Mutta minä olen täällä

On poikani syntymäpäivä mutta minä olen täällä vaikka siellä piti jo olla. Olen soittanut niin paljon että puhelimesta on jäänyt jälki poskeen. Soittanut lapselle onnittelua ja soittanut itselleni kotimatkaa. Ensimmäinen asia sujui helposti, toisen kanssa saa vielä tehdä työtä.

Mutta mitään hätää ei ole. Tällaista tämä on mutta ei se mitään.

Kävin äsken katsomassa Anni Leppälän näyttelyn. Kuvat menivät päässäni kolmeen lokeroon.

Lokero 1: tykkäsin ihan hirveän kauheasti.

Lokero 2: tykkäsin jonkun verran, ei tehnyt sen suurempaa vaikutusta kuitenkaan.

Lokero 3: en yhtään tykännyt.

Niin ja yksi päivä kävin katsomassa elokuvan Kohtaamisia. Siitä tykkäsin alusta asti niin hirveästi että voisin mieluusti pitää tästä esimerkiksi puheen. Kyllä se oli sitten hyvä.

Niin ja sitten oli se yksi päivä jolloin tapasin Tanjan ja Liivian mutta siitä te olette jo kuulleet. Se oli oikein hilpeä päivä.

Hirmu monta muutakin hilpeää tapaamista on ollut. Minulla on ihania ystäviä ja hyvät vanhemmat ettäs tiedätte.

Ja nyt jatkan sitä soittamista. Minä olen täällä ja kyllä minun kieltämättä on jo hiukan ikävä niitä jotka ovat siellä missä minun pitäisi nyt olla.

Mainokset

19 comments on “Mutta minä olen täällä

 1. mizyéna sanoo:

  Voi että. Toivottavasti pääset pian sinne minne pitäisi. Voiko laiva-bussimatka tulla kyseeseen, jos lennot ei onnistu?

 2. Ansku sanoo:

  Voih, sinustakin tuli siis ”uhri”. Pikaista kotimatkaa! :)

 3. Linnea sanoo:

  Toivottavasti matka kotiin järjestyy pian – ja kohtalaisella vaivalla. Yhden kaverini mies on jumissa Jenkeissä. Sai eilen viisumin Venäjälle ja tulee kotiin ensin Tyynen meren yli ja sitten Moskovaan ja sieltä junalla…

 4. Pikkujutut sanoo:

  Ajattelinkin sinua tässä päivänä eräänä,kun tuhkajuttuja lueskelin. Toivottavasti reitti avautuu jotain kautta ja nopeasti.

 5. Desiree sanoo:

  Toivottavasti pääset pian kotiin!

 6. Tintti sanoo:

  On reissuja, jotka muistaa ja reissuja, joita ei muista. Onnellista on, että molemmissa päissä matkaa on turvallista olla.

 7. Anioni sanoo:

  Toivottavasti pääset pian kotiin!

  Minäkin vietän tänään synttäreitä, sairaanhoitajana tällä kertaa. Juhlimme myöhemmin, juhlikaa tekin, sitten kun on parempi aika.

 8. aurinkojakuu sanoo:

  Ainainen dilemma olla jossain muualla, jossain missä pitäisi olla enemmän kuin missä on.
  Nyt tietysti erityisen ikäväksi sen tekee pojan synytmäpäivä -se on asia erikseen. On helppo filosofoida kun ei itse ole samassa tilanteessa, i enkä tiedä mitä sitten ajattelisin, mutta tämähän on todella konkreettinen ole hetkessä -harjoitus. Näytät kuitenkin ottavan rennosti ja hyvä, että käyt näyttelyissä. Venynyt visiitti saattaa tuoda paljon hyvääkin… ainakin niin ehkä kannattaa ajatella. Tulipas nyt jotenkin outo kommentti. Toivottavasti pääset kuitenkin pian kotiin.

 9. SusaRouva sanoo:

  Tervetuloa kylään jos aika käy pitkäksi kökkiessäsi jumissa täällä päin!

 10. Riikka sanoo:

  No voi että. Toivottavasti kotimatka järjestyy pian. Vaikka kuten joku jo sanoi, onneksi täälläkin on hyvä olla, eikä mitään hätää:) Uskon että siellä toisessakin päässä alkaa jo olla ikävä.

