Miksipä ei?
Kävin Lempäälässäkin. Ai miksikö? Miksipä ei. Paljon jää näkemättä ja kokematta jos liiaksi kyseenalaistaa. Jos olisin sanonut että minähän en Lempäälään lähde olisi jäänyt löytämättä elämäni ensimmäinen Geo-kätkö (ukkeli on sieltä), olisi jäänyt kosken kuohut näkemättä ja se miten joku mies nosti sieltä liki 50 senttisen taimenen, enkä tietäisi että Kuokkalan museoraitilla on mukavia vanhoja rakennuksia.Ja voi käydä niinkin että kun vaan kysyt niin saat luvan jäädä kirkkoon kiertelemään vaikka kaikki työntekijät lähtevät kahvitunnille ja siellähän sitten kiertelet ja huomaat että aika hieno tämä kirkko, sitten lähdet ja painat oven huolellisesti lukkoon kuten lupasitkin.

Mainokset

4 comments on “Miksipä ei?

 1. Heidi sanoo:

  Sydänlämmitys!

 2. Kirjailijatar sanoo:

  Minä en käsitä, miten kukaan osaa soittaa urkuja. Niin monta pedaalia, nappulaa ja kosketinta. No, minulle tuo soittaminen on muutenkin vähän mysteeri, tyydyn ihailemaan lahjakkaita.

 3. Violet sanoo:

  Heidi; no hyvä!

  Kirjailijatar; en minäkään. Olen joskus saanut seurata vierestä muttei se auttanut ymmärryksen kasvamiseen mitenkään.

 4. minjo sanoo:

  Mä oon haaveillut geokätköilystä jo ainakin vuoden… En saa miestä innostumaan, en millään, enkä uskalla yksinkään lähteä etsimään. Täytyy jatkaa neuvottelua, kuvitellen etsimisen niin hauskaksi. Ja joo, kiva kun ei tarte karttaa tai kompassia, niitä inhosin koulusuunnistuksessa suunnattomasti. Ehkä joskus siis minäkin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s