Taivaasta tipahtanut


Olen palannut taivaasta.

Minun taivaassani paistaa aina aurinko ja värit ovat melkein yliluonnollisen kuulaat. Siellä on riivatusti lunta eikä mikään voisi olla paremmin.

Siellä saa laskea itsensä uuvuksiin ja syödä sitten valtavia annoksia herkullisia ruokia jotta taas jaksaa laskea itsensä uuvuksiin ja syödä valtavia annoksia herkullisia ruokia. Siellä ei unohdeta ottaa jälkiruokaa eikä kylmä olut voi maistua missään muualla yhtä hyvältä.


Mikä onni heittäytyä lumeen päivälevolle herkullisen lounaan jälkeen. Iholla aurinko, korvissa ravintolasta kantautuva reggae. Kello vasta sen verran että ehtii laskea vielä muutaman tunnin.

Mainokset

7 comments on “Taivaasta tipahtanut

 1. Linnea sanoo:

  Lucky you… :-)

 2. Pandice sanoo:

  Täälläkin paistoi tänään hullaannuttava kevätaurinko mutta maisemat eivät olleet noin mahtavia ja jylhiä :) Lokoisaa lomaa!

 3. tanja sanoo:

  Oi nyt te olitte siellä! Mahtavan kuuloista ja n ä k ö i s t ä ! Itse olen lasketellut vain Suomessa, ja viimeksi joskus teininä, ja sekin oli ihanaa, mutta en kuitenkaan koukuttunut. Tuollaisen kun joskus pääsisi kokemaan!

 4. Zermatista + Alpeista tykkäsin itse aikoinaan. Mukavia maisemia!

 5. Milka sanoo:

  Jotenkin ihan uskomaton ajatus että lumessa voi noin maan makailla. Vaikka onhan siinä varmaan tosi lämmin ellei kuuma !

 6. Minä olin pari viikkoa sitten Rukalla, ja ihan samoissa fiiliksissä :)
  Pääsen suksille noin kerran vuodessa, ja kun edellinen kerta oli juuri vappua ennen (pehmeää möhjöä, huonoissa olosuhteissa iski pelko persuuksiin eikä ollut enää kivaa!), niin nyt vähän mietitytti. Mutta kun sai taas hommasta kiinni, niin voi vapautta ja hauskuutta! Ja sitten yhtäkkiä ne kolme päivää olivat ohitse, piti lähteä kotiin.
  Miksi ei ihminen voi asua jatkuvasti jonkun mäen juurella, sitä me pohdimme siellä.

 7. MaaMaa sanoo:

  Parfait! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s