Ota mummu koppi!Tunnen itseni tarpeelliseksi. Toissapäivänä sain hakea postista nippeleitä ja eilen nappeleita. Tänään minun pitää päivystää kotona koska saattaa tulla laatikollinen ”semmoisia juttuja”. Huomenna tai viimeistään perjantaina pitäisi tulla paketti Saksasta. Tietokone saa vähitellen muotonsa ja osaset sisäänsä.
*
Olisi pitänyt eilen olla muovikassi mukana. Pudottelivat postin kulmalla tuosta puusta viimeisiä hedelmiä. Eläkeläiset ottivat koppeja kun talonmies pitkän harjansa kanssa sorkki latvuksia.

Mainokset

11 comments on “Ota mummu koppi!

 1. Liivia sanoo:

  Nippelit ja nappelit alkoivat naurattamaan:)

  Uskaltaako joku syödä pakokaasuhedelmiä?

 2. eve sanoo:

  Siellä taitaa olla miehellä joulu etukäteen. Loistaako silmät? Käsitteleekö niitä ”semmoisia juttuja” suurella rakkaudella? :D

 3. Tanja sanoo:

  Minun exäni harrasti, ja harrastaa edelleen tuota. Hän kävikin eilen kylässä. Hänellä on ihan ilmiömäinen näkömuisti mitä tuollaiseen kasaamiseen tulee. Hän saattoi purkaa jonkun teknisen laitteen ihan atomeiksi ja laittaa sitten uudelleen kasaan. Minusta se on ihan ihmeellistä.

  Tuosta kissailmoituksesta tuli mieleeni, että ensi viikolla saatan saada tuliaislehtiä Pariisista. Ei liity kyllä mitenkään kissaan, mutta tuo ” Bonjour, je m’appelle…” toi mieleeni mahdollisen lahjuksen.

 4. Katriina sanoo:

  Odotat laatikollista juttuja:)
  Minun piti yhtenä päivänä päivystää, kun luvattiin sähkökatko jossakin vaiheessa. ?! Katko tulikin sitten seuraavana aamuna, kun vielä nukuin. Ja meni vielä ohikin ihan itsekseen. Tehtäväkseni jäi piipittävine kylmälaitteitten lepyttäminen.

 5. Violet sanoo:

  Liivia; naurattaa ne muakin silloin kun ei itketä. Minä söin hyvällä halulla terassilla kasvattamani tomaatit!
  Noista (omenoista?) en tiedä, himokkaasti niitä kohtaan ainakin kädet kurottelivat. Oli kuin Paratiisissa touhu.

  eve; ennen kaikkea esikoisella;-) Meillä on ennestään kaksi pöytäkonetta jotka MINUN mielestäni toimivat hyvin, ovat tarpeeksi tehokkaita sun muuta. Sitten on minun pieni polvikoneeni joka kelpaa myös.
  Sitten meillä on kaksi tietotekniikasta hullaantunutta joille vain nopein on tarpeeksi. (On siitä minullekin iloa, myönnän).
  Ja kyllä. Silmät kiiltää ja hellästi taputellaan johdonpätkiä.

  Tanja; tätä samaa niin. Jo toisessa polvessa, etten sanoisi.
  Haluuks täältäkin lehtiä joskus?

  Katriina; juu. On noita tietokonekamoja ja sitten tilasimme joululahjoja lapsille (hyshys) kun Amazonista löytyi niiiin paljon halvemmalla yhdet jutut.
  Eikä tarvi mennä tuonne kaupungille tunkemaan.Aah.

 6. Liivia sanoo:

  Niin, joku kumma juttu siinä on, etten kyseenalaistanut enkä kyseenalaista teidän terassin tuotteita mitenkään, ja sitten heti ajattelin, että nämä hedelmät on syömäkelvottomia. Kyllä minäkin olisin teidän tomaatteja syönyt, mutta tuosta puusta en. Ajatusristiriita:)

 7. Liina sanoo:

  Voi tuota kissaa. Ei ihme, että ovat omistajat très tristes.

 8. mizyéna sanoo:

  Tuo kissa löytyy meidän takapihan muurin päältä. Siellä se makaa päivästä toiseen :)

 9. Violet sanoo:

  Liivia:vähän samanlaisia ajatuksia. SAmat saasteet noissa on mutta…erilaiset muka kuitenkin.

  Liina: ilmoitus oli nyt otettu pois. Toivon ettÄ se merkitsee ettÄ kissa löytyi.

  mizyéna: nii-i, aika monilla muureilla on juuri tuo sama;-)

 10. NiinaK sanoo:

  Voi jukra, youki ja hedelmät ovat samaa sävyä!! Voi niitä onnen mummoja jotka kopin saivat!! Tuli tuosta Liivian pakokaasusta mieleen täällä meillä päin oleva ”omenatontti.” (keskellä kolmen kadun risteystä) Omenat tontilla kasvavissa puissa ovat melkeimpä parhaimpia koskaan maistamiani. Moni muukin on maun huomannut, puut tyhjenevät sitä mukaa kun omput kypsyvät.

 11. Jopoilija sanoo:

  Voi Youki! Toivottavasti katti löytää takaisin kotiinsa! Hänen kaksoisolentonsa Elias raastaa vessapaperirullaa sisätiloissa täällä kylmässä pohjolassa (http://jopollamennaan.blogspot.com/2010/11/jokainen-ansaitsee-lotus-hetken.html).

  Rappusille satanut lumi hillitsee karkuhaluja tehokkaasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s