En jää kaipaamaan

Tämä viikko on ollut sellainen että joka aamu minuuttien juostessa laukkaansa ollaan haettu urheiluhousuja/vihkoa/taskulaskinta, käännytty vielä takaisin hakemaan jotakin, myöhästytty kukin sieltä mihin ollaan menossa. Ja joka aamu olen metrossa sattunut samaan vaunuun viulunvinguttajan tai haitarinraiskaajan kanssa.
Enkä ala sen kummemmin listaamaan mitä kaikkea muuta voi päiviin mahtua, kyllä teillä on kaikesta siitä kokemusta. Eivät kulje yksin harmit, huolet ja murheet.

Huomenna on perjantai ja sitten on lauantai ja kuten arvaattekin, sen jälkeen sunnuntai. Sitten tämä viikko on ohitse enkä jää kaipaamaan sen asioita.

Mainokset

2 comments on “En jää kaipaamaan

 1. vilijonkka sanoo:

  Voi sinnuu! Mainiosti taas maalailit. Ja vaikka meillä on viikko sujunut ihmeen mutkattomasti odotan minäkin sunnuntaita, jolloin todennäköisesti vain ollaan. Tai no, vähän lasten varmaan pitää tapella, mutta muuten luvassa rauhallista oleilua.

  Tiedätkö, assosioidut nykyisin aina uutisiin Belgiasta. Ja kuten kaikkialta, useimmat uutiset ovat yleensä surullisia tai muuten vain kamalia.

  Tsemppiä maanantain odotukseen!

 2. Violet sanoo:

  Vilijonkka: viikko on ollut sekava ja kummallinen. Kuin silittäisi vastakarvaan koko ajan. Sitten se kamala bussionnettomuus joka vaikutti mieleeni paljon enemmän kuin olisin edes uskonut. Eilen oli kansallinen surupäivä ja mulla oli poru kkurkussa vähän väliä – ja kaiken kontrastina kuitenkin itsellä oli asiat ihan hyvin ja tapahtui myös mukavia asioita.

  Toi assosiointi on tuttua. Minulle sinä olet Kiina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s