Vanhassa vara jne.


Tiedän että kun äiti katsoo tätä kuvaa hänen tekisi mieli sanoa: vieläkö sulla on toi mun vanha kaapu???

Onhan mulla! Hyvä vetää päälle kun on oikein paska ilma, kun tulee räntää ja tuulee. Alle mahtuu mitä vaan ja karvareuhkahupun kun vetää varuiksi silmille on sellainen ”from Russian with love” -tunnelma. Jokohan takki täytti 20 vuotta? 15 vuotta ainakin?

Mainokset

25 comments on “Vanhassa vara jne.

 1. Pandice sanoo:

  Teilläkin on näköjään pyryttänyt! Täällä tuli lunta koko eilisen päivän ja ainoa oikea takki oli juuri tuollainen tuulta ja lunta pitävä ”kaapu” :)

  Käytiin illalla rämpimässä umpihangessa, lapset suksilla ja me aikuiset jalan. Lunta oli valehtelematta yli polveen. Tykkään!

 2. Violet sanoo:

  Pandice: viikonloppuna pyrytti joo mutta ei se maassa pysy. Pari senttiä tulee vaikka näyttää että paljonkin ja sitten vettä päälle ja vot, meni jo.
  Semmonen ”lumi polveen” -tilanne onkin kiva. Tykkään kyllä. Mutta en kaupungissa, enkä sohjosta.

 3. Liina sanoo:

  Jossain vaiheessa sitä tajuaa, että vaatteessa on tärkeintä tarkoituksenmukaisuus eikä ulkonäkö. Ja on tuossa ”kaavussa” on kohdallaan molemmat!

 4. Tanja sanoo:

  Aivan mahtava takki! Tahtoisin myös!

 5. Äite sanoo:

  Ai se on vielä olemassa, takki nimittäin.Tässä yhtenä päivänä melkein kaipasin sitä. Eikä se ole muuten kymmenenkään vuotta vanha !

 6. Violet sanoo:

  Liina; kyllä mää hienostellakin haluan mutta aika harvoin. En mää niin kovin välitä mitä MUUT ajattelee mitä mulla on päälläni mutta itselleni se on aika tärkeää;-)

  Tanja: se onkin! Se on Ril’s:in tuotantoa.

  Äite; ai jaa, no tehdään kato sitte kauppaa kun tulette tänne! Myyn sulle erikoishintaan oman vanhan takkisi;-)
  Tuli näköjään taas liioiteltua tuon iän kanssa. Muistin väärin.

 7. Maijja sanoo:

  Ja niin on ajankohtainen! Ei ikä paina.

 8. Jonna sanoo:

  Hieno takki! Kelpaisi minullekin. Aika harvoin on ainakin minulla sellaisia tilanteita, kun pitäisi olla tällingissä, joten tuollainen vaate, joka on käytännöllinen on paljon järkevämpi. Minä olen niitä äitejä jotka voi hakea lapsen koulusta vaikka karvareuhkassa tai kumisaappaissa jos sää sitä vaatii. Ei mene kampaukset tai imagot pilalle :D

 9. minjo sanoo:

  Alkoi naurattamaan tuo, että mitä äiti sanoo kun näkee takin kuvissa… Vastauksista huomasin, ettei arvaus mennyt kohdalleen, mutta tuli vain oma äitini mieleen ja äänenpainokin, millä saattaisi sanoa tuollaisen samanlaisen lauseen, kun vielä muutamankin vuoden päästä huomaisi minun käyttävän jotakin antamaansa vanhaa vaatetta. ;-)

  Minulla on parin vuoden ikäinen talvimaihari. Se oli jo ostaessa musta hiukan-järkyttävän tai täysin-tylsän rajalla, en ihan varma kumpaan suuntaan on enemmän kallellaan, mutta se sanookin siitä jo jotakin. Takin bonuspointtina on kuitenkin nimenomaan se, että alle voi laittaa mitä vaan, on huppu ja pitäâ tuultakin villakangastakkia paremmin. Eli kuvaamallasi ilmalla, se on se takki jota käytän, vaikka tiedänkin sen olevan vähemmän hieno, eikä ehkä kaupunkiolosuhteisiin edes sopiva…

 10. Matroskin sanoo:

  Tuollaiset turvavaatteet ovat parhaita. Mutta kauheasti käytät rumia sanoja blogissa :) !!

 11. Violet sanoo:

  Maijja; ei paina ikä mutta huppu painaa! Mikä lie karva mutta painava.

