Raskasta ja keveää

Eilen naapuritalon katolle laskettiin nosturilla metalliraamit uutta kerrosta varten. Tuuli ja satoi kovasti ja työmiehet möhlivät ja mitä lie tapahtui. Mahtava metallikehys heilui ketjuista ilmassa ja törmäsi seinäämme. Talo jossa tuntee tärinänä jo kadulla ajavan kuorma-autonkin otti hiukan itseensä. Liikahti. Vannon sen.

Pienempi sai isältään kauppareissulla vehkeen jolla saa jättimäisiä saippuakuplia ja paljon kerrallaan sittenkin! Ne laskeutuvat sateena aivan hiljaa. Pelottaa vain liukas lattia.

Mainokset

11 comments on “Raskasta ja keveää

 1. Liivia sanoo:

  Eipä ole tullut mieleenkään että saippuakuplia voi puhaltaa sisälläkin:)

 2. Violet sanoo:

  Liivia: Ja minulle kun ei tulis mieleenikään mennä ulos sateeseen niin sitten tulee mieleen mitä kaikkea voi tehdä sisÄllä. Kai tämäkin monessa kodissa on hui-kauheeta-ei-ei -juttu mutta ei se minusta niin kamalaa ole jos ihan aavistuksen verran sitÄ vettä menee jonnekin.

 3. Ilona sanoo:

  Vau, minä haluan kanssa tuollaisen vehkeen, jolla saa noin paljon saippuakuplia ilmaan!

  Maagiset kuvat.

 4. Kirjailijatar sanoo:

  Meillä puhalletaan usein saippuakuplia sisällä. En vain osaa tehdä sellaista hyvää saippuakupla-ainetta. Aina niissä on ensin joku superaine, jolla tulee mahtavia isoja kuplia. Kun se aine loppuu, yritän tehdä astianpesuaineesta tms. uuden, eikä se toimi yhtään niin hyvin. Mitäköhän siihen seokseen pitäisi laittaa?

 5. Mei sanoo:

  Oi mitkä kuvat! Meidän lapset sai lahjaksi patterilla toimivan saippuakuplakoneen.. satoja hetkessä, sitä riemua! Kone hurisee vaan vähän turhan kovasti.

  Kirjailijatar: Suomenlinnan kesäteatterissa oli taannoin kestävän saippuakuplan ohje. Sokeria tai glyseriiniä fairyn ja veden lisäksi. Erinomaista seuraavana päivänä.

 6. Pilvitarha sanoo:

  Oh, ihmeen erikoisen näköisiä kuplia, mutta enpä olekaan ennen katsellut niitä valkoista taustaa vasten! Aivan uusi näkökulma :)

  Jos puhaltelisi oikein paljon kuplia sisällä niin tulisikohan pestyä lattia? Pitäisi sekin tehdä vaan en saa tartuttua toimeen…

 7. KatiaG sanoo:

  Saippuakuplat on ihania! Puhaltelen niitä viikonloppuisin eläinlaumani iloksi, tai niin minä asian selitän, kyllä minä taidan ne ihan itselleni puhaltaa ;D

 8. Violet sanoo:

  Kirjailijatar; no sama ongelma ollut…..

  Mei: tää ei toimi patterissa vaan on oikeastaan ihan liikuttavan yksinkertainen – mutta toimiva. On vaan semmonen kuin iso parsinneula, jota kastetaan pitkänomaiseen suureen purkkiin.

  Pilvitarha: Juu, tuommoisia niistä tulee kun lavasteet vaihtaa ulkoa sisään…

  katiaG; olen nähnyt kissan joka otti kiinni saippuakuplia innolla!

 9. Violet sanoo:

  Ilona; se on kiva vehje. Ei tarvi edes puhaltaa ellei halua. Kun tuuli käy sen läpi niin se tekee kuplat!

 10. Motacilla sanoo:

  Pian mietit, miksi et saa ikkunaa auki/kiinni (enkä nyt viittaa saippuakupliin). Onneksi ette taida asua omistusasunnossa, olisi saattanut tulla muksahduksesta rähinän paikka. Toivottavasti naapuritalo on tarkastettu kunnolla ja uusi rakennelma mietitty hyvin. Muuten teillä saattaa piakkoin seinän takana enemmänkin jyristä ja tärähdellä.

 11. outi sanoo:

  ihania kuplakuvia! mä haluan kans tuollasen kojeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s