Ratoja

Unikkoja tulee lisää edelleen. Aion kuivata siemenpesiä ja panna ensi vuonna taas kasvamaan. Ehkä lähetän näitä Suomeen jonkun toisenkin iloksi. Ajatelkaa: blogini lukija lähettää minulle siemeniä Suomesta. Minä kasvatan niistä täällä kukkia. Kuivaan niiden siemenet ja lähetän edelleen jonkun toisen kasvatettavaksi. Minusta on jännä ajatella tällaisia ratoja.

Tänään minun pitää mennä yhteen romuliikkeesseen missä myydään huonekaluja. On mentävä. Minulla on yhtäkkiä aivan selvänä päässäni mitä keittiöstämme puuttuu. Se on harmi sinänsä, sillä mitä selvempi idea, sen sumeampi toteutus. Harvemmin sitä ihminen etsimäänsä löytää. Sitten, jotakin ihmeen kautta ja kummia teitä se puuttuva vehje tulee kuitenkin.

Mainokset

13 comments on “Ratoja

 1. himalainen sanoo:

  Minä tuhosin unikot meidän pihalta, en yhtään ymmärrä mitä tapahtui, osaan tuhota hyviä asioita vahingossa, niin vain käy. Onneksi voi yrittää uudestaan, ensi vuonna teen niille uuden paikan.

  Sinun unikot on kauniin värisiä, tämä aika jotenkin niissä.

  Tiedän tuon tunteen, että jokin jossakin odottaa. Mulla on nyt sellaista mielessä aika paljon, olenkin yhtäkkiä vähän innostunut monesta.

  Hyviä löytöjä… jännittävää.

 2. minjo sanoo:

  Niinkuin kirjoititkin, joskus tarkka ajatus on kaikista hankalin toteuttaa… Olen monesti itsekin kiertänyt itseni uuvuksiin, etsimällä suurin piirtein neulaa heinäsuovasta. Toisaalta siinä etsimisessäkin on puolensa, joskus se toimii ponnahduslautana johonkin uuteen ideaan. No, joskus taas ei, ja koko asia alkaa tuntua siltä, että ei enää välitäkään toteutumisesta.

  Lykkyä tykö, voihan se olla, että ajattelit juuri jotakin, mitä sieltä romuliikkeestä sattuu löytymään. Yksi onnistunut ostoshan siihen vain tarvitaan. Kuvia on varmasti sitten tulossa, eikö? Olen heti ajatuksissa mukana.

 3. Violet sanoo:

  himalainen; oho. Unikkovahinko. KEsä tulee kohta taas, korjaat sen sitten.

  Minäkin olen onnekseni yhtäkkiä taas innostunut kaikesta. Piti vaan olla viikko ihan tyhmänä ensin.

  minjo; suurin ongelma tämä puuttuvan asian kannalta on keittiön surkean pieni tila. Eli se ainut paikka mihin tämä hyllyntapainen mahtuu on kovin pieni ja kapoinen.

  Minähän siis näin juuri eilen tässä kahden korttelin päässä yhden kaupan ikkunassa juuri sellaisen. Siitä se idea tulikin. Oli vanhasta tehty ja just eikä melkein – paitsi hinta. Mutta se onkin rikkaiden aukiolla olevassa rikkaiden kaupassa ja sillä oli rikkaiden hinta. En hitto soikoon maksa toista sataa euroa siitä mitä se oli.

  Mutta nyt on TUNNE että on mentävä Petit riens -puotiin.

 4. Sissi sanoo:

  Toivottavasti löydät etsimäsi! Lycka till! :)

 5. Motacilla sanoo:

  Etsimällä ei löydä. Pitää vahingossa törmätä.

 6. Ilse sanoo:

  ”Selvä idea, sumea toteutus.” Pätee kyllä tähän päivääni täydellisesti.

  Etsimällä on joskus vaikea löytää juuri sitä oikeaa, mutta onnea matkaan.

  On ne kyllä kauniin värisiä, mutta älä mulle ainakaan lähetä. Siihen katkeaisi se ketju.

  Terv. Surkea puutarhuri

 7. Matroskin sanoo:

  Edelliseen liittyen: miksi ostat Marimekon raitapaitoja, St Jamesin raitapaidat ovat paljon parempia ja oikeasti kestäviä. Marimekon laatu on aika surkeaa nykyään.

 8. sari sanoo:

  Meiltäkin puuttuu yhtä ja toista, tilalla on muuta mitä ei oikein saa raivatuksi pois. Eilen löysin ihan hyvän koulupöydän, mutta mihin sen nyt sitten laittaisi … Minulla ne tarvittavat tavarat yleensä ilmaantuvat jostakin, tosin joskus tulee odotettua aika kauan.

  Tuo mainio sanontasi ”siivoan kodin takaisin itselleni” pätee täälläkin, muutenkin samat tunnelmat kuin sinun lomaltapaluussasi. Vähän vielä pihalla.

 9. Mitä ihmettä? Minun unikkoni kukkivat alkukesästä ja siinä se. Onko sinulla jokin kumma lajike vai teetkö jotain temppuja. Minuun ovat ihan karrelle kuivahtaneet jo.

 10. Violet sanoo:

  Sissi; ei löytynyt – paitsi ihan muuta.

  Motacilla; yritän esittää viattomasti olevani vain sattumalta paikalla….

  Ilse; ei löytynyt ei. Mutta muuta kyllä. Että onni oli matkassa siinä mielessä.

  Matroskin; totta puhut St Jamesista. Mulla oli vaan tällainen ulkosuomalaissyndrooma: pala synnyinmaata mukaan….

  Sari; se mitä keittiöstä puuttuu ei ole mitenkään ihan välttämätön homma mutta pikkuruinen tila saattaisi kyllä toimia paremmin. Saisi kuppeja ja laseja vähän helpompaan paikkaan ja yksi ”kuollut kulma” huoneessa (rappusten päässä) olisi poissa.
  Niin, tältä lomalta oli erityisen vaikea palata.

  eilen tänään huomenna; ainakaan en tee temppuja. En kerta kaikkiaan mitään paitsi annan vettä. Panin nuo kyllä aika myöhään maahan. Olisiko se syy?

 11. MaaMaa sanoo:

  Kauniita kukkia, ja ihanaa että laitatte siemeniä kiertoon.

  Se on kyllä totta, että mitä tarkemmin tietää mitä etsii, sitä pienemmällä todennäköisyydellä sen silloin löytää, kun etsii.
  Ja sitten se tulee vastaan, kun on jo melkein unohtanut.

  Toisaalta se, ettei aina löydä / saa haluaamansa, voi olla onnenpotku. Tilalle voi tulla jotain ihan muuta, jota olisi itseasiassa alunperinkin halunnut, jos olisi ollut viisaampi.

 12. Nina sanoo:

  Tuollaisia ratoja tykkään minäkin ajatella.

 13. Violet sanoo:

  Maamaa; on kyllä onnenpotkukin ainakin kukkaron kannalta. Mutta löysin pari juttua tosi halvalla, niistä enemmän toiste.

  Nina; uraudun vapaaehtoisesti noille radoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s