Ei ehdi

Kamera ja muistikirja ovat tällä viikolla vain rekvisiittaa. Niitä ei ehti käyttää tai täyttää. Eilisen istuin koulutuksessa, illalla osallistuin WDC Helsinki 2012 -tilaisuuteen, juttelin pitkään Jasmin Santasen kanssa ja ihastuin hänen vaatteisiinsa, tänään mietin kuumeisesti mistä rahat ostaa jotakin niistä (ei mistään, ehkä joskus). Nyt on keskiviikko ja tuntuu olevan ikuisuus siitä kun aamulla kävelin töihin. Äsken tuli äänestyspaikalta, monta leimaa sai taas laittaa.

Minulla on perhe tuolla olohuoneessa. Menen nyt sinne. Se on minusta parasta mitä nyt voi tehdä. Mukavaa viikonjatkoa teille.

Mainokset

6 comments on “Ei ehdi

 1. sari sanoo:

  Jasmin on mukava ja välitön tyttö. Olen nähnyt häntä myös joissakin tilaisuuksissa ja kokannut tarjoomukset yhteen näytökseen.

  Ei ehdi ja sitten taas ehtiikin. Tänään kuudelta herätys ja ehdin kaiken ja vähän ylikin.

 2. Rita sanoo:

  Hei, minäkin tunnen Jasminin ja olen jopa ostanut häneltä yhden ihanan tunikan! Mukava nainen, upea suunnittelija.

  Keittelepä kamomillateetä, se rauhoittaa tuontapaisessa tilanteessa, minua ainakin. Parhaiten se tehoaa sinisestä kupista juotuna.

  Taidetaan taas törmätä tällä viikolla pappilassa!

 3. himalainen sanoo:

  Ei ehdi, samaa ollut meilläkin tammikuu ja sitten välillä kuitenkin saattaa yllätyksiä ehtiäkin. Meillä on ollut tiistai-iltaisin kiva ehtiminen, syödään aina juhlaruoka illalla yhdessä, tiistai on muuttanut aivan luonnettaan. Ruoka kyllä saattaa venyä myöhään, mutta mitäs siitä, kyllä sitä sitten kuitenkin taas jotenkin jaksaa seuraavana päivänä.

  Menen nyt sinne, on lämmin lause :)

 4. Jasmin Santanen onkin sinun tyylilajiasi!

  Koitin muuten eilen juhlapukua, joka teetettiin minulle thaimaan räätälillä. Jotain ihan kummaa on tapahtunut. Minä olen palannut lähtöpainoon, mutta puku vaan ei mahdu. En saanut käyttää sitä kertaakaan, joten turhautumiseni on suurta.

 5. Olina sanoo:

  Joskus on noita aamuja, kun päivä tuntuu kestäneen ikuisuuden, koska siinä on tapahtunut niin paljon. Ja sitten on näitä, kun päivä kestää ikuisuuden, koska siinä ei ole tapahtunut mitään, ja se on tismalleen eilisen kaltainen. (Kipeänä.)

  Perheen pariin olohuoneeseen kuulostaa hyvältä. Minä taidan painua tuonne miehen pariin, loput perheestä jo nukkuvat.

 6. Violet sanoo:

  Sari; samaa mieltä, välitön ja mukava. Oikein iloinen yllätys ja hienoja vaatteita suunnitellut.
  Kaikki ja vähän yli – aina välillä menee noin. Nyt on äänestyshommat mun osaltani ohi. Huomenna jo perjantai, viikonlopun meinaan…jaa, en tiedäkään vielä mitä!

  Rita; Jasmin oli valtavan mukava. Puhuimme siitä sun tästä ja vaatteista myös ja kaiken kaikkiaan hän oli minusta todella miellyttävä. Nyt ei ollut varaa ostaa mitään mutta voi olla että joskus.

  himalainen: tiistai-illan juhlaruoka on hieno juttu! Loistava esimerkki siitä miten voi tehdä päivistä erilaisia noin vain.

  eilentänäänhuomenna; Tiesin jotakin Santasen vaatteista mutta kunnolla nähtynä vasta vakuutuin. Monta todella kiinnostavaa mallia ja hyvät materiaalit.
  Minun kroppani muutti muotoaan pysyvästi joiltakin osin vaikka paino ei ole muuttunut. Jalka on esim. suurempi nyt kuin ennen lapsia.

  Olina: no kyllä on juuri noin. Tapahtumaton päiväkin voi olla hiivatin pitkä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s