Yurin konsertti oli jo

*

*

*

En lakkaa ihmettelemästä miten tässä kaupungissa on korea ja rämä vierekkäin, miten rinta rinnan on ehkä ja rikkinäinen, uusi ja vanha ja kyllä te tiedätte. Rytmistä toiseen. Aika villiä paikoitellen. Yurilla on joskus ollut konsertti mutta siitä taitaa olla aika kauan. Vastapäätä seinää missä lukee Wild Style on talo missä Audrey Hepburn syntyi 1929.

Mainokset

13 comments on “Yurin konsertti oli jo

 1. Mei sanoo:

  Ihanaa, tuollaisessa minä viihdyn! Tai viihtyisin ;) Kerroksia.

 2. Olina sanoo:

  Aivan kerrassaan mahtava tuo toinen kuva!

 3. Motacilla sanoo:

  Pidän siitä, että jaksat koko ajan katsoa ympäristöäsi uusin silmin. Kamera(kin) varmaan auttaa. Useista (aikaisemmista ja muissa blogeissa olevista) kommenteista huomaa, miten monet eivät ollenkaan huomaa kauneutta (/kauheutta/erialisuutta/kerrostuneisuutta/erikoisuutta/omalaimaisuutta…) oman arkipäivänsä ympärillä vaan jatkuvasti haikailevat jotakin muuta. Asun metsässä. Olen asunut jo kohta kymmenen vuotta. Olen kulkenut samoja polkuja ja kuvannut samoja risuja, ojia, pilviä (?), pusikoita kaikki nämä vuodet ja aina kun lataan kuvat koneelle ja avaan ne, hämmästyn. Joka päivä kaikki on uutta ja erilaista. Valo, värit, (tuoksut ja äänet). Se, että asut suurkaupungissa ei taatusti tee arkipäivästäsi yhtään sen vähemmän arkipäiväistä, siihenkin voisi ”leipääntyä” ja kulkea laput silmillä, jos olisi sellainen luonne. Onneksi et ole.

 4. Violet sanoo:

  Mei: juu on on kyllä kerrosta toisen päällä ja ristikkäin ja vinottain ja tollain. Pysyy hereillä.

  Olina; kiitos. Arvaas minkä liikkeen ikkunan teksti? No suklaakaupan tietty!

  Motacilla; olen iloinen tällaisesta arvioinnista. Kamera auttaa ehdottomasti, mutta tietynlaisesta uteliaisuudestakin on etua.
  Kyllä, hyvinkin voisi leipääntyä ja nähdä vain rumaa ja saasteita ja likaa ja rikollisuutta ja semmosta, mutta mullon vähän niinkun ominaisuutena kaivaa kaunista ja jotakin hyvää ja mielenkiintoista vaikka perslävestä ja väkisin. Onneksi ei ole siihen tarvinnut vielä mennä, kuitenkaan.

 5. Hiljainen Maija sanoo:

  No justiinsa tuollainen on Bryssel minunkin mielestäni. Olen niin iloinen kun pääsen kuviesi kautta kurkkaamaan sinne. Ja joskus kuvaat niin tuttuja paikkoja että hui! Asuin ihan tuossa wild style talon takana olevalla kadulla! Siinä Hepburnin vieressä taas on kiva kulmakahvila/kauppa. :)

 6. Violet sanoo:

  Hiljainen Maija;Ai niinkö että ihan tuossa asuit? Hassu sattuma.
  KAhvila/kaupan tiedän hyvin mutten ole käynyt. Tässä on hyvä esimerkki kadusta jolla en ollut ennen käynyt vaikka olin käynyt kaikilla sen ympärillä olevilla.

 7. Liivia sanoo:

  Nytpä tietoa laitoit! Siis oliko Hebrun belgialainen vaiko muuten vain kävi siellä syntymässä?

  Kyllähän tuo Bryssel alkaa kovasti kiinnostamaan. Musta tuntuu että aika monissa Euroopan kaupungeissa on hieno ja rähjä vierekkäin, mutta ei Suomessa. Täällä sliipataan liikaa.
  Suren yhä esim. Vikkuloita jotka saivat lähteä, kun pilasivat muka katukuvaa rähjäisyydellään.

 8. Violet sanoo:

  Liivia; vaikka tästä linkistä voit lukea Hepburnista lisää:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Audrey_Hepburn

  Vikkuloista kirjoitin joskus aikaisemmin ja ylipäätään sen tyyppisistä liikkeistä, Ruohola oli yksi suosikki…että pilasivat muka. Minusta ne eivät olleet rähjäisyyttä nähneetkään mutta kai se on että mihin vertaa.

 9. Hienoja asioita, kuvia, muistoja, faktoja ihan vain kävelymatkan varrella … Kyllä paikalla ja paikalla on eroa ja mitä inspiroivaan ympäristöön tulee…

 10. Kirjailijatar sanoo:

  Minä pidän siitä, kun rämä ja sliipattu on vierekkäin. Uusi ja vanha. Värikäs ja väritön Vastakohtien leikistä syntyy jotenkin ihan uudelaista kauneutta ja kerroksellisuutta.

 11. Hiljainen Maija sanoo:

  Hassu sattuma indeed :) Kahvilasta tykkäsin – kovin usein en käynyt istumassa, mutta ostin kotiin teetä ja sen sellaista. Toivottavasti laitat lisää kuvia kulmilta joskus!

 12. pikkujutut sanoo:

  Ihanaa, rähjäistä ja sileää.

 13. Violet sanoo:

  aurinko ja kuu; juu, on eroa, mutta älkää väittäkö minulle ettei aivan jokaisessa maisemassa ole JOTAKIN. Ellei ole, kannattaa katsoa katsojaa. Viittaan Motacillan aikaisempaan kommenttiin.
  Kaunis ja inspiroiva ei ole aina ”muualla”.

  Kirjailijatar; kyllä siitä tietysti paljon rumaakin syntyy, ei sen puoleen….

  Hiljainen Maija: Ehkä laitankin. Mehän ei asuta tuossa nurkilla vaan (jos tiedät) lähellä Place Bruggmania. Tai jos tiedät Avenure Molière:n…lähelllä sitä.

  pikkujutut; sitä niin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s