Haluan vielä tarkentaa….

….että tietokone on edelleen ns. paskana.

*

*

*

*

Sen verran olemme korjaustoimissa edistyneet että ennen total black out:ia ottamani kuvat saadaan näkyviin.  Mutta ihmettelen minä tuota miestä. Miten se voi tietää miten joku tietokone korjataan? Edes puoliksi?

Oletteks te hyviä korjaamaan asioita? Minä korjaan hienosti teipillä monenlaista mutta ei se tietokoneesen oikein….

Mainokset

14 comments on “Haluan vielä tarkentaa….

 1. Heljä sanoo:

  Korjaan myös tietokoneita puolihuolimattomasti ”oho-nyt-se-toimiikin” periaatteella koulutuksestani huolimatta. Miehelle tämä on välillä kiukun paikka koska ei jaksa muistaa, että vaimonsa menneisyyteen kuuluu myös liki 10 vuotta mikrotukihenkilötoimintaa ;O)
  Super glue, jeesusteippi, nitoja, klemmarit – kotiäidin pelastus!

 2. Outo Emo sanoo:

  Heljän listauksesta uupuu vain hakaneulat ja purukumi.
  Meillä mies on it-ihminen, mutta ollaan kuin suutarin lapset, koneet, yhteydet sun muut ovat kotona viimeisenä tärkeysjärjestyksessä. Tänään sain hänet sentään tunniksi keskittymään läppäriini, kun viimeisen mediaplayerin päivityksen jälkeen kaikki vuoden aikana lataamani musiikki lakkasi soimasta. Ähellyksen loppupäätelmä oli, että lähetä mulle pari tiedostoa töihin, niin mä testaan niitä työkoneilla. Minähän tietysti kaadan kaikki raivoni toimimattomuuksista hänen niskaansa heti kotiovella, mieluummin jo ennenkuin takki on otettu päältä pois.
  Kaunis keltainen kevät teillä kukkii (mikä pensas), täällä vasta ennätyslumet sulavat pois.

 3. Maare sanoo:

  ”Äiti korjaa kaiken!” :D

 4. sanni sanoo:

  Mulla menee kyllä ihan kuppi nurin heti, kun tietokone rupee kiukkuamaan. Hermo ei kestä yhtään. Nyt olen vaivalla harjoitellut Macin käyttöä ja se on toiminut loistavasti, olen ehkä vähän rakastunut siihen.

  Osaan korjata kaikkea muuta kyllä. Leluja, vaatteita, huonekaluja, koirankynsiä, kärjistyneitä tilanteita, vähän elämän kolhimia ihmisiäkin. Joskus kaiken korjaajan osa on hieman hankala. Kukaan ei korjaa minua, pitää olla itsekorjautuva. Olenkin. Hmm… Mistähän tämäkin nyt tuli? Ihan yhtäkkiä.

  Joskus kyllä tekisi mieli olla korjaamatta mitään tai ketään. Ilmastointiteipillä vaan vetelisi kaiken kasaan ja sanoisi, että hyvä tuli, pitäkää turpanne kiinni :)

  Onneksi kohta on loma.

 5. Liivia sanoo:

  Miehet on ihmeellisiä! Omani ei osaa edes nettiin mennä, siis ei tiedä tietokoneista mitään, ei ole koskaan koskenut.
  Ja sitten se asentaa mulle tosta noin vaan printterin toimimaan, kun itse en tajunnut siitä hölkänpöläystä.

  Mikä keltainen! Sopivasti tänne pimeyden keskelle.

 6. Olina sanoo:

  Mies on aina ollut oma atk-tukihenkilöni, kun on ihan sellainen pesunkestävä nörtti. Mutta muuton jälkeen olen havainnut hänessä puolen, joka osaa sahata hyllylevyjä, korjata vessan oven, saa öljypolttimen toimimaan ja patterit lämmittämään – tällaisesta en ennen tiennyt mitään, enkä käsitä, mistä hän tietonsa on saanut! En minä osaa mitään ”perinteisiä naishommia” erikoisen hyvin…

 7. Kirsikka sanoo:

  Kaikenlaista kyllä korjaan mutta tälle koneelle en osaa tehdä muuta kuin laittaa auki ja kiinni ja vähän ”sivuja” käännellä ja postia lähetellä. Auta armias jos koneet ei toimi, mikään ei ärsytä enempää. Varsinkin kun niitä ei osaa korjata.

  Mun korjailut kohdistuu lähinnä vaatteisiin (pitkä kokemus) ym. tekstiileihin. Vähän aikaa sitten naapurin rouva näytti mustien housujen lahjetta jossa oli reikä (tupakan tekosia) ja harmitteli kun olis niin mukavat mutta eihän niitä kehtaa pitää. No miepä lupasin kokeilla häivyttää ja onnistuin ja rouva oli innoissaan.

