näytän valokuvan.

 7. Paevi sanoo:

  Minä tapasin töiden puolesta viikolla erään naisen, josta tuli samanlainen olo: hän oli kaunis, käyttäytyi erittäin hyvin, ja hänestä tuli olo että voisin suositella häntä vilpittömästi minne tahansa!

 8. Ppi sanoo:

  Katoin myös, että onpa siinä telineet vinksallaan. Tuleeko tuosta talosta kuinkakin korkea?

  Joskus noita näkee, hyvin kauniita ihmisiä, joita katsoo mielellään, itse asiassa ei oikein saa katsetta pois. Sitten tulee jo hölmö olo itselle, että älä nyt enää tuijota :)

 9. vilijonkka sanoo:

  Nyt minuakin hymyilyttää!

 10. Sooloilija sanoo:

  Jännä otsikko: ajattelin, että mistähän kiittelet eli kun jotkut lopettelevat blogiaan, kiittelevät samalla tavoin otsikoissaan lukijoita. Mutta onneksi ei nyt sillä tavalla asiat olleet ;D

  Tosi mukava oli lukea tämä postaus. Kauniin tai sykähdyttävän ihmisen näkeminen jossain on aina hauskaa. Ihmisten katseleminen esim. kahvilassa on oikein mukava harrastus. Kesäisin varsinkin. Ulkokahviloissa.

 11. Ansku sanoo:

  Eräs ystäviemme ystävä putosi juuri tällä viikolla kuolemaansa rakennustelineeltä. Asia on vaivannut minua kovasti, vaikken henkilöä edes tuntenut. Ystävämme ovat – syystäkin, shokissa ja järkyttyneitä tapahtuneesta. Mielessäni pyörii inhottavia ajatuksia; kuten vaikka, että ehtikö pudonnut tajuta monen kerroksen pudotuksen aikana kuinka hommassa taatusti käy.

  Myös omakin ystävämme putosi kerran samoissa hommissa, mutta onneksi hän selvisi murtuneella jalalla. Toivon, että naapurissasi laitetaan telineet kuntoon, ennen kuin jotain vastaavaa pääsee tapahtumaan!

 12. violet sanoo:

  Olina: oi kun hyvä. Toisinaan se on niin pienestä kiinni.

  katilein: vaikka kirjoitin että nainen oli kaunis sellaiselkla tavalla ettei se oikeastaan enää ole edes mielipideasia niin enemmän kun mietin niin onhan se. Tietysti se on. Ja vielä enemmän kun ajattelen niin ehkä moni olisi ajatellut naisesta aivan toisin. KYllä se jotenkin oli minun silmässäni se hänen kauneutensa.

  isoinpapu: keskityn nyt vain kuvittelemaan sitä reikää ikkunassa..voi hyvä ihme!

  aurinko ja kuu: näen niitä tällä hetkellä taas enemmän kuin toisina aikoina. Se on semmoinen kiertokulku: kun on hyvällä mielellä näkee enemmän hyvaä ja kaunista. Ja kun äkee enemmän tulee hyvälle tuulelle!

  Ilona: voi kirjoita nyt kun hän tuli sulle takaisin!

  Allu: hyvä että oli hyötyä!

  Paevi: tiedän mitä tarkoitat. Vaikka aina sanotaan ettei ulkonäköön saisi tuijottaa niin ei sille mitään voi. Tulee tuollainen olo kuin sinullekin tuli. Toinen asia on sitten se että ainakin minun silmässäni kovinkin monenlainen voi olla kaunis eikä se pidä sisällÄän vain ulkonäköä.

  Ppi: kerroksia on kaksi. Se on suuri talo ja siinä on ihana sisäpiha ja näyttä tulevan joku kattoterassikin (meidän alla, häh häh).
  Joo, taisin minäkin hiukan tuijottaa sitä naista. Yritin jotenkin rikkoa koodia. Yritin mietiä mitkä ovat ne palaset mistä hänet on tehty, mikä miellyttää. En osaa edelleenkään sanoa kyllä. Hän oli kuitenkin hymyilevä ja se on iso juttu.

  Sooloilija: oi ei, ei ole tullut mieleen lopettaa!

  Ansku: aivan hirveää.
  Nuo miesten telineet ova

 13. violet sanoo:

  Ansku: jäi kesken….siis että noiden rakennusmiesten telineet ovat alusta asti olleet miten sattuu. Siis oikeasti välillä oikein kylmää toi touhu.
  PAikallla aikaisemmin olleen rakennuksen purkaminen oli myös melkoinen juttu.

 14. Magen Jakubik sanoo:

  Great site you have got right here.|

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s