  Jonna; Myönnän harrastavani myös tietynlaista kotiäidin provokaatiota vetämällä päälleni sitä sun tätä – toisinaan. Kyllä mää tällingistäkin nautin mutta senkin pitää olla tietynlaista.
  Karvareuhkasta tuli mieleen; koululla kun olen katsellut aikaisemmin että ovat kaikki muut paljaspäin niin nytpä niillä onkin uusi villitys; monella on just semmonen aviator -mallinen karvalakki…

  minjo: Vähemmän hienot voivat olla oikeastaan kaikista hienoimpia. Minusta ei ole hienoa palella, esimerkiksi.
  Juu, tämäkin takki on semmonen ”ei mene muodista pois kun ei ole koskaan muodissa ollutkaan” -verme, jollaisista tykkään.

  Matroskin; kyllä ovat niin.
  Ai käytän? Ja minä kun suorastaan siistin kieltäni tänne.
  Mutta niin se on; kun ilma on paska niin se on sitä eikä esim. ”ikävä” tai ”huono”.

 12. Kati sanoo:

  Mä etsin tänä syksynä just tuonkaltaista takki (äitiystakiksi) vaan enpä löytänyt. Siis lämmin ja mahtuu alle (mahaa). Olisi sit ollut myöhemminkin käytettävä. Ei se kyllä yhtään ole reuhkamainen. :) Aikaa kestävät vaatteet ovat parhaita. Mä itse kyllä välillä intoudun pukeutumaan, mutta sitten jos on kylmä, en häpeä pätkääkään lämpöhousujani enkä makuupussia muistuttavaa untuvatakkiani. Kunhan ei palele!

 13. Violet sanoo:

  Kati: ei niitä löydäkään kun hakee. Muistan kun hain itselleni ”edes jotakin” samaan tarkoitukseen.

 14. Niina sanoo:

  Onpa vaan hieno takki! Kelpuuttaisin itsellenikin.

 15. Pirkko sanoo:

  Minullakin on ikikaapu ja muutama muukin ikivaate. Eikä siinä kaikki: yhtä vihreää öljykangastakkia on menossa jo kolmas eksemplaari; vain ensimmäinen tosin oli aito.

 16. Violet sanoo:

  Niina; äidillä oli hyvä maku kun tuon hankki!

  Pirkko; ikikaapu on ihana sana.
  Mulla noita eksemplaari-asioita on sellainen simppeli Uuno Turhapuromainen palsa. Semmonen nyt vaan pitää olla. Yksi semmoinenkin on kaapissa jonka olen heittänyt kahdesti jo pois mutta hakenut takaisin roskista kun en vaan pystynyt luopumaan.

 17. Tanja sanoo:

  Takkisi on tavanomaista tyylikkäämpi parka.

 18. Liina sanoo:

  Minun on kauhean vaikea sisäistää, että takki on nimeltään parka.

 19. Ihana kaulus! onko oikee? ukava kun takkia voi käyttää 15 vuotta. Mulla yksi sellainen, äidin peruja tietty, ne mitä olen itse ostanut on kestänyt korkeintaan kuusi vuotta. Se on nykytakille jo kova ikä jos on lähes päivittäisessä käytössä talvikauden.

 20. pikkujutut sanoo:

  Hauskaa, samoista asioista on keskusteltu täällä- minä mennä vetelen täällä talvikammpeissa vuodelta 199?, osa vieläkin vanhempaa. Kun ei just ole tarvinnut ja talvi yllätti niin ei voi mitään. Olemme varmaan jo trendien edellä ;).

 21. Violet sanoo:

  Tanja; niiks meinaat? Kiitos!

  Liina; en osaa sitä käyttää mutta tiedän mistä puhutaan.

  eilen jne. Oikea kaulus on;-) Huppu/kaulus on vuorattu jollain karvalla. En tiedä millä. Tuo takki ei ole päivittäisessä käytössä mutta silti, pakko sanoa että kestänyt on.

  pikkujutut: no juu kato multahan yksi päivä joku pikkulikka (14 vee) kyseli bussissa että mistä madame on hankkinut nuo ihanat kelsirukkaset. Sanoin etten voi muistaa kun ne ovat vanhemmat kuin kysyjä itse.

 22. Riikka sanoo:

  Noita parkojahan on nyt kaupat pullollaan. Näytät siinä hyvältä!

 23. maria hyle sanoo:

  Ja tuo pipo kruunaa koko jutun!mulla talvitakki vuodelta 1966 -äidin vanha myös:D Enkä myy vaikka moni kysellyt:D

 24. Violet sanoo:

  Riikka; kiitos vaan, Riikka!

  maria: eikö vaan! Tein samasta langasta myös suuuuperpitkän kaulaliinan, se tuosta kuvasta puuttuu.
  Ja ei, äidin vanhoja ei myydä.

 25. Matilda sanoo:

  Mummuvainaan 15 vuotta vanha untuvatakki lammittaa Skotlannissakin kylmalla kun mummun halaus. Yhdessa kaytiin se ostamassakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s