Bretagne – toinen päivä, Cap FréhelAutot jäävät kauemmas sinne tuonne ei ajeta, onneksi. Oikeastaan tekisi mieli sanoa että Cap Fréhel kuuluu linnuille ja ihmiset ovat siellä vain vieraina.


Kallioilta on aivan pyörryttävät näkymät eikä asiaa auta se että tietää pudotuksen olevan parhaimmillaan yli 70 metriä. Vai olisiko se sittenkin pahimmillaan?

Mietin millaista tuolla olisi kovalla tuulella….tai pimeänä yönä, yksin…kulkisi pientä polkua niemen kärkeen…(jos uskaltaisi!)

Mainokset

9 comments on “Bretagne – toinen päivä, Cap Fréhel

 1. maria hyle sanoo:

  Upeat kuvat.

 2. junika sanoo:

  Ihanan näköinen paikka. Kiehtova! Voi kun voisi elää tuollaisessa ympäristössä. Kai sitä voisi. Opettelisi ranskan ja päättäisi muuttaa sinne. Nii-i.

 3. Nina sanoo:

  Voi, kovin tuttua seutua minulle. Vietin ihanaa aikaa Bretagnessa lapsuudessani/ nuoruudessani ja kuvasi herättävät muistoja. Kiitos näistä! Ja ihanaa lomaa teille. Jonain päivänä palaan Bretagneen. Siitä olen varma.

 4. himalainen sanoo:

  Kuviesi paikat näyttävät niin upeilta, karun kauniilta, just sellaisilta, jotka saa mielikuvituksen liikkeelle, millaista siellä olisi lämpimimpinä kesäpäivinä, entä syksyllä, myrskyssä, millaista siellä olisi asua vuoden ympäri, varmasti sää vaikuttaisi aika paljonkin elämään.
  Aivan mahtava matkapaikka teillä ollut!

 5. Suklaasydän sanoo:

  Komeat maisemat, ei voi muuta sanoa. Tulee mieleen viime kesäinen Normandian reissu. Pidän aiempien postausten venekuvista.

 6. Jep. kyllä on ihan elokuva materiaalia! Tarvitaan suvun synkkäsalaisuus, nuori ahdistunut äiti ja sähköt katkova myrsky.

 7. Violet sanoo:

  Maria: kiitos, MAria! Tuuppaan vielä jonkun verran lisääkin.

  junika: nii-i, kyllähän se kuulostaa yksinkertaiselta;-). Haluaisin sanoa että minä voisin hyvinkin asua siellä ympäri vuoden mutta se olisi kyllä vale.

  Nina: ai sinua onnekasta! Juu, kyllä palaan minäkin, ihan varma asia.

  himalainen: olen nähnyt tv:ssä parikin dokumenttia ihmisistä jotka asuvat vuoden ympäri saarilla siinä aika lÄhellä manteretta. Ei siellä kuka vaan viitsisi, se on varma.

  Suklaasydän: Normadia on hienoa aluetta myôs. Nyt kun olen molempia nähnyt jonkun verran sanon että tykkään molemmista mutta ehkä vielä enemmän Bretagnen rantaviivasta. Maisemissa ja luonnossa on jotakin samaa mutta sitten paljon erilaistakin.

  eilentänäänhuomenna: noista tulis jo aikamoinen keitos, ihan totta! Tuo mummeli joka on yhdessä kuvassa…katselin kun hän valokuvasi pitkään ja hartaasti putouksen reunalla, ajattelin rikosromaaneja ja jänniä elokuvia ja sellaista.

 8. Tessa sanoo:

  Näyttää hyvin paljon Irlannilta! Olisinkohan koskaan hoksannut koko Bretagnen olemassaoloa, jollet olisi sitä täällä näin upeasti esitellyt – kiitos matkakuumeesta! ;)

 9. Päivi sanoo:

  Tuli heti mieleen ystäväni, joka olisi ensimmäiseksi tutkinut millä hiekkarannalla voisi asustaa viikon, tai löytyykö luolia missä voisi yöpyä :)
  Upea paikka ainakin kuvien perusteella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s