Kauppa auki

Olen tehnyt tauluja viitisen vuotta. Laskin joskus että kaikkiaan lähemmäs neljä sataa. Voidaan viisastella määrä-laatu -asialla, mutta miten muuten voisin harjoitella kuin tekemällä! Maalaaminen, värien ja papereiden kanssa puuhaaminen antaa minulle edelleen paljon joten työ jatkuu.

Viikonlopun aikana kuvasin kaikki minulla tällä hetkellä olevat taulut ja perustin Etsy-kaupan. (Tällä hetkellä listattuna on 28 taulua. Lisää laitan vähitellen.) Nyt hinnat ja kaikki muut tiedot ovat siellä selkeästi esillä eikä kiinnostuneiden tarvitse enää erikseen kysyä jokaisen taulun tietoja sähköpostitse. Jatkan edelleen Violet-blogiani mutta jatkossa myyn kaiken Etsy:n kautta.

Kauppaan liittyen: hinnat on määritelty dollareina joten kun katsotte niitä euroina ne saattavat vaikuttaa hassuilta (tyyliin 44.24 €). Kaikki hinnat sisältävät postituksen EU:n alueella! Ostokset onnistuvat PayPal:in ja luottokorttien avulla. Sivupalkin ETSY-nappulaa klikkaamalla pääsee kauppaan.

Jos on kysymyksiä tauluihin tai ostamiseen liittyen, ottakaa yhteyttä sähköpostilla.

Mainokset

14 comments on “Kauppa auki

 1. vilijonkka sanoo:

  Paljon olet harjoitellut ja taatusti oppinutkin! Hienoa pitkäjänteisyyttä – itse poukkoilen muutaman vuoden välein tekniikasta toiseen ja eihän siinä ole mitään järkeä noin kehitystä ajatellen.

  Etsyssä varmasti maailmanlaajuinen näkyvyytesi lisääntyy ja muunkin maalaiset taiteen ystävät löytävät ne helpommin.

  Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä!

 2. Violet sanoo:

  Vilijonkka: siinä mielessä ei ehkä voi puhua pitkäjännitteisyydestä ettei minulla ole mitään sen suurempaa kunnianhimoa, en välitä kutsua itseäni taiteilijaksi, en tee elettäkään tarjotakseni näitä jonnekin näytille tms.

  Tykkään tehdä ja teen paljon, jotkut sitten tykkäävät ostaa. Totta että Etsy toki on kansainvälinen paikka, mutta väitän kyllä että sinne hukkuu aika helposti. Mutta ei se haittaa, jatkan siellä samaan tapaan kuin tÄhänkin asti. Huomasin vaan usein sen että kun hinnat eivät olleet näkyvillä niin moni kyseli niitä aika ujostellen (peläten ehkä että sitten ”joutuu ostamaan”) ja kun kerroin vastaus oli yleensä ai jaa, niin vähän, harmi etten aiemmin rohjennut kysyä.

 3. Maria sanoo:

  Ja nysse perusti kaupan!! Sitten kun siälä myyrään noita hianoja neuleita ni mää alan ostaan ;)

 4. ryppymekko sanoo:

  Hyvä teksti tuo alempi posti tuossa.
  Naulan kantaan,asia kerrallaan!
  Vielä siitä ohjeen myymisestä,tottakai se on ok,myydä jotain siinä missä muutakin,sanoin vain etten ollut moista kuullut :) Onnea kaupallesi!

 5. Violet sanoo:

  Maria: sulle mää myyn vaan tiskin alta;-)

  ryppymekko: toivottavasti et ottanut sitä vastausta mitenkään nurjasti. En ajatellutkaan sun tarkoittavan muuta kuin ettet ollut asiasta kuullut. Kunhan siihen sanailin sitten yleisellä tasolla lisää.

  Kiitos onnentoivotuksesta. En tiedä muuttaako kauppa oikeastaan mitään mutta jotenkin selkeäpi olo itsellä.

 6. Maria sanoo:

  Ja tiskinalusnäyttely on osoitteessa Rue Ber…. ?!
  Hahhaaa!! Kyllä mä kuule noita neuleita tilailisin jo ihan simona, jos vaan rva jaksaa neuloa…Aivan ihania ovat – oot tooosi taitava,hyvä sua. Ajattele,mitä kaikkee sitä oppii? Mäkin saatan alkaa oppia hoitaan sairaita ;)

 7. Ansku sanoo:

  Klikkasin juuri kauppaasi ensimmäisen sydämen. Onnea matkaan!

  Jään innolla odottelemaan minulle täydellistä teosta. :)

 8. Merruli sanoo:

  Minä olen ollut ostajana tyytyväinen Etsyyn, toivottavasti saat olla tyytyväinen myyjänä. Paypal ja hinnat näkyvillä voi helposti lisätä myyntiä, koska se mahdollistaa nopeat fiilisostokset. Toki Etsy on suuri kuin mikä, mutta sulla on oma tunnettuus jo tätä kautta. Onnea siis Etsy-uralle.

