”Jäi toiset aamulla nukkumaan….”Meillä on vielä kuukausi koulua ennen kuin saa jäädä aamulla sänkyyn lojumaan. Tai eiväthän nuo jää sittenkään ja minä vielä vähemmän (paitsi jos saisin olla ilman lapsia kotona).
Kesä on täällä, ollut jo jonkun aikaa mutta vaikka tavallaan tuntuu siltä niin ei tunnu kuitenkaan. En oikein hahmota koko juttua.
Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna on se kauan odotettu konsertti ja seuraavan varman asian tiedän vasta heinäkuun lopulle kun lähden poikien kanssa kahdeksi viikoksi Suomeen. Elokuun viimeisellä viikolla pitäisi olla sukulaishauskaa Ranskassa ja toivon mukaan siihen yhteyteen saadaan ympättyä perheen yhteistä lomaakin. Tai johonkin muuhunkin yhteyteen. Tai jotain.

Kesäkuu menee varmaan taas siivillä. Ensin on esikoisen viikon leirikoulu, seuraavalla viikolla nuoremman. Kokemuksesta tiedän miten ihanaa koko perheelle on olla pienemmällä kokoonpanolla. Ei niin, että se poissaolija olisi syyllinen johonkin, ei yksin ainakaan, mutta niin se vaan on että ns. tilanteita ei ole ollenkaan silloin kun jompi kumpi lapsista on yksin meidän kanssa. Vielä kun joskus kävisi niin onnellisesti että molempien leirikoulu olisi samalla viikolla….!

Mainokset

7 comments on “”Jäi toiset aamulla nukkumaan….”

 1. Tuija sanoo:

  Elbow tulee Suomeenkin! Meinasin jo rynnistää maailmalle, mutta jäin vetkuttelemaan ja hyvä että jäin, sillä sitten tuli tämä tieto. Jes!

 2. Sissi sanoo:

  Sitä täällä kuule katkerana mietin, et miks ei enää ole kolmen viikon leirikouluja, kuin silloin kun mun mies oli pieni. Sais laittaa tän koko neljän pompsin leirille ja nauttia kesästä… Tänään oli vapaata koulusta koskapa illalla on kevätjuhla. Mä olen aivan poikki jo nyt, vaikkei loma ole edes alkanut.

 3. Violet sanoo:

  Tuija; kävin heti urkkimassa ja sehän on viikkoa sen ”meidän keikan”jälkeen Ruisrokissa. Hiano homma.

  Sissi; no perhana, semmonen oliskin hyvä. Olisi muuten ihan ehta juttu monelle työssäkäyvällekin, tarkoitan että kun kesään jää yleensä aikaa jolloin molemmat vanhemmat joutuvat olemaan töissä niin sitten ovat lapset yksin/keskenään – eikä aina ihan niissä hommissa missä toivoisi.

 4. Nimetön sanoo:

  On kiva olla joskus ihan vain yhden lapsen kanssa. Kummasti kuulee sen juttuja paremmin ja välillä jopa ihmettelee, että tuommoinenko se oikeasti on. Sisarusjoukossa lapsen oma ääni ei aina pääse esille sellaisena kuin se on yksikössä. Se on joskus aika julmaa…

 5. Sara sanoo:

  Toi edellinen olin siis minä. Kunhan sekoilen näitten näppisten kanssa.

 6. Marjatta sanoo:

  Ei ole mikän ihme, että haaveilet ajasta, jolloin molemmat lapset olisivat yhtä aikaa vaikkapa juuri leirikoulussa.

  Omat lastenlapset ovat säännöllisen epäsäännöllisesti isovanhemmillaan yökylässä. On kuulemma aivan ihanaa olla olla kotona, kun ei koko ajan tarvitse tehdä ruokaa.

  Elbow-konsertti, Suomi-loma ja sukulaishauska Ranskassa eli monenlaista kivaa tulossa. Loistavaa, että välillä on muutakin kuin rutiineja.

 7. Violet sanoo:

  Sara; olen kirjoittanut tuosta (harvinaisesta) ilosta ennenkin. Juuri tuo ”tuollainenko se onkin” -olo ja sitten vielä ”tällainenko minä itse olenkin?”…

  MArjatta; no heh, juuri noin, ettei tarvitsisi koko ajan olla ns. valmiudessa. En mää mitään erityistä kaipaa (no joskus toki.)
  Mutta kyllä tällekin kesälle varmaan saadaan haalittua sen verran rutiininrikkojia että riittää taas vähäksi aikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s