Vilahdus
Jotkut päivät vilahtavat ohitse. Eilisestä havaitsin aamun ja ylösnousemuksen, sitten oli jo yhtäällä, kohta kahtaalla ja sitten yhtäkkiä Ikeassa, pian pahvilaatikoiden kanssa rapussa ja siitä kaikki oikeastaan vasta alkoi, vaikka päivä oli jo aikalailla lopussa.
Mutta me kasasimme sen (sillä se oli helppoa) ja me saimme sen mahtumaan suunnitellulle paikalla (mikä ei ollut helppoa koska emme puupäisinä olleet ottaneet Tosiasioita huomioon) eikä ketään sattunut ja kaikki olivat onnellisia, eniten se joka sai nukkua uudessa sängyssään makeasti kuin oravainen sammalhuoneessansa.
Ja sitten nousi tämä sunnuntai ja voi että, se olikin alusta asti lämmin, sitten kuuma, me ostimme auringonkukkia, leivoksia ja kuohuvaa ihan vain siksi kun ja kone pesi neljä lastia ja ne kaikki ovat jo kuivia ja nyt tuntuu kesältä.
Mutta hyvä ihme, taas on ilta, miten nämä päivät suikahtavat.

Ensi viikolle povataan plus 34.

Mainokset

9 comments on “Vilahdus

 1. Kirjailijatar sanoo:

  Mikä seikkailu se aina onkaan noiden Ikeoiden kokoaminen. Mies tarvitsee sitä varten aina asennuskaljan, muuten ei tule mitään. Täällä onneksi hiukan viileämpää vaihteeksi ja illalla tuli ihana sadekuuro.

  Ja hei, paketti on tullut perille Suomeen, kiitos. Postinvaalija haki sen.

 2. leohydra sanoo:

  Blogi kuin poutapilvi…

 3. Ilona sanoo:

  Ah, ihana kirjoitus. Tuo, miten laitoit sanat juuri noin, viehättävästi, ei-odotetusti.

  Auringonkukkia, oi…

 4. Violet sanoo:

  Kirjailijatar: pakko sanoa että kokoaminen oli aivan ongelmatonta. Ihan säkällä se mahtui siihen mihin haluttiin eikä paikalleenvienti ollut ihan helppoa – koottiin se nimittäin eri huoneessa….

  Hyvä että paketti tuli ehjänä!

  leohydra; olipa kivasti sanottu, kiitos.

  Ilona; ei-odotetusti -laittaminen tuottaa joskus päänvaivaa. Joskus taas sanat menevät ihan yksin ja se on helppoa.
  Huomasin vasta kukat ostettuani ettei meillä kasva niitä itsellä tänä vuonna ollenkaan. Emme muistaneet panna kasvamaan!

 5. Pandice sanoo:

  Miten mullakin on yhtäkkiä tullut harmaiden ja luonnonsävyisten liinavaatteiden kaipuu? Kauniita keltaisia ja niitä luonnon värejä!

 6. Violet sanoo:

  Pandice; sellaisia kaipuita vaan tulee;-)
  Ostin lauantaina mustaa ja harmaata pellavaa (tuossa kuvassa olevat siis) ja päällystin karmean kasan sohvatyynyjä. En jaksanut enää katsella edellisten kankaisen kuvioita.

 7. maijanmaja sanoo:

  Nautin tästä kirjoituksesta, koska ihan niin kuin Ilona sanoi, sanat ovat eri järjestyksessä kuin mihin keskivertokirjoittaja ne laittaisi.
  Nautin nyt kyllä kaiken kaikkiaan blogien lukemisesta, ruuan laittamisesta, siitä pyykin pesemisestä… ja kuohuvasta eilen illalla. ;) Pirpanamme pääsi meinaan eilen kotiin. En meinaa millään uskoa, että viikko sitten on vedetty rintakehä auki ja operoitu ja nyt touhuaa tuossa niin kuin ei mitään. Melkein. Onhan hällä rajoituksia, mutta toipui kotikuntoon viikossa kahden suunnitellun sijasta!
  Mainiota, että sinne on luvattu hellettä! Vaikka haluaisin kyllä nähdä vilahduksen myös uudesta still laitista..

 8. Violet sanoo:

  maijanmaja: eläköön lääketiede, eläköön taitavat kädet! Tuo mitä kirjoitat on jotenkin ihan uskomatonta ja todella ihana juttu. En voi edes kuvitella vanhempien ja läheisten huojennusta ja riemua. OI oi, ymmärrän että on kevyt olo ja helppo nauttia ihan arkisista tyhmistäkin jutuista.

  Nyt on niiiin kuuma ettei still light ihan heti päälle mene mutta pidän muistissa, ehkä vilautan sitä vielä.

 9. Pirkko sanoo:

  Senverran kivoja vilahduksia, että kyllä noita varmaan voi toivoa lisääkin. Vilahduksilla on vielä semmoinenkin tapa, että mitä enemmän aikaa kuluu, sitä vikkelämmin ne vilahtavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s