Kaikki katsovat valoon
Työmatkalla trenssi on otettava pois, kaipaan aurinkolaseja. Tuntuu että hymyilevät. Jonot kasvavat jäätelöpaikkojen edessä, katuterassit täyttyvät. Kun tulen ruokakaupasta puoli kahdeksan on edelleen plus 17 astetta. Hämmentävä tunne: on kuin elokuun lämmin ilta. Tajuan että se johtuu hämärästä. Kesä ei vielä ole täällä vaikka merkkinsä ovatkin.

Mainokset

9 comments on “Kaikki katsovat valoon

 1. Sara K sanoo:

  Ihana kirjoitus. Pidän siitä, miten (näennäisesti) vähällä sanot niin paljon. Tunnen, että minulle jää lukijana aikaa ja tilaa vain olla kuviesi ja teksisi seurassa. Ehkä peilata niistä itseäni, mitä meillä ihmisillä on tapana tehdä. Kaunista kevätviikonloppua sinne!

 2. Nimetön sanoo:

  Miten lohdullista nähdä tällaisia kuvia ja lukea tunnelmia… ehkä meilläkin kohta. Ainakin maa pilkoittaa pihalla paikoitellen ja kuorma-autot ovat tulleet esiin hiekkalaatikon kohdalta.

 3. Äsköinen nimetön olin siis minä.

 4. Anne sanoo:

  Tykkään tyylistä kirjoittaa vajaita lauseita ja silti niistä tunnelma välittyy paremmin ja mielenkiintoisemmin kuin että se puuttuva sanakin olisi kirjoitettu.
  Sitä se on meilläkin nyt, takki pois ja saappaat voi jättää kaappiin ja minä kun tykkään vuorittomista saappaista läpi vuoden jos sää sallii.
  Niittyleinikkikin kukkii muiden jatkona. Tuomi isoilla hiirenkorvilla, odotan niiden tuoksuvia kukkia vaikka nenä taas menisi tukkoon. Mitä sitä ei kauneuden takia nainen kärsisi sanoi joskus kosmetologikin.

 5. Nimetön sanoo:

  No niin katsovat. Ja minäkin katson, mutta kun ei ole niitä aurinkolaseja, silmät väsyvät. Eivät ole tottuneet vielä tähän kaikkeen valoon. Jota on niin paljon. Ja joka on niin ihanaa.
  Kirjailijatar, jota wordpress tuntuu hylkivän.

 6. Violet sanoo:

  Sara K: kiitos, Sara. Ilahdun aina kovasti kun joku kertoo että sanojeni kanssa voi viihtyä.

  Prisca: kuorma-autojen paljastuminen on varma merkki!

  Anne: tuomenkukat olivat auenneet eilen! Huumaa!

  Kirjailijatar: minua tuntuu taas google hylkivän. Moneen blogiin ollut halu sanoa jotakin mutten ole paässyt läpi.
  Paljon ja ihanaa. Kyllä ahmin taas tänään valoannokseni.

 7. Hiipien se tulee, ihan hiljaa takavasemmalta, kesä. Nyt on jo näkyvillä merkkejä sen saapumisesta, pieniä yksittäisiä välähdyksiä, juuri kuten kuvissasikin. