Ei tämmöisiä päiviä ole olemassakaan

Olen ollut kaksi päivää lähes aamusta iltaan kotona. Se liittyy erääseen sekaannukseen ja sen korjaamiseen. En ole voinut lähteä mihinkään ja se johtuu asiaan liittyvästä postilähetyksestä ja sen odottamisesta. Olen yrittänyt korjata uupumukseen asti tätä selkkausta puhelimitse ja sähköpostitse. Nyt, perjantai-iltana kello 19.00 näyttää siltä että kaikki on kunnossa. Kerron ehkä enemmän kun jaksan. Juttu ei ole mitenkään salainen mutta niin mutkikas etten sitä väsähdykseltäni nyt jaksa.

Kotona istuessani olen tehnyt kaksi paria uusia lämmittimiä. Nyt hiukan paksummasta langasta, Bergere de Francen Lima -langasta. Se on 80 % villaa ja 20 % alpakkaa. Väri on tuollainen vanha roosa vai olisiko harmahtava kanerva. Ihan tarkalleen sen näkee tästä, väri Marbre. Kiinnostuneet laittakaa sähköpostia!

Mainokset

8 comments on “Ei tämmöisiä päiviä ole olemassakaan

 1. Ppi sanoo:

  No voihan voi. Toivottavasti asia selkiintyy :) Mutta hyvin olet aikasi käyttänyt.

  Minä kävin tänään hakemassa kummitytön pipaa varten lankaa ja totesin taas sen, miten heti iskee suorituspaine, kun joku pyytää tekemään jotakin. Itselleni kun teen aina omat juttuni sillälailla omasta päästä dippadaidaa vähän tuntumalta. Ja jos ei onnistu niin ei onnistu. Nooh, katotaan mitä tulee :)

 2. Violet sanoo:

  Ppi;’se on jo puoliselvä. Otti niin kaaliin että johan kilisi puikot kun ei oikein muutakaan voinut. En pysty keskittymään mihinkään jos joku asia on jotenkin selvittämätön tai rempallaan.

  Joo, toiselle tekee eri tavalla kuin itselleen. Tosin olen omissakin töissä vähän liiankin vaativa itseäni kohtaan.

 3. Ilse sanoo:

  Suloiset ovat. Meillä on noille jo liian kylmä. Äsh.

  Oli paljon ihanaa luettavaa ja katseltavaa, kiitos!

 4. Violet sanoo:

  Ilse; mää vedän tuommoisilla kyllä koko talven…ja onhan täällä miinustakin. Mutta olemme erilaisia me immeiset. En mää myöskään käytä mitään sukkahousuja housujen alla kaupunkioloissa vaikka olisi mikä lämpötila.

 5. Motacilla sanoo:

  Tarvitsisin tuollaiset lämmikkeet itselleni kun kuitenkin taas istun koko talven tässä koneella yrittämässä ansaita elantoa… mustat aika pitkillä sormienpäällisillä ja ranteensuut ei saa olla kireät. Eikä saa olla villaa, sillä mulle se on kuin pukisi päälle happoon kastettua piikkilankaa, mikä on tosi kurja asia. Alpakka kuulemma sopii allergisille ja allergia useimmiten kohdistuukin juuri suomenlampaaseen. Aika epistä.

  Mielenrauhaa.

 6. Liivia sanoo:

  Kauniita nuo sun lämmittimet.
  Mullakin syntyy uusia, tänäänkin otan virkkuut mukaan kaupungille. Seuraavat tulee kyllä itselleni.

  Toivottavasti se lähetys sieltä.

 7. Jaana sanoo:

  Levollisempaa tätä päivää.

 8. Violet sanoo:

  Motacilla; tykkäisitkö että teen mustasta alpakasta toiveittesi mukaiset? Pistä meili jos haluat, tilaan lankoja tänään muutenkin.

  Liivia; kiitos. Kuule, se sohlaus eiliseltä ei ole tästä maailmasta;-) Ei sinänsä vakavaa mutta kyllä siinä hermot meni.

  Jaana: kiitos. Ihan ehdottomasti tänään vain lellin itseäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s