 11. Ppi sanoo:

  Voi harmiharmi tuosta poikasi syntymäpäivästä. Mutta voisin kuvitella, että kaveri ymmärtää, eikös tämä ole juuri se ajattelija-tutkija?

  En oikein osaa sanoa mitään muuta kuin, että toivottavasti pääset turvallisesti kotiin, mutta hienoa, että olet täällä viihtynyt. Kaikenlaista voi sattua eikä kukaan varmaan olisi osannut kuvitellakaan, että jotakin tällaista!

  Islannin tätini laittoi sähköpostia, että heillä on siellä vähän tuhkaa, hän asuu Keflavikissa ja tuulet puhaltaa heille hyvästä suunnasta. Mutta tulivuoren lähellä olevat katselevat salamoita ja kuuntelevat kun maa murisee ja möyryää. Kotiinsa ovat saaneet paljon tuhkaa ja siinä kuulemma liukastelevat, mutta tuolla kun asuvat eivät sen kummemmin pelkää, ovat niin tottuneet siihen vieressä olevaan tuttuun kaveriin..

 12. vilijonkka sanoo:

  Toivottavasti myös puhelimesi on hyvä ja ne ihmiset jotaka vastaavat puheluihisi hyviä! Onnea järjestelyihin ja pikaista kotimatkaa toivoen.

 13. Olina sanoo:

  Olet ollutkin mielessäni tämän tuhkapilven takia. Toivottavasti pääset pian kotiin, mahdollisimman mutkatonta tietä!

 14. Liivia sanoo:

  Niin vähän arvelinkin, että on käynyt. Harmi homma erityisesti poikasi kannalta.

  Hei missä tuo näyttely on? Voisin kans…

  Toivottavasti olet pian koneessa!

 15. Karita sanoo:

  Vaikka oletkin täällä etkä siellä missä haluaisit olla, kuulostaa siltä, että olet kuitenkin nauttinut päivistä ja tapahtumista täällä. Toivon kuitenkin ilmojen kirkastuvan jotta pääsisit poikasi ja perheesi luokse.

 16. Elisa sanoo:

  Vitsiläinen kuinka sulle kävi. No, nauti nyt vielä viimeiseen pisaraan asti Suomesta. Kohtaamisia oli hieno mustakin! Oliko sulle muuten lukematta vielä se Virginie? Löysin sen ja voin lähettää sulle.

 17. Sadie sanoo:

  Hyvän leffan valitsit. Kohtaamisia oli minustakin ihan alkumetreiltä lähtien niin koskettava ja upea elokuva. Yllättävän vähän silmiini on osunut kehuja elokuvasta. Pidän elokuvista, jotka nostattavat esiin tuntei ja tämä oli kovastikin juuri sellainen.

  Toivottavasti pääset pian kotiin.

  Sadie

 18. Kirjailijatar sanoo:

  Olen arvannutkin, että jumissa olet. Harmillista. Tämä tuhkapöly on sotkenut kyllä monta asiaa monessa eri paikassa. Itsekin on joutunut setvimään työasioita, kun ihmisiä on jumissa niin Liettuassa kuin Saksassakin.

  Minä pidin ihan hirmuisesti tuosta leffasta Kohtaamisia. Minulla on ollut ilo tavata ohjaaja Saara Cantell ja hän kertoi paljon tosi mielenkiintoisia juttuja tuosta leffasta. Siitä kuinka tavallisuudesta poiketen tätä leffaa harjoiteltiin näyttelijöiden kanssa normaalia kauemmin. Sen ansiosta kohtaukset voitiin ottaa yhdellä otolla ja niissä säilyi se mieletön intensiteetti. Minä kehuin, että minusta elokuva oli melkein kuin dokumentti, se oli niin uskottava ja aito. Kuvaaja Marita Hällfors onkin tehnyt kuulemma paljon dokumentteja. Yhtä kaikki, loistava elokuva ja upeat näyttelijät.

 19. Jamelia sanoo:

  Voi että toiv. pian pääset paluumatkalle
  juuri olen ite kotiutunut Hollantiin
  oli kyllä niin ihana tunne oma koti ja perhe
  vaikka Suomessakin ei ollut ongelmia
  ja hyvä olla vaikka se tuhkapilvi siellä hiukan
  lymyili;)

  Tsempit toiv. pian onnistaa sua!!!

  Jamelia puukenkämaasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s