Sahan soittoa

Pitäisi aina katsoa heti ikkunasta kun talon takaa alkaa kuulua moottorisahan ääntä. Kyllä se mitä ilmeisemmin on merkki siitä että jotakin on tekeillä!

Vaikka alku jäikin näkemättä niin  paljon seurattavaa oli näinkin.

Ympäri vuoden vihreä silmänruokani pantiin pätkiksi.

Naapuritalon pihan pää on nyt tällainen. Ruma, mutta ymmärrän kyllä. Pitkä ja kapea piha on varmasti aika synkkä etenkin kahden tuuhean puun varjostamana. Kohta nuo varmaan laittavat tuonne kukkia, kasveja, puutarhakalusteita…toivotaan ainakin.

Ja jäihän mulle katseltavaksi keltainen puska.

Mainokset

12 comments on “Sahan soittoa

 1. Mielenkiintoista seurattavaa! Mä luurasin meidän ”takapihalla” tapahtuvaa talon purkua koko talven. Välillä pompin sohvalla kun ne jyttyytti siellä. Nyt ei ole kuin sorakenttä jäljellä. Ei olis kukaan enää katselemassa jos vaikka ottais nakuna partsilla aurinkoa, tai no tietty ne naapurit…

 2. Leena Lumi sanoo:

  Onnenpensas kukkii jo!

 3. Olina sanoo:

  Toivotaan! Ja siinäpä onkin sitten seuraava seurailun kohde: millaiseksi piha vielä muodostuu…

 4. mirka sanoo:

  voi kun siellä on niin kevät! toivottavasti täälläkin pian…

 5. vilijonkka sanoo:

  Tämä on kuin jännityssarjaa seuraisi! Ihmetteln korkeita aitoja. Siis kuinka korkeita ne oikeasti ovat? Näyttävät kovin julmilta näin yläviistosta katsottuna.

 6. NiinaK sanoo:

  Ihana kontrasti. Tumma, miltei musta runko ja kirkkaan vihreät lehdet. Kyllä jäisin minäkin kaipaamaan. Toivottavasti valitsevat kalusteiksi muuta kuin sitä kamalaa valkoista muovia.

 7. Josseivat ymmärrä täyttää pihaa kukkasin, voit aina käydä naapurissa perennapussit notkuen kylässä, joskos ymmärtäisivät sitten vinkin.

  Mahtaakohan tuo olla sama keltainen pensas kun kukkii minulla varhain keväällä, enenkuin lehdet puhkeavat. En muista nimeä, mutta voisi kuvitella, jos se kukkii siellä teidän ilmanalassa nyt.

 8. Kirsikka sanoo:

  Minusta on jotenkin surullista aina kun iso puu kaadetaan. Varsinkin jos ei ole kunnon syytä. No syytä on jos täyttää pikku pihan.

  Keltainen pensas taitaa olla onnenpensas joka kukki ennen kuin lehdet puhkeavat.

  Viherrystä odottava…

  Kirsikka

 9. aurinkojakuu sanoo:

  Että hupsista vaan, tosta noin vaan. Heille se oli varjostava este ja sulle kaunistava suoja … erilaiset on näkökulmat.Toivotaan, että kaunis puutarha tulee tilalle…

 10. sanni sanoo:

  Auts, mun on vaikea kestää puiden kaatamista. Joudun itsekin miettimään uusia mahdollisuuksia, mitä valo tuo, kun Lehmukseni kupsahti! Meinaa tulla aina itku, kun vanha puu kaadetaan tai kaatuu… Tällä tontilla mulla on joka vuosi joku puusuru :)
  Keltainen puu on kyllä kiva. Miten ihmeen kesä teillä jo on?

 11. Liivia sanoo:

  Tuo keltainen puska on sentään vielä kauniimpi! Samaa tahtoisin pihaan.
  Mutta ymmärrän, ja vihastuttaakin. Vasta pari viikkoa sitten olin monttu auki, kun huomasin että meidän lähikoivikko oli juuri vedetty maantasalle, sama josta olen postannut monta kuvaakin. Olin hyvin hyvin vihainen. Enkä voi käsittää. Koivikko toimi meluvallina moottoritielle. Nyt näkyy sitten hienosti ohi ajavat rekat ja hyvin myös kuuluu.

 12. Violet sanoo:

  neiti Nimetön; minusta on kiva seurailla kans. Aika vähän loppujen lopuksi purkamiset ja rakentamiset tuossa ovat mua häirinneet.

  Leena: Onnenpensas – ai se on semmoinen nimi?

  Olina; mää täällä kyylään nenä lasissa;-)

  mirka; toivon myös!

  vilijonkka; tuo onkin oikeastaan seinä eikä aita. Kahdelta suunnalta se on siis kaksikerroksisen talon ulkoseinä.

  NiinaK; joo, en tiedä tuon puun nimeä mutta tykkäsin.

  eilen tänään jne; nyt siellä pihassa ainakin ravaa jotain puutarhaliikkeen tyyppejä..ehkä siitä tulee suorastaan tosi hieno!

  Kirsikka; onnenpensas kuulostaa hyvältä!

  aurinko ja kuu; noinhan se on. Mutta joo, heidän puu heidän pihassaan…eiväthän he tietysti ensimmäisenä ajattele viereisen talon yläkerran rouvaa kun pohtivat kaadetaanko vai ei;-)

  ; Tuossa saattoi olla yhtenä syynä myös turvallisuus. Huoamsin että toinen puu oli sisältä jotenkin tummunut, ehkä laho.
  Kyllä meillä aika kesäistä on. Eilenkin meni kahteenkymppiin lämpötila. No, tänään sit on taas 13.

  Liivia; niin, vihastuttaa ja suututtaahan nää, mutta toisaalta…omasta pihastaan omat puunsa kaatoivat ja uskon että olisin sittenkin saattanut tehdä saman. Olen katsellut miten ovat siellä täysvarjossa synkeässä pihassaan joskus yrittäneet istuskella…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s