Gepardiasiaa

Tänään olemme katselleet gepardinpentuja televisiota. Oi hyvä ihme miten paljon me olemmekaan katselleet televisiota, sanon vaan! Tuntui että pennutkin katsoivat meitä. Puhelimme siitä millaista olisi nukahtaa tuollainen pieni kainalossa. Kutittavaa, arveli pienempi poika.

Koulu alkaa viikon päästä. Molempien poikien tukat ovat räävittömässä kunnossa. Keskustelua siitä leikkaanko minä vai pitäisikö antaa parturin. Eilen oli hammalääkäri. Sitä ei sentään kukaan kyseenalaistanut että lääkäri hoiti ne hommat enkä minä.

Panin pitkästä aikaa kellon ranteeseen. Pitkä aika on minulla pari vuotta eikä mikään muutama viikko. Nyt kun se on ranteessa en muista katsoa sitä. Uskon että opin ja sitten vain kyttään mitä kello on.

Muutaman päivän kuluttua tämä kuukausi on ohitse. Mietin miksi sen tähän panin ja pitäisikö siitä muka olla jotain mieltä. Olisiko ehkä hyvä sanoa että kesä on nyt sitten ohi tai että syksy saa tulla tai jotain. Asiaa voi lähestyä niinkin että uusi kuukausi alkaa. Siihen ei liene kenelläkään nokan koputtamista. Fakta mikä fakta.

Mainokset

6 comments on “Gepardiasiaa

 1. Linnea sanoo:

  Fakta mikä fakta.
  En ole pitänyt kelloa ranteessa seitsemään vuoteen. Ei ole tuntunut siltä. Sitä ennen oli aina, yölläkin joskus.
  Aikansa kutakin. Kellojakin.
  Ja elokuuta ;-)

 2. minjo sanoo:

  Taidetaan elää samassa rytmissä. Keskiviikkona käytiin kampaajalla, hammaslääkäri on hetken kuluttua… Oli myös keskustelua ensimmäisestä, mutta en uskaltautunut leikkaamaan kerroksittain, joten päädyttiin kampaajaan. Hyvä tulikin. Kouluvaatteitakin ostettiin ja nyt on kaikki valmiina ensi viikkoa varten. Niin se syyskuu sitten alkaa.

  Kellojuttu oli hauska. Mulla kuluu aina patterit loppuun ja sitten voi mennä pitkään ennen kuin muistan käydä ne vaihdattamassa, eli joskus voi mennä useampi kuukausi ilman kelloa. En tiedä kumpi on parempi kanssa vai ilman. Molempiin tottuu aika nopeasti.

 3. mariahyle sanoo:

  Sain koko kesän jahkaamisen jälkeen tilattua hammaslääkärit kolmannelle ja neljännelle tyttärelle maanantaina ja ajat heti jo tiistaille sekä ystävällisen huomautuksen että tyttäriä oli odotettu jo vuosi sitten hammaslääkäriin…no karkkien jälkeiset reiät on paikattu ja syksy tullut.Äsken satoi upeasti sisään unohtamastani aukinaisesta parvekkeen ovesta.Taidan mennä syysunille:)kunhan siivoushommat tältäilllata hoidettu-
  hyvää kelloaikaa sinulle!

 4. Pandice sanoo:

  No meilläkin on huomenna kampaajakeikka tiedossa :) Koulujen alkamisesta on tosin jo kaksi viikkoa. Ajattelin itse tänään viimeksi, että ihanaa kun kuukausi vaihtuu!

 5. Jonna sanoo:

  Minä leikkasin itse ipanoiden hiukset. Poika pitäisi ehkä vielä parturiin, mutta toisaalta eipä tuo vielä ainakaan osaa valittaa äidin leikkaamista, joten ehkä jätän sikseen.

 6. pikkujutut sanoo:

  Meillä pikkumies kävi jo parturissa vaikka siellä toisaalla koulu alkaa vasta kuukauden kuluttua.Tämä loma kestää ja kestää….

  Onneksi kohta voi jättää elokuun taakse.Viitaten edelliseen, kesä vain jatkuu ja jatkuu :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s