SatoiEilen satoi pitkästä aikaa. Se tuntui aivan oudolta, kuin joku olisi kääntänyt sivua ja kaikki olisi mennyt uusiksi. Sen jälkeen oli viileää ja kosteaa eikä naapuritalon oranssi kissa ollut vakipaikallaan.
Väänsin koneella pastaa. Ruuan jälkeen sain pienemmältä pojalta kaksi äitienpäiväkorttia ja koulussa tehdyn korun. Hän ei voinut kuulemma odottaa sunnuntaihin asti.

Mainokset

10 comments on “Satoi

 1. minjo sanoo:

  Ihana tuo edellisen postauksen sitruunatorttu. Mä teen sitä myös silloin tällöin, just happaman ja makean yhdistelmä on paras. Raikkain makea kakku ikinä. Remonttimiehet – hyvää työtä taisivat tehdä. Sade yllätti minutkin. Kuvittelin kâveleväni töistä kotiin tentin valvomisen jälkeen, mutta sitten vettä tulikin kaatamalla ja pummasin kyydin. Kotiin tullessa naapuri huuteli ikkunastaan jotakin… Meidän naapuri on hauska, tietää aina koko kadun jokaisen ihmisen jokaisen liikkeen. Mutta siis hyvällä tavalla, joskin eilen sitten kastuin kuitenkin kotiovella, kun jäin kuuntelemaan, mitä ikkunasta huudeltiin.. ;D

 2. aurinko ja kuu sanoo:

  Täälläkin on myrskynnyt oikein. Satanutkin. Meidän tänä keväänä allergiseksi huomatun poikasen olo hieman kohenee sateesta. Olen niin onnellinen, että on kesä, että ainakin tässä vaiheessa on ihan sama onko kesä kuuma vai viileä. Kunhan ei ole lunta eikä pakkasta eikä pimeää! KUvista välittyi hienosti sadefiilis…

 3. Violet sanoo:

  minjo: en mä sen työn laadusta mitään osaa sanoa eikä se suorastaan pahemmin kiinnostakaan – me emme sitä maksa eikä tämä talo ole meidän….nyt ainakaan ei tule vesi sisään eikä olohuoneen nurkka ole ruskea;-)
  Ja hyvin nopeita olivat. Nyt ei ole terassilla enää yhtä vanhaa piippua kun purkivat. Se hiukan harmittaa, se oli kiva.

  aurinko ja kuu: minusta oli kiva että satoi pitkästä aikaa.
  Miehen olo myös kohenee kun sataa.

 4. Marjatta sanoo:

  Sade tekee hyvää ainakin luonnolle, kaupunki puhdistuu siitepölyistä. Täällä sataa ja paistaa vuorotellen ja koleaa on. Onneksi ensi viikoksi on luvassa lämpenevää.

  Sitruunatorttu on hyvää, samoin itse tehty pasta. Aivan toista kuin kaupasta ostettu.

  Lapselle sunnuntaihin asti odottaminen on pitkä aika, suloinen poika teillä.

 5. Ilona sanoo:

  Olen lukenut taas Vaarallista juhannusta, ja huomaan, että nuo kolme ensimmäistä lausettasi ovat kuin Toven kynästä. (Ota tämä kohteliaisuutena, älä kopiointisyytöksenä.)

 6. Violet sanoo:

  Marjatta: tuolle kyseiselle lapselle odottaminen ylipäätään on vaikeaa. Lyhytkin. Toinen ei ollut kuullutkaan äitienpäivästä mutta sanoi silti että no kyllä susta tykkään muutenkin kuin sunnuntaina:-)

  Ilona:Otan kohteliaisuutena!
  Johtuisiko vaikutelma siitä että tyttönimeni oli sama kuin kirjailijalla?:-)

 7. Pastan tekeminen on mukavaa puuhaa. Joskus pääsin sitä testaamaan.

  Hei kuules, minkä merkkiset ne eräät hyvät ranskalaiset tennarit olivatkaan? Muistelen sun puhuneen niistä joskus. Kesällä tarjoutuu tilaisuus päästä testailemaan niitä, mutta kun nimi on painunut unholaan :)

 8. Riikka sanoo:

  Hetkonen….aloin ihan miettimään että eikös äitienpäivää vietetty jo? Onke se siellä eri aikaan?

 9. Violet sanoo:

  Hanna: Bensimon! Voin aina vaan suositella. Pohjat ovat kestävÄt, tossut kestävät hyvin pesuja ja ovat oikein kohtuullisen hintaisia laatuunsa nÄhden.

  Riikka: Suomessa se oli jo mutta eri maissa on eri aikana.
  Täälläkin oli jo mutta pojat on ranskalaisessa koulusssa ja RAnskassa on äitienpÄivä tänään joten siksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s