Tiedoksi

Elbow live from Manchester Cathedral – koko konsertti, vain välipuheet näemmä leikelty (harmi) pois. Ihailijoille tai sellaisiksi aikoville. Suosittelen yksin ja kuulokkeilla.
Mielenkiintoista minusta miten samat kappaleet istuvat festareille, suureen konserttisaliin ja – näemmä! – vaikka kirkkoon. Pienellä hienosäädöllä saa näköjään ihmeitä aikaan.
Niin ja eräät ovat aika hurmaavia villaslipooverissakin. (Mutta tällä keikalla on kyllä äänessä joku väsymys päällä, harmi vaan.)

Mainokset

4 comments on “Tiedoksi

 1. Tuija sanoo:

  Oisko ylenmäärin liikutusta, kun kotikaupungissaan esiintyvät. Tai sitten on tullut maisteltua liikaa Elbow-olutta. Konsertti korvissani tulin kuitenkin katsomaan blogiasi ja olin siis jo valmiiksi hollilla. :)

 2. Violet sanoo:

  Tuija; no kuule sitä liikutuspuolta minäkin arvelin;-)
  Millainen oli Kööpenhaminan keikka? Elbow-olut on pantu merkille, mies jo katteli kiinnostuneena, mää toppuuttelin että eiköhän siinä erilaista ole vaan etiketti;-)

 3. Tuija sanoo:

  Postasin siitä tänään pienen luonnehdinnan. Impression. ;-) Menin konsertissa semmoiseen mielentilaan. Oli siis aivan ihana konsertti: lämmin, herkkä, lähelle tuleva, kaunis.

 4. Violet sanoo:

  Tuija; Luin ”impressiosi” ja tulin tosi hyvälle mielelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s