Lähti


Pienempi lähti leirikouluun. On kuin pyörremyrsky olisi käynyt kodissamme, niin täynnä intoa hän pulppusi ja pölötti, sellainen hän on aina, liikkeessä koko ajan, ideoita pää tulvillaan. Tästä tulee hiljainen viikko.

Olen niin iloinen että täältä lähdetään hyvillä mielin ja että tänne palataan hymy huulilla. Ei kai asiat silloin voi olla aivan pielessä.

Mainokset

5 comments on “Lähti

 1. Kirjailijatar sanoo:

  Asiat on silloin just niin kuin pitääkin. Olen itsekin ajatellut samaa, että ihan mahtavaa, kun lapset lähtevät riemumielin maailmalle ja leireilleen. Ja että ne vielä palaavatkin mielellään kotiin. Sehän on juhlaa. Ja paha tunnustaa, mutta minä en edes ikävöi lapsia, jos ovat poissa. Nautin hiljaisista päivistä. Eri asia, jos lähtee p i t k ä k s i aikaa, se on haikeaa.

 2. Violet sanoo:

  Kirjailijatar; Olisin ahdistunut jos olisi toisin. Jos lapset ripustautuisivat meihin. Isoveli kyllä varsinkin on aika arka, mutta ei se mitään, se on eri juttu kuin tämä mistä kirjoitan. En myöskään tykkäisi olla hössö joka ripustautuu lapseen;-) Mikään ei ole luonnollisempaa kuin että lapset lähtevät. Mitä vanhempia, sitä useammin ja kauemmas. Sanoisin oikeastaan että se on yksi tärkeimmistä asioista mitä vanhemmat opettavat: oppia lähtemään avoimin mielin mutta kuitenkin ne opit päässä joita on saanut, järki mukana.(Ainakin noin suurimman osan aikaa;-))

  Kun nuo ovat poissa (tai minä itse olen) niin en ikävöi minäkään. En oikeastaan juuri edes ajattele. Välillä tulee ehkä mieleen. Kyse on siis tuollaisista max. kahden viikon eroista. Pidemmistä mulla ei ole vielä kokemusta.

 3. Mirva sanoo:

  Minustakin kuulostaa, että asiat ovat mallillaan silloin. Hauskaa hiljaista viikkoa!

 4. Kirsikka sanoo:

  Mainiota :) Kivaltahan tuommoinen tuntuu!

 5. himalainen sanoo:

  Minäkin ajattelin, että hyvä olla silloin. Ihanaa kun tulevat takaisin innoissaan. Olen huomannut myös, että välillä muutama päivä muualla tekee hyvää, sekä sille joka on poissa, mutta myös niille jotka jäävät. Ehkä osataan myös iloita toisista sitten avoimemmin, tai en tiedä, onko oikea sana ’avoin’, mutta en nyt keksi parempaakaan. Olen vain huomannut, että kotiin tulee usein silloin hymyileviä ja innostuneita lapsia takaisin. Jotka myös kertovat, miten hyvä koti on, vaikka muuallakin on ollut hyvä.
  Kuulostaa tosi hyviltä kahdelta viikolta näin miten teillä on,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s