Tervetuloa
Ensi viikolla alkaa koulu. Tiistaina, ihan tarkalleen. Nyt päällystetään kirjoja, täydennetään kynävarastoja, varmistetaan että ylipäätään kaikkea tarvittavaa on tarpeeksi.

Mutta sitten yleensä ei kuitenkaan ole. Sitten ryntäillään loman viimeisenä lauantaina ja hankitaan lapsille housuja, paitoja, käydään vielä parturissa ehkä. Ei kun ei ehkä vaan takuuvarmasti, kun nyt noita katselen.

Ja sitten se taas alkaa ja alkuun kaikki on uutta ja erilaista ja sitten kohta ei enää olekaan. Kyllä me nämä hommat osataan.

Tervetuloa syyskuu.

Mainokset

7 comments on “Tervetuloa

 1. Tanja sanoo:

  Aivan näen silmissäni tuon viime hetken touhun. Elokuvamainen kohtaus, varsinkin, kun ne teidän pojat ovat niin mahtavan näköisiä. Vois olla mv ja mykkä, veijarimaisella musiikilla tottakai. Itse rakastin lapsena tuota koulun alkuun valmistumista, vaikken koulusta itsessään niin piitannutkaan.

  Mutta arvaa, olen aivan ällikällä! Tuossa ekan kuvan taka-alalla näkyy (ilmeisesti sinun tekemä?) pallukkakuva. Se on lähes identtinen Italiassa muutama vuosi sitten majapaikkani vieraskirjaan tekemäni vahaliitutyön kanssa. Värit ja kaikki. Olin hetken aivan kummissani, että mites se teidän seinälle on joutunut.

 2. Liivia sanoo:

  Vanhemmillani on läjä tuollaisia pieniä sanakirjoja, söpöjä.
  Hyviä koulutouhuja! Meillä jo täys tohina sillä saralla.

 3. isoinpapu sanoo:

  …ja mitä varmenpana vastaus : ”joo, on mulla kaikki!” kajahtaa, sitä varmemmin säntäillään lauantaina.

  Syyskuu! Hyvä!

 4. maijanmaja sanoo:

  Ekan kuvan mies näyttää Jyrki Kataiselta.
  Osaatte takuulla hommat ja parin viikon kuluttua tuntuu jo siltä niin kuin oltais aina koulua käyty tai ettei mitään taukoa ollutkaan. Ihan positiivisessa mielessä siis.
  Meidän eskarilainen ei ole ihan saanut konettaan vielä käyntiin ja persoonansa tuntien se saattaa viedä vielä tovin jos toisenkin..

 5. Katja sanoo:

  Meillä on vielä yhdeksän piikkiä loma-aamukammassa, ja sitten se alkaa. Kun vielä tietäisi millaiset viivat tai ruudut tarvitaan neljännen luokan vihkoon!

 6. Olina sanoo:

  Voi kyllä: tervetuloa syyskuu!

 7. Vaikka kuinka aikaisin aloittaisin valmistelut, ja varsinkin JOS aloitan niin sitä varmemmin viime hetkellä on hirvee hässäkkä! Se on kuin aamu jona nousee ennen kellon soittoa. menee siihen harhaan, että aikaa on ruhtinallisesti ja ryhtyy puuhaamaan jotain toisarvoista ja myöhästyy pahemmin kuin tavallisesti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s