Uusi olomuoto
Lapset kysyvät joka aamu: menetkö sinä sitten tänään jo töihin? Alan huomata että minun oletetaan menevän töihin jos päälläni on muuta kuin kulahtaneet legginsit ja villatakki, jalassa villasukat.

Sanon etten vielä, olen vielä lomalla, isäkin on tämän viikon. (Tuntuu ihan kummalta että nyt minullekin tulee ero loman ja sen muun välille, kun vuosikaudet on ollut vain aikaa joka on samaan aikaan sekä lomaa että työtä.)

Me kävimme itsepoimintatilalla hakemassa kasan kukkia, selailen terassilla isältä ja äidiltä saamaani taidekirjaa, iltaisin valvon niin myöhään kuin pystyn ettei menisi lomasta mitään hukkaan. On samaan aikaan sekä rauhallinen että lepattava olo. Keskittynyt ja rauhaton.

Mainokset

8 comments on “Uusi olomuoto

 1. vilijonkka sanoo:

  Olen niin iloinen puolestasi! Ja samalla haikeana ajattelen kuinka itselläni ei tuota tilannetta vielä ole. Nyt yritän parhaani mukaan taas kehittää pieniä töitä sieltä täältä tulevaksi talveksi. Kotoa ei minuakaan ole tultu edelleenkään hakemaan.

  Eli toivotan sinulle nautinnolllisia valvottuja öitä!

 2. Violet sanoo:

  Vilijonkka; toivon että saat haalittua juuri haluamasi määrän ja haluamasi tyyppisiä juttuja. Itse sen itsestään tietää milloin on se hetki että niitä kaipaa.

 3. Kirjailijatar sanoo:

  Varmaan todella jännittävää…siitä on vuosia, kun olen ollut kotona. Joskus haaveilen siitä tai pikemminkin työstä, jota voisi tehdä kotoa käsin, mutta varmaan kaipaisin sosiaalista verkostoa, joka töissä muodostuu.

  Mutta loma, sitä on kyllä aina liian vähän. Mutta onnea sinulle uuteen, voi että se tekee hyvää.

 4. maria hyle sanoo:

  Toisaalta lepattava olo on hyvä-minusta ainakin-jotain on ihan juuri tapahtumaisillaan.Tämä uusi Piilomajasi on hyvin kaunis.Hyvää työn aikaa♥

 5. Merruli sanoo:

  Lomaa, joka tuntuu lomalta, on kait vain töissäkäynnin kautta. Tai ainakin kotityöläisen pitää lähteä kotoa pois saadakseen lomatunnelman. Huomaan olleeni viime kesän aivan liiaksi näillä nurkilla.

 6. Reeta sanoo:

  Kutkuttavaa. Tuo ylin kuva, tykkään kovasti (onko otettu uudella Tripillä?).

 7. Violet sanoo:

  Kirjailijatar: luin Suomen-lomalla jostakin että nykyisin hyvin moni haaveilee juuri tuosta kotona tekemisestä. Joillakin aloilla se on mahdollistakin, miehenikin tekee kaksi päivää viikossa kotona.

  Maria: Se on minusta nimenomaan hyvä olo! Hyvää jännitystä.
  Mukava jos pidät uudesta Piilomajasta.

  Merruli; kai se vähän noin on. Jotakin poikkeavaa sitä ainakin pitäisi tehdä jotta huomaisi eron jos on aina kotona.

  Reeta: Ylin kuva on otettu Tripillä, muut pienellä digillä. Olen tosi iloinen että joku huomasi tuon! Otin siihen ekaan rullaan kokeeksi kaikenlaista ja opin mm. sen että kuvaan tulee aika paljon enemmän kuin etsimestä näkyy….

 8. Virpi sanoo:

  Olen samanlaisessa tilanteessa, sillä yli seitsemän vuotta kestänyt kotiäitiyteni päättyy hyvin todennäköisesti syyskuussa. Kirjoituksesi sai ihoni kananlihalle. Ja mieleni hyvin haikeaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s