Kotiparka


Pojille teetettiin omat avaimet. Ennen heillä ei ole ollut sellaisiin oikeutta. Tai oikeastaan ajattelen ettei ole ollut velvollisuutta. Täällä on aina ollut joku. Ovat aina kulkeneet jomman kumman aikuisen kanssa.

Tukat on leikattu. Tänään oli ensimmäinen koulupäivä. Mies otti työstä vapaapäivän ja hoiti kaiken. Vei ja haki, tapasi opettajat, teki paperihommia. Hän on ihana.

Päivisin täällä ei ole enää ketään. Kotiparka ihan yksin.

Mainokset

4 comments on “Kotiparka

 1. Liivia sanoo:

  Tyttöni sai oman avaimen viime jouluna kalenterin viimeisestä taskusta. Oli siitä tosi onnellinen. Kesti kuitenkin vielä kuukauden kun oppi saamaan sillä ovenkin auki. Kun tulin töistä, oli istunut pihalla odottamassa (tammikuun pakkasissa) kun ovi ei kertakaikkiaan auennut. Onhan se aika jäässä talvella, ettei olekaan ihan helppoa. Ja kerran oli jäänyt aamulla sisään samasta syystä. Onneksi opettaja otti minuun yhteyttä kun ei lasta näkynyt, ja kävin päästämässä ulos.
  Kännykkää hänellä ei ole. Noissa tilanteissa sitä olisi ehkä tarvinnutkin (tyttö tiesi kyllä että voi tulla luokseni töihin puolen kilometrin päähän), muttei muuten ole ollut tarvetta. Pidämme kiinni puhelimen tarpeettomuudesta viimeiseen asti.

  Mukavaa arkea teille!

 2. Aura sanoo:

  Voi kotiparkaa, mutta pojille varmaan jännä juttu saada ne omat avaimet. Meillä oli juuri samanlainen tilanne, on edelleenkin, kun olen aina kotona, ja muistan kun tyttöni kinusi omaa avainta. Ja voi että oli hienoa sitten kun sen lopulta sai. Ja vaikka avain roikkuu molemmilla lapsillani kaulassa koulusta tullessa, niin aina he kuitenkin soittavat mieluummin ovikelloa. :)

 3. MaaMaa sanoo:

  Voi kotirassua … mutta nyt se saa todistaa mitä pojat sielä touhuavat kun ei ole aikuisia kotona … ;)

 4. Violet sanoo:

  Liivia; poikien avaimet ovat uutuuttaan jäykät mutta eiköhän se siitä.
  Puhelimia emme ole ennen tätä syksyä ajatelleetkaat hankkia. Nyt on sitten se todellinen tarve mutta olen hyvilläni että vasta nyt.

  Aura: Jotakin uutta ryhtiä noihin tuli avainten myötä…

  Maamaa; joo, se onkin sitten toinen juttu! Tänään tosin olin itse ekana kotona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s