Don’t let the sun blast your shadow

On tämä:

Joskus sen kuuleminen tuntuu siltä kuin sisäelimiä irrotettaisiin yksitellen. Enimmäkseen se kuitenkin on ikkunasta sisään lentävä enkeli (jonka siivet kyllä raapaisevat hiukan ikkunanpokia). Siihen liittyy paljon ja se liittyy paljoon. Aika alkaa tuntua ihmisen keksinnöltä, asioiden tärkeysjärjestys teennäiseltä.

Sitten on tämä:

Ellei tiedä miltä kylmät väreet tuntuvat selässä voi kokeilla tätä kuulokkeilla. Elleivät ne edelleenkään tule en voi auttaa.

Mainokset

2 comments on “Don’t let the sun blast your shadow

  1. serenissima sanoo:

    ihana tuo kun kirjoitat ”Aika alkaa tuntua ihmisen keksinnöltä, asioiden tärkeysjärjestys teennäiseltä”. Uskon, että ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun tuntuu juuri tuolta. Kun voi keskittyä olemaan ”tässä ja nyt”. Mukavaa, että jatkat blogia kiireistäsi huolimatta!

  2. Aura sanoo:

    Joo. Tulee kylmät väreet ja kaikkea muutakin sivuoiretta. Bowie on yksi kaikkien aikojen suosikkejani, mutta nykyään on vaikeuksia tämän asian kanssa. Rakas exäni kun laulaa aivan hänen laillaan, joten ymmärtänet yskän. Sisäelimiä irrotellaan, indeed. Ihana postaus muuten kaiken kaikkiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s