Lyhyt ilmoitus


Nyt kun en ole istunut tässä koneella kotona tuntikausia niin en ole huomannut miten puu kadun toisella puolella on muuttunut hiljalleen ruskehtavaksi. Samoin on käynyt kukille maljakossa mutta sen olen huomannut ja nyt tekin.

Niin, puuta ikkunan takana en ole huomannut tällä viikolla mutta sen sijaan paljon, paljon muuta. Uutta. Erilaista. Toista.

Juuri nyt en saa sanottua muuta kuin että on hyvä mieli, kaikin puolin. Toivottavasti sinullakin.

Mainokset

6 comments on “Lyhyt ilmoitus

 1. maria hyle sanoo:

  On hyvä mieli siitä että kaiken surullisen keskellä nauroin siskoni kanssa puhelimessa suorastaan räkäisesti naurut yhdelle älyttömälle oivallukselle.Olen iloinen kun olet onnellinen uudenlaisessa arjessasi.

 2. NiinaK sanoo:

  Hyvästä mielestä on aina kiva kuulla. Itsellä myös aika o.k jos ei huomioon oteta sitä, että olen hukannut verokorttini ja näin ollen uuden työn ensimmäisestä palkastani menee mitä ilmeisemmin 60% veroa.. sanonko voihan pee.. ja ihan oma vika! :(

 3. Pilvitarha sanoo:

  On itseasiassa oikein hyvä mieli, ja parani vain nyt kun luin että muillakin on.

 4. Violet sanoo:

  Maria: se on kumma että räkäisimmät naurut voivat tulla silloin kun vähiten odottaa – mutta toisaalta aika usein silloin kun eniten tarvitaan.

  NiinaK: voi verokortti…eikö toista saa verotoimistosta? Sano että koira söi.

  Pilvitarha; tarttuvaa, tarttuvaa.

 5. Maija sanoo:

  Mahtavaa, että uusi arki on hyvää mieltä täysi. Itse olen aina uudessa työpaikassa aloittaessani (ei niitä ole kuin muutama ollut mutta kuitenkin) ollut hyvin väsynyt ekojen päivien ja ekan viikon jälkeen: sitä tulee niin paljon uusia ihmisiä ja asioita eteen, se vie paljon energiaa. Mutta yleensä se on ollut ihan sellaista mukavaa väsymystä, että rojahtaa hyvällä mielellä aikaisin nukkumaan.

 6. Violet sanoo:

  Maija; on se kyllä. Tosin eihän se voi aina ja ikuisesti olla, kyllästys, väsymys ja ne kaikki tulevat varmasti johonkin väliin. Hyvä tuntea kuitenkin että nyt on oikein hyvä.
  Ja joo, mukavaa väsymystä juuri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s