CampingKissa- ja koira-allergian sekä puhtaan vaihtelunhalun vuoksi nukuin kyläilypaikan takapihalla teltassa kaksi yötä. Oli tarkoitus lukea mutta taskulampun patterit loppuivat kirjan sivulla 7.

Viimeinen näkymä teltan ovesta ennen nukahtamista: majakka.
Viimeinen kuulemani ääni: lokkien kirkuna ja laivojen torvet.
Viimeinen ajatus: ei hullumpaa.

Mainokset

8 comments on “Camping

 1. Merja sanoo:

  Täähän oli melkein kuin se Dubletti-tarina.. nainen metsässä nukkumassa..

  Vähän kadehdin, koska kuulostaa ihanalta omalta ajalta. Toivon saavani vähän tuota meidän Irlannin lomalla. Ainakin niin mulle on luvattu…

 2. outi sanoo:

  Olen tuijotellut edellisten postausten rantakuviasi. Ne ovat upeita. Tekee kauheasti mieli nähdä noita ”rantahuviloita”. Ihan kuin siirtolapuutarhamökkejä ilman siirtolapuutarhaa. Muistelen joltain aiemmalta kesältä, että kerroit niiden olevan kesämökkejä; jokainen jonkun oma rantamökki. Voisi kuvitella mökkien määrästä, että siellä vilisee ranta täynnä ihmisiä, mutta kuvissasi on aina rauhallinen tunnelma. Ei ketään. Ovatko mökit vielä käytössä vai oletteko ennen varsinaista ruuhka-aikaa liikkeellä?

  Telttailustasi tulee mieleen serkun mies, joka majoitettiin samankaltaisten allergiaoireiden takia aina anoppilassa pihalle telttaan. Ja anoppi siunaili, että mitä ne naapurit sanovat, kun vävypoikaa ei kelpuuteta yöksi sisälle.

 3. Nina sanoo:

  Voi miten ihanaa. Nautinnollista lomaa teille!

 4. isoinpapu sanoo:

  Kai tuohon RR-yhdistykseen voi osallistua vaikka etäjäsenenä, vaikkei olisi oikeasti ikinä nähnyt rantamajaa?
  Hieverinmoisia näkymiä.

  Teltta. Mutku täällä on niitä hyttysiä…

 5. Violet sanoo:

  Merja: joo, ihan selvä Dubletti-nainen! Mun ihmeekseni lapset eivät yhtään edes kyselleet mukaan telttaan nukkumaan joten valitsin isäntäväen monista teltoista ”yksiön” ihan vain itselleni. Sinne oli kyllä kiva nukahtaa ja mukava herätä aamun ääniin ja valoon mutta yöt oli tosi viileitä ja kosteita…vaikka mulla oli kauheasti päällä ja alla.

  outi:en käyttäisi sanaa ”kesämökki” kuitenkaan, Se johtaa hiukan harhaan. Ne ovat siis yksityisten omistamia, niitä on Calaissa (ja muuallakin tietysti) pitkin rantaviivaa useissa riveissä. Nämä joita tälla kertaa näkyvät ovat rannan aivan kaukaisimmassa päässä jossa on aina hiukan hiljaisempaa ja kuvaushetkellä oli jo ilta n. klo 19 eli monet oli menneet poiskin. Ja välttelin ihmisten kuvaamista vaikka kyllä siellä jonkun verran olikin.

  Osa näistä tönöistä on kiinni, laudat lyöty oviin ja ikkunaan, Silti jos tuollaisen ostaa haluaisi niin kiven alla kuuluu olevan. Joskus näkee myynti-ilmoituksia mutta harvoin.

  Noissa ei lain mukaan saisi yöpyä mutta joissakin yövytään silti. Sitten tuolla on noin kaksi, kolme kertaa suurempia saman tapaisia mokkejä jotka ovat jo hiukan parempi kuntoisia. Niissä saattaa olla pieni terassakin ja muuta. Niissä näkyy ihmisiä olevan useamman päivän peräjlkeen, näyttävät yöpyvän.

  Nina: ihanaa oli, valitettavasti olimme taas vaan nopeasti käymässä ja kotona jo toista pÄivää.

  isoinpapu: rakkaus kulahtaneeseen lautaan riittää.
  Hyttysiä ei tosiaan ollut…mutta aamuyöstä tippui vettä päälle teltan sisäkatosta. Kondensaatio vai mikä hiivatti….;-)

 6. Liivia sanoo:

  Olen nukkunut teltassa vissiin viimeksi partioaikana, ja tein sitä silloin niin paljon, että pärjään loppuelämäni niillä telttailuilla. Yksi mitä en jotenkin kestä, niin teltan hajua (toisille se on varmaan tuoksu).
  Mutta mukavaa, että sinulla oli mukavaa:)

 7. Violet sanoo:

  Liivia: mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa tuolla. En voi nukkua samassa asunnossa eläinten kanssa tai tukehdun. Eikä se mitään, tykkäsin kyllä, ei multa puuttunut mitään (paitsi ehkä yksi extra villapaita;-))
  Teltan haju voi johtua siitä että teltta on kääritty kosteana kasaan…

 8. Kirjailijatar sanoo:

  Minä taas haluan teltaan pikimmiten. Ja menenkin, kunhan saan edelliset matkalaukut purettua, pakkaan retkeilyvarusteet ja sitten kaasu pohjaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s