Vihellän arjen poikkiOlen niin tykännyt tästä lokakuusta. Olen enimmäkseen kirjoittanut ja kutonut. Ollut lähinnä kotona ja mennyt nukkumaan yhdeksän jälkeen. Nukkunut pitkiä öitä ja herännyt varhain virkeänä.

Kaikki on ollut niin hiljaista ja tasaista ja arkista että nyt on erityisen hauskaa katkaista touhu kunnon juhlilla. Kaksi päivää, lukuisia sukulaisia, monet syntymäpäivät ja kaupungin nimi on Nancy.

Mainokset

14 comments on “Vihellän arjen poikki

 1. eve sanoo:

  Hei mikäs herkku ameriikansormuksen vierestä kurkkii?
  Nautinnollista viikonloppua!

 2. Violet sanoo:

  eve; hän on äidin vanha, isältää sai joltakin matkalta. Kurkkii tuossa, on selkeästi kateellinen Ameriikan-serkulle.

 3. Sissi sanoo:

  Minäkin nautin lokakuusta. Ei ole vielä ollenkaan liian pimeää tai kurjaa. Ensi kuu se vasta kurja on, ei syys eikä talvi, vaan jotain räntäistä siltä väliltä.

 4. Ilse sanoo:

  Juhlat! Nancy! Pidä lystiä!

  (Ihana oli tuo amerikanherkkukin alla. Ajattelin sinua eilen, ihan hassua, ihan muualla kuin kotona ollessani. Taidan olla liikaa koneen äärellä. :))

 5. Liivia sanoo:

  Nancyssä asuu meidänkin ystäviä.

  Juuri kävin johonkin kommenttilottaan naputtelemassa, että olisin halunnut päättymättömän lokakuun, vaikka se olikin mulla uneton. Lokakuu on lempikuukauteni ihan koko vuodesta, silloin saa yleensä olla rauhassa ja se on siksi myös tuottoisin. Marraskuu olisi ihan yhtä hyvä, mutta kun se on näköjään jo yhtä joulua, enkä sitä kestä.

 6. Liivia sanoo:

  siis, oltiinhan viime viikolla vielä lokakuussa ja kummassakin ruokakaupassamme oli jo joulu esillä. hui ja hyi.

 7. Tanja sanoo:

  Ajattele, ennen taisi olla sen verran paljon ameriikan serrkuja, että siitä on tullut ihan käsite. Isällänikin oli muutama. Ei nykyään enää… Minun piti jättämäni sormuspostiin viesti IHANA!, laitoin sen peräti kaksikin kertaa, ja sain herjauksetkin päälle saman viestin lähettämisestä, mutta ei oo näymmä tullu se ensimmäinenkään perille. Mutta siis mahtava ostos. Onneksi esittelit, ilahduin itsekin. Minä en juuri koskaan käytä yhtään mitään koruja, mutta jos käytän, niin sormuksia. Korvakoruja olen vuosien jälkeen taas alkanut vähän haikailemaan.

  Tää on ollut kyllä ihmeen hyvä ja helppo lokakuu. Siitäkin huolimatta, että sairaus on vaivannut. Tai no, ei minusta lokakuu niin paha edes ole. Joulukuun voisin skipata kokonaan.

  Mutta se tärkein – nauti Ranskan luxuksesta! Näen tilanteen mielessäni. Oikein kivaa retkeä!

 8. Merja sanoo:

  Mun täytyisi olla toooossii väsynyt että voisin mennä nukkumaan yhdeksän jälkeen. Ei taitaisi tältä yökukkujalta onnistua.

  Olen vähän kateellinen tuosta Nancystä. Minäkin tahtoisin.

 9. Niina sanoo:

  Pitäkää hauskaa kaikissa juhlissa siellä Nancyssä ! Hitsi kuulostaa niin ihanalta. Ja sormus on hieno. Ja sen tarina takana.

 10. Ihan kadehdin lokakuutasi. Olen herännyt aamuisin miettien miten jaksan tuplatöiden kanssa perjantai-iltaan asti. Koittanut pinnistää, tehdäkseni myös jotain mukavaa, että saisin voimia tähän yhä pimenevään piinakauteen.

 11. vilijonkka sanoo:

  Lokakuusi kuulostaa mahtavalta. Mulla on nyt terve, terveellinen ja rento elämä jotenkin kadoksissa. Sellaiseen laskeutumisen voisikin ottaa tavoitteeksi marraskuulle! Jopa heti ensimmäiselle viikolle.

 12. aurinkojakuu sanoo:

  Hyviä juhlia ja matkaa naapuriin!
  Juhlat kyllä piristävät mieltä.
  Meilläkin on luvassa yhden tytön 10v. Juhlat.
  Päätettiin kutsua talo täyteen!

 13. maria sanoo:

  Arjen ihanaa poikkivihellystä toivotellen Sinulle ja oikein mukavaa marraskuun aikaa samoin
  maria

 14. Näin syksyisin pieni breikki tekee tosi hyvää. Huomasin sen itse voimakkaasti kun sain viikon loman tähän kiireiseen kouluelämään. Olo on paljon rauhallisempi ja keskittyminen helpompaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s