  Varsinkin poikalapsen vaatteet oli jatkuvasti rikki ja niitä sitten tuli paikkailtua ja eipä se ole loppunut vieläkään vaikka lapsi on jo 20-v ! Tuli tässä risojen housujen kanssa tänä talvena kotiin ja kysyi voisinko tehdä niille jotain. Ja äitihän teki ja lapsi tyytyväinen. Mutta edelliset risat housut oli niin pahasti, että ehdotin jos vaikka kassin tekisin niistä ja sekin kelpasi. Nuorukainen skeittaa ja siinä hommassa on housut vaaravyöhykkeellä. :) Poika on erittäin kierrätysmyönteinen ja on tehnyt kirpparilöytöjä jo vuosikausia. Ihan omasta tahdosta!

  Kirsikka

 8. Ilona sanoo:

  Miehet on hyviä tietokoneiden kanssa. Omani korjaa aina omani, vielä siinäkin vaiheessa, kun minä olisin jo ostamassa vähillä rahoillani uutta.

 9. vilijonkka sanoo:

  Se tietokoneen arkkitehtuuri on musta tosi outo, eksyn aina, enkä yhtään ymmärrä mistä mies voi tietää että tohon kuuluu laittaa 01.33.82 ja sitten sanoo että niin se vaan on. Arvostan ja koen suurta huonommuuden tunnetta asian suhteen. Toisaalta, ei hän osaa parsia tai ommella napinläpiä, minä hoidan ne hommat.

 10. Violet sanoo:

  Heljä; hyvä pelastuslista. Kaikki käytössä.

  Outo emo: ”mieluummin jo ennenkuin takki on otettu päältä pois”….;-) Miksi se aina onkin noin?

  Maare; no sa muuta!

  sanni; hihitin täällä…loman tarpeessa itsekin.Minä korjaan parhaiten asioita joista näkee heti mikä on rikki ja miksi.

  Liivia; no kappas printterin asennusta! Joutuiko edes ohjeita katsomaan? Mulla menis kyllä kaaaauan ohjeillakin – toisaalta, en ole kyllä yrittänytkään.

  Olina; eri tilanteissa tulee esille ihme taitoja, ihan totta. Kekseliäisyydestä on monessa tapauksessa kyse. Mun mies sanoo aina että hän vaan kokeilee kunnes toimii. Hän on hyvin sinnikäs mitä minä taas en ole ollenkaan.

  Kirsikka; vaatteiden korjaaminen on homma jota arvostan kovasti. Jotkut heittää heti menemään vaikka olisi ihan pienikin juttu jonka voisi korjata.

  Ilona:miten tästä tuli mieleen meidän kai 11 vuotias pesukone…et arvaa miten moneen kertaan se on pelastettu. En oikein edes tajua.

  vilijonkka; no toi just! Samaa en tajua. Mistä sen voi tietää, muka???

 11. Tintti sanoo:

  Meillä ei taideta muuta tehdäkään kuin vaan korjataan ja korjataan ja korjataan… onneksi Rakkaus on kätevä käsistään, vaikka kaiken elektroniikan kanssa hääräänkin minä. Sitä tosin on aika vähän tietokoneita lukuunottamatta ja ne on kaikki samaa merkkiä vaikka aikamoinen museo alkaakin jo kertyä. Applen koneiden kanssa olen touhunnut jo parikymmentä vuotta, joten ne on tuttuja eikä ulkopuolisia tukielimiä tarvita (kädet ristiin kyynerpäitä myöten vauhdilla…!). Vaatteita haluaisin osata korjata ja tehdä, olen liian kärsimätön vaikka halua olisi. Äidinperintöäkin olisi, pitäisi vaan kaivaa itsestään esiin.

 12. Liivia sanoo:

  No kyllä se ohjeet aika tarkkaan tavas:)

 13. mp sanoo:

  Aivan upeat kuvasarjat! Tänään olen maalaillut koko päivän väripintoja (alanvaihtajan autuutta) ja tuntui hassulta tulla nettiin – ja huomata sinun tehneen samaa…

 14. Violet sanoo:

  Tintti; ota pitkävartinen lapio joskus ja kaiva esiin ne asiat. Kohta huomaat että oho, hauskempaa ei olekaan kuin napin neulominen. (tai no….en ole varma tuosta).

  Liivia; hattu ilmaan tuosta! En nimittäin usein tajua nimenomaan ohjeita. Vahingossakin onnistuu toisinaan paremmin kuin ohjeen kanssa.

  mp; kiitos! Alanvaihtajan autuus….kuulostaa herkulta ja rimmaakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s