Pienet huoneet ovat parhaita

*

*

*

*

*

*

*

Kiinalaista paviljonkia suunniteltiin alunperin ravintolakäyttöön. Sitä se ei kuitenkaan ole päivääkään ollut.  Rakennuksessa on kaksi kerrosta. Alakerta on Versailles -tyyppinen, kiiltävä, mahtipontinenkin, paljon peilejä. Ei niin minun mieleeni. Mutta yläkerran pienet huoneet, kaikissa näytillä kauniita esineitä…ylipäätään kaunis ja mielikuvitusta kiehtova paikka – vessoja myöten.

Mainokset

7 comments on “Pienet huoneet ovat parhaita

 1. Liivia sanoo:

  Kylläpä oletkin paikan löytänyt! Tuo mosaiikkilattia on älyttömän kaunis!!!

 2. sanni sanoo:

  Mahtava paikka…Taas olen ehdottomasti varmempi siitä, että Kaupunkisi on näkemisen arvoinen paikka. Kukaan ei tunnu olevan innostunut sinne matkustamisesta. Tai siis ei kukaan minun matkaseuraani kuuluva.. Jatkan houkutteluita.

 3. Linnea sanoo:

  Pieni on turvallista. Huoneissakin – ei vaaraa eksyä. Pienessä huoneessa on toisen kanssa lähekkäin.

 4. Soilimaija sanoo:

  Aina silloin tällöin löytyy tällaisia koruja joista sitten voi unelmoida. Näistä sun kuvista
  tulee sellainen tunne että kaikki on ajateltu estetiikalla. Enhän ole käynyt siellä mutta tulee mieleen niinkuin siellä olisi sekoitettu jugendia, japanilaista, kiinalaista eurooppalaista etc. ja siitä on saatu aivan fantastinen kokonaisuus.
  Tuo mosaiikkilattia voi että….

 5. Hanna sanoo:

  Alimman kuvan mosaiikissa yhdistyvät kyllä maailmankaikkeuden kauneimmat värit. Hauskaa, että johdattelit meidät lukijat visiitille tähän paikkaan.

 6. minjo sanoo:

  Ihania kuvia. Mun pitää ihan ottaa asiakseni mennä sinne katsomaan. En tiennyt edes, että ne rakennukset kuuluu siihen samaan museoon.

 7. Violet sanoo:

  Liivia; minustakin oli kaunis. Parasta oli japanilainen torni, sen rakennukset ja värit. Siis sen ekan postauksen asiat.

  sanni; Toi on muuten jännä juttu ettei tämä oikein ”ketään kiinnosta”. Brysselistä on ihmisillä aivan kummallisia käsityksiä. Suurin osa kai ajattelee että EU-asiat ja rakennukset ovat jotenkin niin kuin kaikki mitä täällä on…tai jotain…minun elämässäni ja arjessani esim. ne eivät näy yhtään millään lailla. Olen muutaman kerran 3 vuoden sisällä ylipäätään nähnyt EU-rakennukset ja sen alueen.

  Linnea; en voi kyllä sanoa että aina pitäisin pienistä tiloista. Ei ollenkaan. Niiden suurten salien kullankimallus on vaan sellaista mitä en oikein jaksa. Mutta se kuului aikaansa ja kuten sanottu, rakennus oli alunperin loistoravintolaksi mietitty.

  Soilimaija; joo, siis tuo kaikki on rakennettu silloin kun jugend oli muuten se ”päivän sana”…ja siihen aikaahan kuului se tietty ”kaukomaiden ihailu” ja justiin Aasian kulttuureiden ja estetiikan ihailu.

  hanna; vähän niinku samaa mieltä väreistä;-)

  minjo; kiitos. Siis mene/menkää nyt ihmeessä. (Tosin hyvä sanoa, meidänkin ”on pitänyt mennä” melkein 3 vuotta).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s