Retki

Teimme Tampereella pieniä ja keskisuuria retkiä. Hyvin kuumana päivänä ajoimme bussilla Pispalanharjulle, kävelimme Pispalan portaat alas taskut musia täynnä (kuopus). Kävimme Kujakolli -baarin vieressä kaupoilla ja ostimme monta jäätelöä ja yhden Aku Ankka -taskukirjan. Jatkoimme jalan Pyynikille eikä esikoinen ylämäessä ollut uskoa että olen hiihtänyt siellä myös vapaaehtoisesti, ei vain koulussa käskettynä. Poimimme metsämansikoita ja mies löysi punaisia viinimarjojakin. Vadelmiakin yllättävän paljon. Näköalapaikalta näkyi Viikinsaari ja korkealla puissa vaaleanvihreät kävyt.

Kuljimme Jalkasaareen ja istuimme terävillä kivillä vaikka vieressä olisi ollut tasaista. Bussi toi keskustaan ja esikoinen valitti ylipitkästä retkestä. Pienempi olisi kuulemma kävellyt vaikka mummun ja vaarin kotiin asti.

Mainokset

5 comments on “Retki

 1. Liivia sanoo:

  Olette olleet sen verran ahkerasti liikenteessä, että olisi ollut varmaan helppo törmätä, jos olisin kaupungille ennättänyt. Olen ehtinyt Tampereelle tänä kesänä vain paristi.

  On se varmaan vähän hankalaa, jos toinen pojista on hohhoijaa ja toinen aina innokas:) Kivoja retkiä teillä kyllä.

 2. Violet sanoo:

  Liivia; se ei ole vähän hankalaa, se on aivan saatanan vaikeaa jos toden sanon. Kuljemme silti, mutta yhä useammin – jos vain mahdollista – emme väkisin raahaa hohhoijaa-lasta mukana.

 3. Ppi sanoo:

  Pyynikki ja Pispala, oi että ne on kauniita paikkoja.

  Oletteko muuten näillä lomillanne käyneet Viikinsaaressa? Se on ihana paikka ja niin lähellä, mutta harvoin tulee itekin käytyä. Siellä(kin) on kiva uimaranta tai pääseehän siellä uimaan monestakin paikasta. Ja mukavan ”villiksi” jätetetty, pidän siitä, kun saarta ei ole viherrakennettu golfkenttänurmeksi.

  Niin ihana tuo veljeskuva :)

 4. Violet sanoo:

  Ppi: tykkään myös niin Pyynikistä ja Pispalasta ja huomaan että miehelläni on tietynlainen ilme Pispalan taloja katsellessaan;-)
  Viikinsaaressa kävimme joka kesä kun lapset olivat pienempiä mutta nyt ei olla kai kahteen tai jopa kolmeen vuoteen käyty.
  Saaren rannoista en tykkää ollenkaan ja suurin syy on että laivareissu kustantaa neljältä jo aika paljon…ja jos ei aio viettää siellä koko päivää nin tulee olo että ”rahat menee hukaaan” jos pikaisesti pyörähtää.
  Veljeskuva onkin aika erikoinen! Sovussa lukivat kävellessään sitä Akua….

 5. MaaMaa sanoo:

  Ihana retki ja ihana suomiloma! Luin kaikki nuo postauksesi ja ihastelin kuvia ja imin niiden kautta Suomea! Paljon olette ehtineet, erityisesti ihastutti se mökkeily! Se on kyllä ihan parasta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s