Himmennin estää tarkan näkemisen

Olen kahden vaiheilla yhden asian kanssa. Se on kummallista koska toisaalta ja toisaalta -ajattelu ei ole minun tapani. En pysty oikein edes näkemään vaihtoehtoja selvästi. Yhden toisen asian kanssa olen sen sijaan täysin yhden vaiheilla – tiedän ihan tarkasti mitä haluan! – mutta sen suhteen taas on muita esteitä kuin päättämisen vaikeus.

On kummallinen sää. Kuin olisi himmennin kaiken päällä tai valtava haloefekti käynnissä. Ääniin se ei vaikuta. Onneksi ja valitettavasti.

Toivon että Anna Järvisen uusi levy tulee pian, että Julie Delpy esiintyisi taas jossakin elokuvassa, että löytäisin The Hours -elokuvan soundtrackin halvalla divarista ja että kaupassa olisi yksiä tiettyjä nameja pojalle.

Mainokset

14 comments on “Himmennin estää tarkan näkemisen

 1. Jaana sanoo:

  Mukavaa päivää! Pohjanmaalta.

 2. minjo sanoo:

  Hauskasti sanottu. Tykkään erityisesti tornista. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan ratkaisun.

  Minulla on välillä tapana miettiä ja miettiä, käännellä asioita puolelta toiselle. Siksi en pidä tilanteista joissa on pakko valita varsinkaan nopeasti. Haluan, että ehdin miettiä edes jonkin aikaa, jos asia ei ole heti paikalla itsestään selvä. Jotkut asiat on onneksi sellaisiakin ja se onkin sitten aina mukavampaa tehdä päätöksiä.

 3. Missä ihmeen välissä näitä kirjoituksia tänne oikein pukkaa? Aina uusi (tai kaksi) vaikka kyläilen minkä ehdin.

  Toisaalta ja toisaalta -vaiheiluhan saatta olla jokin uusi askel elämäntiellä, vaikka sitten askel harhaan, en arvota sitä, mistä tietysti oppii taas jotain. Jotenkin vain ajattelin, että muutos on mukavaa.

  Minä en vaiheile toiminnantasolla, mutta ajatuksentasolla on yhtä tarkastelua tämä elo. luulisi, että toiminta ja ajatus seuraisi samaa kaavaa, mutta ei.

 4. Liivia sanoo:

  Oletko nähnyt (olet tietysti!) sen Delbyn ohjaaman Kaksi päivää Pariisissa, jossa myös näyttelee. Rakastan sitä leffaa.

 5. Marjatta sanoo:

  Toivon, että himmennin kirkastuu ja päätökset selkiytyvät ja toteat sitten aikanaan tehneesi oikeita ratkaisuja. Tsemppiä!

 6. Violet sanoo:

  Jaana: Pohjanmaalle vastatervehdys!

  minjo: otetaas esimerkkitilanne: olen vaikka kenkäkaupassa ja haluisin aivan valtavasti ostaa tietyn parin. Se on liian kallis ja kaikki muutkin syyt puhuvat asiaa vastaan. Silloin saatan tehdä äkkipäätöksen joka tulee melkein itseltäni salaa. Tosiasiassa juttu saattaa olla päätetty jo ennen kauppaan astumista.

  Tuo on varmasti kaukana aikuisen vakaasta harkinnasta.

  eilen jne.: jos kehtaisin niin kirjoittaisin viidesti päivässä. Etenkin nyt kun ei ole mitään muuta oikein, ei menoja, huoni ilma jne. niin eipä tässä ole kuin aikaa kirjoitella.

  Liivia: olen kyllä ja eilen se taas katsottiin! Siitä toi tornikin tuli kuviin mukaan (ja kova hinku kaupunkiin).

  Se on kyllä tosi kiva elokuva! Siinä on jotakin epÄtyypillistä vaikka ihan ”tyypillisen komedian” aineksetkin ovat. Delpy on hyvä ja tilanteet ovat kyllä tosi aitoja, ihmiset toden tuntuisia. Mulla tulee siitä aina mieleen jossakin mielessä oman Ranskassa asumiseni alku…ne miehen entiset ystävät, kieliongelmat, kaikki.

  Marjatta: nyt kun sanot noin minusta tuntuu että kyseessÄ olisi isokin asia. Oikeasti on kyse pienistä, ehkÄ olen tahtomattani tehnyt niistä tekosalaperÄisyydelläni isompia.
  Mutta silti sopii toivoa, ihan kaiken kanssa ettei kovin tyhmästi valitse!

 7. Pirkko sanoo:

  Loppujen lopuksi isot asiat saattavat osoittautua pieniksi ja pienet isoiksi. Tykkään siitä ettei asioiden kokoa aina voi tietää etukäteen.

 8. Naurattaa! ”Puhut vähän mutta asiaa” isäni aina lausahtaa, mutta suhun pätee paremmin ”puhut paljon mutta asiaa”. Älä pidättele!!

 9. Maria sanoo:

  Haa, minäkin katsoin juuri eilen Kaksi päivää Pariisissa! Sitäkin useammin katson lempilempileffani Before Sunrise ja Before Sunset. ♥

 10. Ansku sanoo:

  Minäkin tiedän tarkkaan mitä haluan, mutta nuo esteet, argh. Ja nehän sattuvat aina juuri sen asian tielle, jonka päättämistä ei tarvitsisi muuten edes miettiä.

  Tosin ihan arkipäiväisissä jutuissa minusta on yhtäkkiä tullut jahkailija. Saatan kaupassa pohtia tuote käsissäni pari minuuttia ostanko-enkö osta-ostan-en-en osaa päättää. En tajua mistä moinen on peräisin!

 11. Lempi Sveitsistä sanoo:

  Ensinnäkin – menestystä novellikilpaan! Toisekseen – miten niin et kehtais kirjoittaa vaikka usempaa blogiajuttua/päivä?!?

  Minä oon niin nolo, että saatan käydä kurkkimassa samaa blogia useamman kerran päivässä. Sepä vasta hävettävää – osoittaa, että olen täysin turha tyyppi! Tärkeillä ihmisillä ei takuulla ole aikaa tälläiseen turhuuteen, hih.

  Ei muuta ku anna tulla vaan – kyllä me poijjaat luetaan!

 12. mariahyle sanoo:

  Delby on jo ajatuksena hyvänmielen aikaan saava näyttelijä ja ohjaaja.Tykkään näistä kuvista sillä koko päivän pääni on ollut kuin usvassa.Migreeni yrittää saada otteen ja kaksi päivää töitä jäljellä enen lauantain juhlia= huono yhdistelmä.Pakko jaksaa.Tiedän että tarvitsen vielä kellosta huolimatta ison kupin kahvia:)on kiva -kun joskus asia vaan loksahtaa ja sen tietää!

 13. Violet sanoo:

  Lyhyesti kaikille; tämä on ollut niin vee-mäinen päivä etten jaksa muuta sanoa kuin hyvää yötä.
  Kiitos kun kommentoitte ja lisääkin pyydeltiin;-)

 14. MaaMaa sanoo:

  hmm…taidan etsiä käsiini tuon 2 Päivää Pariisissa ja katsoa, kuulostaa mielenkiintoiselta, hauskalta ja mäkin tykkään Julie Delpystä. Muistan erityisen hyvin ”Rakkautta Ennen Aamua” ja sen jatko-osan. Loistavaa vuoropuhelua koko leffa! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s