Erilainen viikko


Tänä aamuna mies vei esikoisen luokkaretkibussille joka lähtee (tätä kirjoittaessani) 10 minuutin kuluttua.
Laukku on aivan valtava vaikka mukaan pakattiin vain se mitä pyydettiin ottamaan. Muutamia asioita on kerrattu moneen kertaan. Esimerkiksi sitä mistä pullosta pannaan ainetta tukkaan ja millä pestään muu kroppa. Lopulta piirsin kuvat ja se tuntuu menevän parhaiten perille. (Voi silti olla ettei kumpaakaan pulloa ole avattu kertaakaan.)
Mielessäni toivon hyvää viikkoa pojalleni. Meillä täällä kotona on aivan erilaista. Ensi viikolla on taas toisella tapaa erilaista kun on toisen pojan vuoro.

Mainokset

12 comments on “Erilainen viikko

 1. jaana sanoo:

  Poikani oli viisi päivää luokkaretkellä Wienissä ja oli kuulemma pessyt hampaansa vain ensimmäisenä iltana, koska sen jälkeen hammastahna oli loppu…

 2. Violet sanoo:

  jaana; en sano muuta kuin että olen suorastaan yllättynyt jos omani pesee edes ensimmäisenä iltana.

 3. sari sanoo:

  Meiltä lähtevien laukku on aina pienin. Karsin yleensä listasta aika monta juttua …

 4. Violet sanoo:

  Sari; noissa listoissa on aivan karmeasti aina liikaa ja asioita joita ei todellakaan tarvita. Toisen pojan kohdalla harrastamme rankkaa karsintaa mutta tämän vanhemman kanssa se ei onnistu. Hän rrrrrakastaa listoja ja sääntöjä eikä hänelle tulisi mieleenkään lähteä ilman kaikkea mikä ”pitää olla mukana”;-)

 5. Ilona sanoo:

  Hahaa, mainiot nuo piirrokset.

  Voi että, sain aamun (hmm, päivän? nukun aika pitkään nykyään) hymyt ja naurut täältä, kiitos.

 6. Violet sanoo:

  Ilona; yritin piirtää niin selkeästi kuin osasin…
  Aamu voi jatkua minun puolestani vaikka iltaan. Pääasia jos sait jotakin mukavaa täältä.

 7. Pariisin Margarita sanoo:

  Toivottavasti pojallasi on hauska luokkaretki! Omani oli ensimmäisellä classe vertellään kuukausi sitten ja tykkäsi tosi paljon. Eikä tuonut pyykättävääkään kotiin, kun oli järkevästi ajatellut, että mitä turhaa sitä sukkia tai housuja vaihtamaan…

 8. Liivia sanoo:

  Nyt muuten tuli ihan työt mieleen. Kuinka seisoin kuvien kanssa uimahallin suihkuhuoneessa ja pukuhuoneessa. Siis pullosi olisi aivan käypää tavaraa erityisopetukseen:)
  Omani oli kanssa leirikoulussa, tosin se kesti vain yhden yön. Minäkin raakasin listaa pienemmäksi, lapsen motkottaessa vieressä.
  Toivottavasti leirikoulu menee hyvin ja kotiin tulee iloinen poika.

 9. Violet sanoo:

  Margareta: tämä on esikoiselle jo, hetkinen…viides kerta ellen väärin laske. Ainakin neljäs.
  Poikasi ajattelee käytännöllisesti;-)

  Liivia; juu, ei ole ihan oma keksintö tietysti nämä kuvat.
  Kyllä hän tietysti lukea osaa mutta joissakin asioissa – kuinka sen nyt sanoisi – koodi hiukan katoaa…eikä yhtäkkiä ”tiedä enää mitään”. Ja on tämä vähän meidän kahden keskinäistä huumoriakin;-)
  Ei hänellä ole muuta huolta kuin syöminen siellä ja sitäkin enemmän muiden kiusaaminen/pilkkaus/kyselyt kun hän ei syö juuri mitään. Kirjoitin pitkän meilin pari viikkoa sitten mukaan lähtevälle miesopettajalle (joka ei siis tunne noita lapsia) ja selitin hiukan mistä on kyse…sain oikein kivan vastauksen ja ope oli erikseen puhunut vielä pojan kanssa ja luvannut auttaa parhaansa jotta viikko olisi hänellekin mukava.

 10. NiinaK sanoo:

  Viime kesänä tyttö ei kanssa ollut koskenutkaan suihkusaippuapulloonsa, tosin kaverin saippualla oli sitten peseytynyt useampikin tyttö koska sillä oli kuulemma liikaa saippuaa mukana. :) Leirilistalla luki mukaan pakattavaksi petivaatteet ja tyyny. Lakanan pakkasin mutta tyynyä en ja lakanakin oli matkassa turha koska neiti nukkui makuupussissa koko leirin.

 11. Violet sanoo:

  NiinaK; mun pojalla ei ainakaan ole liikaa kuten kuvasta näkyy. Olen viisastunut vuosien mittaan…
  Yksi juttu mikä tapahtuu joka vuosi; annetaan mukaan jätesäkki tai joku kangaspussi johon laittaisi likaiset, mutaiset, märät kuteet. Mutta ei se niin mene. Ne ovat sellaisena soosina laukussa niin että ne kaikki muutkin vaatteet, ne kaikki lukuisat paidat ja housut joita olisi voinut vaihtaa ovat myös likaisia ja ne pitää pestä vaikkei niitä ole edes käytetty.
  Krooh.

 12. Birgitta sanoo:

  Hienot piirustukset purkeissa. Ei voi mennä kuin oikein kun kuvia katsoo =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s