Liput salkoon!

Nyt ei ole kuvia, nyt ei ole muuta kuin riemuhuutoa ja huutomerkkejä:
menen Stingin keikalle 5.3. täällä Brysselissä!
Paikka on hienon pieni, jokainen paikka on loistava katsoa ja kuulla. Ei muuta kuin että puhkun riemua koska sain ihan viimeisten lippujen joukosta omani.
PS. BBC:n tunnin pituinen radiohaastattelu, suosittelen. Sting sanoo siinä olevansa tyyppi joka mieluusti sanoo ”What next?”. Voisiko siinä olla lokakuussa 60 täyttäneen (yksi) salaisuus?
Että on aina kiinnostunut ja valmis uuteen?

Mainokset

10 comments on “Liput salkoon!

 1. himalainen sanoo:

  Ymmärrän täysin riemuhuudot ja huutomerkit. Musta tuntuu, että voisin lähteä kadulle juoksemaan ristiin rastiin täysin tuollaisen onnentunteen voimasta. Just tuo on oleellista, pieni paikka, sellaisessa paikassa haluaisin kuunnella Stingiä.
  Onnentyttö sinä!

 2. sari sanoo:

  Liput salkoon täälläkin, vilkaisepas viikonloppuyllätys ;)

 3. Sinä onnekas. Ja minusta vielä mahtavaa, että konserttipaikka on pieni, en nimittäin ole mikään megakonserttien ystävä. Onhan niissä oma fiiliksensä, mutta Sting sopii pieneen paikkaan. mahtavasti.

 4. Tuija sanoo:

  Kiva juttu!

 5. Jonna sanoo:

  Onnea! Olen nähnyt Stingin massiivisessa jäähallissa. Se tuntui siltä, kuin olisi laittanut jäähallissa Stingin levyn soimaan. Olisi mahtavaa nähdä hänet pienessä paikassa ja kokea se intiimiys, minkä uskon hänestä esiintyjänä välittyvän. Hänessä on Karismaa isolla k:lla!

 6. Violet sanoo:

  himalainen; olen ihan tosi innoissani.Kyllä piti hiukan hyppiä kattoon kans.
  Nyt vaan sitten muutaman kuukauden odotus;-)

  Sari: kävin katsomassa, hieno juttu se! Onnittelut!

  Kirjailijatar; pieni sali, istumapaikat, olen ollut aiemmin katsomassa Jane Birkiniä tuolla ja se oli kyllä tarkoitukseen loistopaikka.

  Tuija; arvasin että osaat eläytyä ilooni!

  Jonna; Olen nähnyt Stingin Hesassa öö…n. 25 vuotta sitten. Joo. Silloin juuri kun aloitti ilman Policea. Iso karisma minustakin.

 7. aurinko ja kuu sanoo:

  Voieivoiei!!! Mun idoli ja oman mieheni jälkeen ottaisin hänet heti!! RRRakastan musiikkiakin. Olen kade, vaikka olen hänet nähnytkin lavalla.

 8. maijanmaja sanoo:

  Stingi on kingi. Toimi kyllä Hartwall Areenassakin reilut 10 vuotta sitten. Yksi parhaimpia konsertteja ikinä. Vieläkin sapettaa, etten jäänyt jonottamaan tiukkaa teepaitaa konsertin jälkeen…

 9. Violet sanoo:

  aurinko ja kuu; tää kiertue liippaa kyllä aika läheltä SUomeakin. Etten väärin muistas niin Göteborg lähin – mutta onko lippuja enää tai pääseekö muuten matkaan, ei se tietysti niin yksinkertaista ole.

  maijanmaja: no niin on;-) Toimii kaikkialla, kaikkien kanssa. Muusikko isolla ämmällä.

 10. Birgitta sanoo:

  Vai, suuria toiveitani on juuri tuollaiset keikat pienissä paikoissa. Sting on hieno tyyppi, keikasta tulee varmaan upea. Ei uskois, että 60 on mittarissa, sen verran hyvässä vedossa kaveri on. Ja taitoa riittää vaikka muille jakaa =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s