Hoilaan itseni kevääseen

Meillä on pääsiäisvieraita. Lauantaina ennen kuin he tulivat olin yksin kotona. Oli iltapäivä ja aurinko tuli juuri oikeasta kulmasta ja sopivalla voimalla. Varjot piirtyivät seinille omille paikoilleen, kevätasentoon.

Panin levyn soimaan ja hoilasin. Se on laulu numero 8 ja meinaan pakahtua joka kerta, edelleen. Siinä on pantu kaikki niin hyvin siihen mihin kuuluukin; oikeat sanat sanat oikeaan järjestykseen ja sävel soljuu niin kuin tykkään. Suosikkikohtani on ”taivaanrannassa aurinko sammuu noustakseen aikaisemmin”. Se on ehdottomasti laulu jonka olisin halunnut tehdä.

Ehdin kuunnella vielä kaksi Anna Järvisen levyäkin kokonaan ja hoilata niin että kurkku käheytyi ennen kuin muuliksi muuttunut mieheni tuli lapsineen ruokakaupasta. Ajatella – nyt on maanantai ja melkein kaikki on jo syöy ja juotu! Ihminen on ihmeellinen kone. Ruuansulatus on kummallista. Onneksi on kevät.

Mainokset

7 comments on “Hoilaan itseni kevääseen

 1. Ansku sanoo:

  Täälläkin on syöty niin että napa naksuu… Ehkä alkaisi olla tarve siirtyä keittolinjalle, jos vielä mielii kesäkuntoon.

  Tuo itsekseen hoilaaminen on mahtavaa, vapauttavaa. Minä harrastan sitä autossa työmatkallani. Usein itseäkin naurattaa kun mietin ihmisten näkevän minut risteyksissä. Vaikkei ääni ulos kuuluisikaan, eläytyminen on varmasti näky sinänsä! :)

 2. Kirjailijatar sanoo:

  Minäkin olen syönyt neljässä päivässä enemmän kuin normaalissa viikossa tai sitten enemmänkin. Olo on ihan kuin Michelin-ukolla.

  Mutta hoilaaminen on kivaa. Siitä tulee ponteva ja pirteä olo. Ja kyllä se tekee keuhkoillekin hyvää.

 3. Sooloilija sanoo:

  Miksi pääsiäisen aikaan pitää syödä jääkaappi aina tyhjäksi. Me lähdemme nyt etsimään avoinna olevaa kauppaa, jotta saisimme kaappiin täytetää.

  Anna Järvinen sopii hyvin kevääseen!

 4. seija sanoo:

  ”kuinka paljon rakkautta mulle suotkin, sulle kaksinverroin sen voin lahjoittaa” on yli 50 vuotta sitten soinut iskelmä, ja sitä hoilaan autossa, sanoja muistan pari riviä tuon lisäksi…

 5. Liivia sanoo:

  Hoilaaminen pitäisi kuulua kaikkien perustoimintoihin, niin hyvä olo siitä tulee. Mun perushoilotus on ”Aamuyössä aistein avoimin elämääni silmiin katselin…”. Yksi hienoimmista biiseistä, jossa on ihan kaikki kohdallaan.

 6. Riikka sanoo:

  Täälläkin on hoilattu:) Kokeiltu Sing Staria ekaa kertaa (mitään pelikonetta meillä ei kyllä ole!) Tuo on muuten yksi minunkin lempilevyistä. Ihania sanoja ja melodioita. Missä sun kuvat muuten on?

 7. violet sanoo:

  Ansku; näky sinänsä – ihan varmasti!

  Kirjailijatar; minä en itse ole syönyt sen enempää kuin normaalistikaan mutta olen seissyt keittiössä enemmän kuin aikoihin….Keuhkoja olen vahvistanut myös monin tavoin.

  Sooloilija; eiks sovikin? Siis Anna kevääseen. Toivoisin häneltä uutta levyä. Ei silti, kaksi vanhaakin kestää edelleen.

  Seija; ihan tuttu tuo minulle. Osaan ystävieni kauhuksi kaikkia vanhoja renkutuksia.

  Liivia: oikein hyvä hoilotus tuo Klaanissa veisattu. Päivi POrtaankorvahan se taisi olla, laulaja.
  Se on hieno, ei pääse yli eikä ympäri.

  Riikka; kuvat on hevon….kuusessa. Aikaisemmin selostin että tietokone on ollut rikki. Polvivehkeeltä olen tehnyt kirjoituksia vain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s