Freak out in a moonage daydream oh yeah!”Moonage Daydream”

I’m an alligator, I’m a mama-papa coming for you
I’m the space invader, I’ll be a rock ’n’ rollin’ bitch for you
Keep your mouth shut,
you’re squawking like a pink monkey bird
And I’m busting up my brains for the words

Keep your ’lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Freak out in a moonage daydream oh yeah!

Don’t fake it baby, lay the real thing on me
The church of man, love
Is such a holy place to be
Make me baby, make me know you really care

Make me jump into the air

Keep your ’lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love
Freak out in a moonage daydream oh yeah!

Freak out, far out, in out

Mainokset

11 comments on “Freak out in a moonage daydream oh yeah!

 1. aurinko ja kuu sanoo:

  Oooh… David… Ja mikä kuukuva! Vau!

 2. Violet sanoo:

  aurinko ja kuu; no kiitos, tuo on parin täysikuun takainen juovuspäissä otettu kuva, onhan siinä tuo ikkunalasin heijastuksen antama tuplakuu, teknisesti sen sijaan ei kovin mahtava;-)
  Niin, David.
  Toi kappale jonka pistin on paitsi yksi suurimmista Bowie-suosikeistani myös ihan yksinkertaisesti vaan yksi maailman parhaista tuntemistani biiseistä.
  Se kuuluu kiinteästi nuoruuteni (ja näköjään myös ei-niin-kovin-nuoruuteen) ja sen kuuleminen vie ihan täysin eri aikaan ja paikkaan. Olishan tässä paljonkin mutta osa asioista on sellaisia että vain ihan lähimpien kanssa voi jakaa.

 3. Pilvitarha sanoo:

  …No samat sanat : oooh :)

 4. Violet sanoo:

  Pilvitarha; musiikinrakastaja ymmärtää toista. Niin se vaan on. Joskus näin kokonaisvaltainen rakkaus tosin aiheuttaa tietynlaista aivokuolleisuutta elämän muilla alueilla. SItä vaan istuu kuulokkeet päässä vino hymy naamalla kun samaan aikaan elämä tapahtuu ympärillä. Kuuntelee miten kitara ulvoo ja c:eet suhahtaa kohdassa ”spaceface” tai näitä muita yksityiskohtia jotka on niin tatuoitu aivoihin että kaiken muistaan vaikka herätettäisiin keskellä yötä ja käskettäisiin toistamaan.

 5. maijanmaja sanoo:

  Ai vitsit, mäkin tykkäsin.. Luulin, etten pidä Bowiesta. Tai siis se ei kuulunut kuuntelemaani musiikkiin silloin kun musiikkia vielä aktiivisemmin kuuntelin. Nykyään meteliä ja älämölöä on päivässä sen verran, että iltaisin kaipaan hiljaisuutta. Puolisoni nimittäin vielä hankki meille tässä pari viikkoa sitten rummut ja sähkökitaran.. Kohta on oma housebänd pystyssä..

 6. Pilvitarha sanoo:

  Niin se on. Tosin kaksi musiikinrakastajaa ei aina kohtaa musiikillisesti. Näin on välillä siipan kanssa: kun minä fiilistelisin hyvää musaa ja se vaan huudattaa omalta koneeltaan jotain iron maidenia ja whitesnakea :)

  Silloin kun rakastaa sitä antaa anteeksi jopa täysin hömelöt sanoitukset – tai siis tunnistaa että ne ovat hirveän nerokkaat ja satiiriset ja sellaista… ;)

 7. Anne sanoo:

  Minun varhaiseen nuoruuteeni kuuluu myös David Bowie…ja minulle vaikuttavin kappale on Starman tai Space Oddity tai päinvastoin. Lisäksi nuorena tykkäsin kun Bowie’lla oli porkkanan punainen pystytukka,
  erilainen kuin muilla,meikki ja vaatteet…sellaista punk’n enteilyä…yhdistän omissa mielikuvissani David Bowie’n ja Vivienne Westwood’in jotenkin vaikka en tiedä onko niillä mitään tekemistä toistensa kanssa.
  Ne on niitä mielikuvia mitä rakentelen.

 8. Violet sanoo:

  maijanmaja; kaipaan myös hiljaisuutta. Paljon ja usein. Vielä enemmän kaipasin kun lapset olivat pienempiä. JOtkut lopettavat musiikinkuuntelun lähes kokonaan jossakin vaiheessa. Aika monetkin, olen huomannut. Tai sanotaan että musiikista tulee semmonen taustajuttu ja viihdyttäjä monelle sellaisellekin joka on suhtautunut kovinkin intohimoisesti ennen. Mut

  Pilvitarha: ehdottomasti ei aina kohtaa! Joo, joillekin antaa anteeksi melkein mitä vaan.

  Anne; nuo kaksi ovat minustakin vaikuttavia mutteivat ole mulle hänen tuotannostaan tärkeimpiä ollenkaan. Tutustuin Bowieen 14-vuotiaana The Man Who Sold the World -albumin kautta ja seuraavaksi tuli Ziggy Stardust -jutut. No joo, oikeastaan pidän lähes kaikesta mitä hän teki Let’s Dance-juttuihin asti – eikä nekään huonoja ole.

 9. Nimetön sanoo:

  Ehkä tarkkailen kuunpimennystä tänä yönä.

 10. Aura sanoo:

  Aaaah… Rakastan Bowieta. Loistokas biisi, ja ihan mieletön tuo kuukuva! Tuli mieleen että miltä planeetalta se on napattu? Kuvassahan on ihan selvästi kaksi kuuta. :)

 11. Violet sanoo:

  nimetön; tarkkailun alaiseksi vaan.

  Aura; Loistokas on biisi. Olen kerran kuullut aika loistokkaan version siitä. Semmoinen vanhojen miesten kuoro lauloi (tv:ssä tuli) sen ilman mitään säestystä. Se oli aivan perhanan hieno esitys. Tuossa on niin hyvä sävel että vaikka se riisutaan kaikesta muusta niin se toimii.
  Kuukuva….taitaa olla apinoiden planeetalta;-) Vähän käsi tärähti ja ikkuna kai teki tuon tuplan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s