Tiistain tärkeätMinulla on numeroitu pätkä Veronikan elämää hyppysissäni. Sitten on isosta kelasta katkennut kymmensenttinen omaa elämääni eikä projektorista ole tietoa vieläkään. Sitten on vielä sohvanraosta löytynyt kampa, itse hukattu, itse löydetty. Halusin kertoa siitä ja panna sen kuvaan aitiopaikalle koska kadonnut kampa ottaa niin tukkaan mutta nyt on kaikki hyvin taas.

Mainokset

11 comments on “Tiistain tärkeät

 1. eve sanoo:

  Joskus on pienestä kiinni. Se hyvä päivä. Minulla enemmän pinnistä kiinni kuin kammasta. Tänään ei pinniä ollenkaan. Niin huono.

 2. Violet sanoo:

  eve; no on. Kiinni pienestä. En mää muuten kampaile mutta pesun jälkeen mieluusti selvitän märän tukan tai tulee ongelmia. Vaikka onkin lyhyt.

 3. Kirjailijatar sanoo:

  Minulla ei ole kampaa ja siitä voi päätellä ihan liikaa. Numeroitu pätkä Veronikan kaksoiselämää? Mitä ihmettä se tarkoittaa? Se on yksi kaikkien aikojen ihanimmista elokuvista, piste.

 4. Violet sanoo:

  Kirjailijatar; olemme aikoinaan ostaneet sellaisen erityispainos-dvd:n joita on tehty 20 000 kpl. Jokaisessa on mukana lyhyt pätkä ko. filmiä ja ne on numeroitu.
  Meidän pätkämme on nro 010226;-)

 5. minjo sanoo:

  Melkein kuulostaa onnenpäivältä. Patterin takaa, sängyn alta, vanhan talvitakin taskusta, jne, voi löytää melkein mitä vaan. ;-)

  Mulla ei ole myöskään niinkään kammasta, tai edes pinnistä kiinni. Hoitoaineesta riippuu enemmän. Varsinkin talvisaikaan. Pesin viikonloppuna hiukset pelkällä shamppoolla, vedin päälle polokauluspaidan ja samettijakun. Yhtäkkiä hiukset liimautuivat extrastaattisina pitkin päätä. Näytti tietysti aika kamalalta, mutta tuntui vielä pahemmalta, liimakuontalolta suorastaan. Ja en ehtinyt tietenkään enää tehdä mitään ennen lähtöä.

 6. Merja sanoo:

  Minä tahtoisin nähdä uudelleen kaksoiselämän, ja pian.

 7. Tanja sanoo:

  Pitäsköhän pengastaa, jos löytyisi jotain samalla tavalla merkittävää minunkin sohvistani. Itse asiassa nuo sohvani voivat kätkeä vaikka mitä jännää, kun niillä on historiaa jo ennen mua. Yhdestä nojatuolista löytyi vallankin hieno vanha valokuva, mutta palautin sen edelliselle omistajalle. Hän oli ihan ihmeissään. Hän tunsi ihmiset, sukuansa oli, mutta sanoi, ettei koskaan ollut nähnyt kuvaa. Joskus kun verhoilutan nuo (se ei tule tapahtumaan piiitkiin aikoihin) niin melkein odotan jotain aarretta :) Viime kesänä ostin upean harmaan turkoosin sametin tuohon keltaiseen sohvaan.

  Kysymys Merjalle: Mikä on sulle hyvä hoitoaine? Mulla hakusessa ja kuvittelen, että meillä vähän samantapainen hiuslaatu.

 8. Pirkko sanoo:

  Kun hukattu löytyy, tulee usein aika iloiseksi. Oman kokemukseni mukaan varsinkin kännykkä kannattaa hukata melko usein. Silmälaseja hukkaan ja löydän niin tiuhaan, ettei enää tunnu missään.

 9. Birgitta sanoo:

  Hienoa mustaa. Vai käy kammattomuus päähän ;-) Mun päätä pakottaa jos sitä ei saa välillä papiljoteille. En tiedä käyttääkö kukaan muu enää papiljotteja, mutta musta ne on kätevät, kun ei tarvitse föönailla hiuksia. Niitä on niin vähän ja ne kuivuu liian nopsaan ja plaah plaah plaah…

  Kelanauhoja oli kiva ennen katsella. Toivottavasti löydät pian sellaisen projektorin =)

 10. Merja sanoo:

  Jaa että hoitoaine… Tanjalle siis.. Kun tietäis ittekin. Mun latvat on aina kauheaa takkua kun niissä on vielä sitä entistä huonokuntoisempaa hiusta jota värjäsin Diegossa.. Nyt mulla on Paul Mitchellin Taming spray, joka on kait lapsille markkinoitu :) Meillä käyttää sitä kaikki, en voi sanoa että olis mitenkään loistava mutta kyllä se vähän takkuihin auttaa. Jos joku voi vinkata siis hyvää hoitoainetta hennoille hiuksille, joka ei tee raskaaksi mutta selvittää hyvin niin kertoa saa!

 11. vilijonkka sanoo:

  Hauska muisto tuli mieleeni liittyen sohvanrakoon. Myimme nimittän vanhantavaran kauppiaan avustuksella sohvamme, joka tuli sen apumiehensä kanssa hakemaan. Rutinoituneesti nosteli kuitenkin tyynyt ylös ennen kantamista, sieltä kun kuulemman löytyy yleensä kaikenmoista. Totta joka sana, sillä tyynyjen alta paljastui murusten ja yleistöhnän lisäksi kauan kadoksissa ollut ja kaivattu rannekello, lapsen alushousut, kynä, rahaa lähes kymmenen euroa ja vielä jotain pientä sälää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s