Tuntemattomia

*

*

*

Tänään tuntui syksyltä. Otin pyörän ja ajoin tuttuja ja tuntemattomia katuja. Aina on tuntemattomiakin vaikka kuinka ajaisi.

Mainokset

2 comments on “Tuntemattomia

  1. minjo sanoo:

    Just siitä mä tykkään kans, että aina löytää jotakin mitä ei ole vielä nähnyt. Isossa kaupungissa asumisen paras puoli. Ehdottomasti.

    Tuliko taloon siitä jysähdyksestä jälkiä? Mä oon ihan säikky noiden kanssa, kun joskus täällä näkyy viereinen talo kârsivän kun remppaa tehdään naapurissa. Kerran edellisessä asunnossa meillä (kerrostalossa) naapuri tuli kysymään tehtiinkö silloin ja silloin jotakin, kun hänellä oli haljennut olohuoneen seinä, kun naapurissa oli remontoitu jotakin… Onneksi ei oltu tehty mitään muuta kuin maalailtu seiniä. En tiedä, mitä olisi tapahtunut, jos oltaisiin oltu syyllisiä. Mikä lie täällä rakennustyylissä, mutta talot eivät ihan tunnu kestävintä laatua olevan. Toivottavasti te selvisitte pelkällä tärskyllä.

  2. Violet sanoo:

    minjo; niin, vaikkei tää kuitenkaan sitten kauhean isolta edes tunnu.
    Ulkopuolen jäljistä en tiedä kun ei sinne näe. Sisällä tässä huoneessa mikä on iskun saaneen seinän kohdalla on maali halkeillut tuolla ylhäällä…tai semmonen halkeama…ei se meitä yhtään haittaa noin esteettisesti mutta kai tuosta omistajalle pitää sanoa jos häntä haittaa. Työmiehet tietysti kieltävät kaiken.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s