 9. Riikka sanoo:

  Hyvä juttu! Minä tykkään tästä Etsystä, on jotenkin selkeä ostospaikka:) Huomasinkin juuri nyt etten varmaan ikinä vastannut kun vastasit mulle muutama viikko sitten sen erään taulun hintakyselyyn. Kiitos siis vastauksesta, nythän nuo kaikki ovat hienosti tuolla esillä ja palaan asiaan joskus kun olen taas palkansaajana…

 10. pikkujutut sanoo:

  Mukava uutinen, onnea matkaan ja hyvää menestystä.

 11. ryppymekko sanoo:

  Heh,nyt menee pallotteluksi mutta siis juu, en ajatellut sitä mitenkään nurjasti, selvensin vaan taas sitä omaa asiaani,vaikka arvelinkin että olit asian ytimessä,kuten siis olitkin :)

 12. vilijonkka sanoo:

  Muistin kyllä sanoneesi ennenkin, ettet halua sanottavan itseäsi taiteilijaksi ja hieman jopa emmin taide sana käyttöä kommentissani. Mulla on vähän samansuuntainen ”ongelma”. En oikeasti tunne olevani taiteilija tai valokuvaaja, vaikka minua monet moisiksi tituleeraavat. Kunhan tuotan kuvia ja järjestelen näyttelyitä aikanani kuluksi, koulutustani vastaavaa työtä odotellessani (harmittavan vähän tulevat kotiovelle niitä tarjoamaan!).

  Etsyyn tosiaan voi eksyä, sekä tuotteet että katselijatkin. Pitäisi olla tosi selkeästi tiedossa jo etukäteen mitä etsii kun sinne lähtee surffailemaan. Niinpä en koskaan ole sieltä mitään ostanut. Itse asiassa en ole ostanut netistä koskaan mitään muuta kuin lentolippuja…

 13. inka valtamo sanoo:

  hei ja onnea kaupallesi! itsekin olen tuota etsyä miettinyt, mutten ole saanut aikaiseksi.

  voisithan joskus pitää näyttelyn Tampereella!

  minulla on parhaillaan näyttely kotikuntani Vesilahden kirjastossa. olen haaveillut jonkinlaisen näyttelyn pitämisestä jo pitkään, ja nyt olen todella onnessani, kun sain siihen mahdollisuuden.

  kutomasi neuleet ovat tosi kauniita!

 14. Violet sanoo:

  Maria: nii-i, ajattele mitä kaikkea voi oppia. Toivon että opit hoitamaan sairaita. Sellaisia ihmimisiÄ tarvitaan aina.

  ANsku: kiitos vaan, huomasin että oli pari muutakin sydäntä tullut, en oikein ensin tajunnut mitä ne kaikki tarkoittaa. Olen iloinen myös kun kaksi työtäni on nostettu sinne Tresory-osastoon:-)

  Merruli: en oikeastaan usko tai edes pahemmin toivo että myynti mitenkään ”räjÄhtäisi”. REalisti pitää olla;-)
  Uskon että jatkossakin se on lähinnä nämä suomalaiset blogini lukijat jotka ostavat. Etsyssä on helpompi nyt vertailla tauluja ja katsoa useampia kuvia jne.

  Riikka: ei haittaa ettet vastannut, pääasia että sait vastauksen. Joo, nyt siellä on selkeÄsti taulut hintoinen esillä; palaa asiaan sitten kun siltÄ tuntuu.

  pikkujutut: kiitos!

  ryppymekko: kaik hyvin, pannaan pallo koppaan:-)

  vilijonkka: tai oikeastaan niin ettÄ toki muut saavat sanoa minua miksi vaan sitähän ei muutenkaan voi estää mitä muut sanoo tai varsinkaan ajattelee, mutta itse en sano sitä sanaa itsestäni.

  ostin Etsystä ihan hiljan vanhan sormuksen. Mulla on ollut aivan selkeänâ mielessä millaista haen ja löysin kun karsin valtavasta määrästä erilaisilla poissulkevilla hakusanoilla. Nyt sormus on jo matkalla tänne, odotan kovin.

  inka valtamo: mun oli tarkoitus aikoinaan pitää Helsingissä nÄyttely yhdessä paikassa. Sitten aloin miettiä käytännön puolta: minun pitää matkustaa Suomeen tauluineni, maksaa niiden kuljetuksesta, koota nÄyttely, maksaa nÄyttelytilasta (galleria jossa myyntinÄyttelyitä), olla paikalla kuukauden kuluttua purkamassa nÄyttely, matkustaa taas tauluineni (ellei kaikkia ole myyty:-)) kotiin.

  Niin että se siitä, Suomessa nÄyttelyn pitäminen on vähän hankalaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s