Sylillinen rakkautta

ELBOW antoi eilen hyvää mieltä semmoisen annoksen että tällä energialle menee ainakin jouluun asti ihan keppoisesti!
Kaiken ikäiset ihmiset hoilasivat mukana, heiluttivat käsiään, hymyilivät, koko valtava sali päätti kuin yhdestä päästä laulaa Happy Birthday dear Elbow, lapsia vanhempineen, harmaita hiuksia, ihmisiä pyörätuoleissa vip-aitiossa Elbow-viirit kädessä, ihana ihana Guy Garver, maailman sympaattisin elossa oleva laulaja jos minulta kysytään ja äärimmäisen taitava.
Äh, ei tästä nyt tule kunnon selostusta, sitä vaan että musiikki yhdistää ja antaa voimaa. Oli hienoa saada olla mukana kun sitä jaettiin ”Open arms”.

On hämmästyttävää miten intiimi tunnelma voi syntyä vaikka sali on valtava ja siellä on tuhansia ihmisiä, jotkut siellä kaukana hattuhyllyllä.

Tässä faneille BBC:n tuore pätkä. Sama jousikvartetti oli tuolla eilen mukana. Upeaa.

Mainokset

5 comments on “Sylillinen rakkautta

 1. Tuija sanoo:

  Kuulostaapa ihanalta! Kuuntelin Manchesterin katedraalin konserttia livenä netistä ja olin ihan tunnelmissa.

 2. maijanmaja sanoo:

  Mulle tämä Elbow on edelleen ihan vieras, mutta tuosta musiikin yhdistävästä voimasta, energiavirrasta ja yleisönsä ottavasta taiteilijasta/oista olen aina ihan vaikuttunut. Pitäisi varmaan tutustua tähän yhtyeeseen, jota koko perhe voi diggailla.

 3. Violet sanoo:

  Tuija: se oli. Ihan ihmeellistä miten siellä suuressa konserttisalissa saattoikin olla ajoittain jopa harras tunnelma. Tai jotenkin hyvin intiimi, pienen paikan tuntu.

  maijanmaja; vaikuttavaa minustakin. On jotenkin tosi kiva olla muiden samanmielisten keskellä. Elbow:n kappaleet ovat siitä metkoja että ne toimivat myös vaikkapa pelkän jousikvartetin esittäminä. En keksi muuta selitystä kuin että sävellykset ovat kerta kaikkiaan hyviä!

 4. Tuija sanoo:

  Juuri tuota intiimiyttä kaipasin kesän keikalla Ruisrockissa, mutta siinä hälyisessä ympäristössä sitä ei vain valitettavasti syntynyt. Manchesterin keikan lähetystä kuunnellessani sen kyllä koin, aah. Ja nyt tunnustan, että luettuani postauksesi, iski totaalinen hurahdus ja tuli klikattua lippu Kööpenhaminan konserttiin. Vain jämiä taisi olla jäljellä, sain seisomapaikkalipun, mutta silti. Konsertti on jo ensi perjantaina!

 5. Violet sanoo:

  Tuija; tykkään tuommoisesti pikaisesta toiminnasta;-)
  Olen aivan varma ettet tule pettymään. Tuolla eilen oli numerottomat paikat ja tulin tarkoituksella tooosi aikaisin että sain mieluisan istumapaikan. Ajattelin etten viitti seistä.
  Siellä kesän festareilla ei sitä intiimiä tunnelmaa ollut mutta muuten kaikki oli tosi hienoa. Äänentoistoa myöten. Nyt huomasi että kun konsertti oli pidempi ja tila toisenlainen niin esittivät myös osittain eri biisejä. Enemmän sitä rauhallista puolta ja melodisia juttuja..ja Guy jutteli pitkät pätkät ja oli super hauska ja hurmaava. Kilistivät siellä lavalla bändin 20 vuotisen matkan kunniaksi ja siksi ihmiset alkoivat spontaanisti laulaa onnittelulaulua. Se oli jotenkin ihan ihmeen hieno kokemus sekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s