Niin kauan kuin näen

Luen kesäiltaisin niin pitkään kuin kattoluukusta sängylle tuleva valo antaa luvan. En halua sähkövaloa vaan haluan sammua kirja kädessä auringon kanssa samaan aikaan. Aurinko laskee täällä tähän aikaan n. klo 22.00 mutta kajastuksen voimalla lukee vielä noin tunnin joten kuten.

En ole ostanut lehtiä vähään aikaan. Niitä perinteisiä naistenlehtiä siis. Ostan mieluummin kirjan. Tämäkin tässä maksoi 5,50€ ja antaa tuhannesti enemmän kuin lehti.

Mainokset

9 comments on “Niin kauan kuin näen

 1. Kirjailijatar sanoo:

  Minä kukun näin lomalla pitkälle yöhön, joten on pakko turvautua sähkövaloon. Rytmi siirtyy noin kolme tuntia eteenpäin heti, kun loma alkaa. Se taitaa olla se luontainen rytmini.

  Minäkin luen kesällä paljon mieluummin kirjoja. Oikein odotan, että pääsen tunnin päästä junaan kolmeksi tunniksi lukemaan. Pitäisi vielä pakata…olen aina viimetipassa.

 2. Violet sanoo:

  Kirjailijatar; Minä kukun vain jos juhlitaan. Muutoin nautin siitä että menen ajoissa makuulle.
  Minun luontainen rytmini on 21.30-22.00 ja ylös 6.30-7.00.
  En halua panna rahojani enää (kuin harvoin!) lehtiin koska olen yksinkertaisesti kyllästynyt katselemaan samanlaisia kuvia ja mitään luettavaa en niistä löydä. Tiedän itse millaiset rytkyt haluan päälleni panna enká kaipaa laihdutus- tai seksiasentovinkkejä. Toisinaan ostan jonkun kokkauslehden tai yhtenä suurena suosikkina yhden filosofialehden tai psykologiaa (helppotajuisesti;-)) käsittelevän.
  Tai valokuvaus-/kameralehden.
  Muut on nyt vähän niinku förbi.
  Selaan jos eteen sattuu mutten välitä kantaa kotiin.

 3. Liivia sanoo:

  Minä ostaisin sekä kirjoja että lehtiä, mutta olen laittanut itseni ostokieltoon, ja pysynytkin jo kauan. Täällä kun on niin hyvä kirjasto ja kesäisin sinne on kiva polkaista. Uudella fillarilla.

  Totta puhut lehtien saman jauhamisesta. Kylläännyttää minuakin. Silti sorrun aina luulemaan.

 4. minjo sanoo:

  Yritin laittaa viestin edelliseen kirjoitukseen, mutta internetti teki tenän… Sitä piti sanomani, että nyt on kyllä niin lämmin, että jos ei aamulla tee liikunnallista osuutta, mitä meinaa, niin jää kyllä tekemättä kokonaan.

  Kirja tosiaan antaa lehteä enemmän. Ehkä siinä on se, että keskittyy syvemmin, kun asia etenee pikkuhiljaa. Lehdissä on pari sivua sitä, toinen tätä, eikä ikinä uppoudu kunnolla. Ei artikkeleiden sisältöihinkään tunnuta liikaa panostettavan tätä nykyä. Lukukokemus lienee parempi lehtienkiin osalta, jos olisi kunnolla kirjoitettuja juttuja.

 5. Hanna sanoo:

  Olen myös lehtienostolakossa. Yhden uuden lehden hinnalla saa ison pinon kirpputorilta…

 6. Violet sanoo:

  Liivia; kirjasto on kyllä hyvä juttu.
  Mulle on syntynyt jo aavistuksen halveksuva asenne noita kaikenmaailman lehtiä kohtaan. Kyllä saa ihme tapahtua – minussa tai niissä – jos ne alkavat taas kiinnostaa.

  minjo; mulla on tehnyt useissa blogeissa tenää tänään.
  Totta tuo liikunnasta ja tästä säästä. Tuntuu että taju lähtee välillä. Odotan että alkaisi sataa.

  Niin, minä mieluusti LUKISIN lehteä enkä katselisi kuin lastenkirjaa. Tai sarjakuvaa.

  Hanna; aivan varmaan, ainakin Suomen hinnoilla. Eihän nuo täällä niin kovin paljon maksa mutta ei se ihan vaan siitä kiinni ole .Ärsyttää vaan niin vimmatusti ne aiheet ja polvet sisäänpäin seisovat naiset, kaikki samanlaisissa vaatteissa.

 7. Helinä sanoo:

  Minäkin yleensä kukun vain kun juhlitaan- paitsi jos luettavana on top 10-ELÄMÄSI KIRJA!
  Kattoikkunoista en tosin pidä, koska aamuvirkun ne herättävät takuuvarmasti vielä muutamaa tuntia aikaisemmin.

 8. Violet sanoo:

  Helinä; me ollaan pantu tuohon ikkunaan rullaverho juuri tuosta syystä….mies sen vetää jos muistaa.

 9. Ai niin, siellä aurinko laskee niin kovin aikaisin, hassua. Minä en ole oikein koskaan ostellut lehtiä, ei naistenlehdet tms. kauheasti kiinnostaneet. Joitain asialehtiä tilaan määräaikaisesti, jos oikein ”halvalla” saa, tosin nekin pitää varmaan jättää nyt pois. Kirjastot ovat kyllä niin ihania paikkoja, että ei romaaneita ainakaan ole mitään järkeä ostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s