Heijastuksia IIIltapäivällä lähdin ulos uudestaan ihan siksi että sieltä on niin ihana palata kotiin hiukan vettyneenä, hiukan tuivertuneena. Ihanaa, etenkin kun meillä tuoksuu tänään pulla ja kupissa on Kusmin Anastasiaa.

Mainokset

3 comments on “Heijastuksia II

  1. Karusellissa sanoo:

    Melkein kuin olisi päässyt mukaan päiväkävelylle kotinurkillasi, kun näitä kuvia ja edellistä settiä katseli. Kiitos siitä! Virkistävää, ja niin paljon kaikkea tutkittavaa. Noita kenkiä olisin esimerkiksi mieluusti katsastanut ja kirjakauppaakin(?).

    Ja Kusmi-teetä, jee! (Pullantuoksusta puhumattakaan.) Olen itse hurahtanut Kusmi-teehen. Anastasiaa ja Prinssi Wladimiria olen ostanut ihan vaan hienojen purkkien takia (ainakin 2010-versiot olivat hauskat prinssin ja maatuskanuken kuvineen) – nyt suosikkejani ovat Kusmin vihreä jasmiinitee ja Kashmir Tschai. Raahaan niitä aina Berliinistä, niin paljon halvempaa siellä kuin Suomessa.

  2. Minäkin nautin heijastuksista. Huomaan usein kuvaavani vettä, ikkunoita, kiiltäviä pintoja, sellaisia, joista heijastuu toinen kuva todellisuudesta.

  3. Aura sanoo:

    Voi, se on ihana tunne, olla hiukan vettyneenä ja hiukan tuivertuneena! Itse unohdun liian usein kotiin päiväkausiksi, tuivertuminen tuntuu olevan kivivuoren takana. Ja sitten kun saa itsensä ulos, kauppaankin, huomaa eron selkeästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s