Alla on toinen asia

Minä pidän poikkeusoloista. Sellaisista, jotka pakottavat katsomaan eri tavalla ja tekemään uusia huomioita, mutta jotka eivät kuitenkaan ole yhtään vaarallisia vaan aavistuksen verran elämää hankaloittavia vain korkeintaan.

Siksi pidän sumustakin.

Sumun sisällä voi kiertää talon vaikka pyjamassa eikä kukaan tiedä mitään. Sumussa voi olla olevinaan  yksin maailmassa. Sumu peittää, kätkee, piilottaa. Sen takana on jotakin eikä aina tiedä mitä.

*

Eilen luin Celian suosittelevan elokuvaa Ce que mes yeux ont vu. Kun kiinnostun jostakin toden teolla toimin heti.   Hommasin elokuvan heti ja katsoin eilisiltana. Siinäkin pinnan alta löytyy uusi pinta. Suosittelen, suosittelen, suosittelen. Traileri tässä.

Mainokset

8 comments on “Alla on toinen asia

 1. Katja sanoo:

  Sumu on ihanaa. Tykkään. Samoin yksin maailmassa olosta. Lähden mieluusti kävelylle juuri sateisina (räntäkuuroisina) päivinä. Silloin maisema tyhjenee äkkiä kaikista muista.

  Suomeksi tuo leffa on Maalaukseen kadonnut nainen. Meille se oli aikoinaan pettymys (en tiedä, mutta mieleen tuli Da Vinci koodi). Aineksia siinä kyllä olisi ollut. Ehkä pitäisi katsoa uudestaan.

 2. Katja sanoo:

  P.S. Hyvää äitienpäivää!

 3. Kirsikka sanoo:

  No kerrankin olen ajan tasalla; tuo elokuva, Maalaukseen kadonnut nainen tuli vastikään telkkarista, en muista miltä kanavalta. Katsoin kun esittely oli kiinnostava ja pidin todella paljon. Siihen jäi jotenkin koukkuun, piti vain istua paikallaan kunnes se loppui. Ja taisi tulla sellaiselta kanavalta jossa ei tule mainoskatkoja.

  Kirsikka

 4. Helinä sanoo:

  Katsoin minäkin telkusta juuri tuon mainion leffan. Suosittelen myös.
  Kauniin sumuista äitienpäivää sinulle!

 5. NiinaK sanoo:

  Kunnon sumussa kävellessään voi eksyä ajatuksissaan tieltä ojaan. :)

 6. Violet sanoo:

  Katja; tämä sumu hälveni niin pian ettei ollut tosikaan. Kymmeneltä oli jo poissa ja jäljellä vain karmea pakokaasujen haju. Sumu oli ollut kansi tuossa kaiken päällä.

  Elokuvassa tuli kieltämättä kaksi kertaa mieleen Da Vinci koodi joka oli minusta aivan törkeän surkea. Se mielikuva onneksi katosi niin pian ettei haitannut.

  Kirsikka; ai se tuli telkasta! Ehdottomasti ilman mainoksia tällaiset!

  Helinä; Samoin sinne, vaikka sumut meni jo!

  NiinaK: niin muuten voi. Se se vasta olisikin!

 7. Päivi sanoo:

  En ole aiemmin kommentoinut täällä mitään, mutta nyt haluan kiittää blogistasi. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, tunnistan siitä omia tunteitani ja koen voimautuvani lukiessani, koska saan uutta virikettä omiin ajatuksiini. Erityisesti ajoittainen, juuri ”oikein” annosteltu itseironiasi viehättää!

  Elokuvafriikkinä kyselisin: mitä muita erityisesti ranskalaisia viime vuosien elokuvia suosittelisit?

 8. Violet sanoo:

  Päivi: ja minä kiitän kiitoksestasi. Ne ovat valtavan tärkeitä. Saan puolestani voimaa ja intoa kirjoittaa lisää kun luen teidän saavan tästä jotakin.
  Lupaan ensi viikon aikana kirjoittaa noista elokuvista! Aihe on läheinen ja tulee mieleen kyllä suositeltavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s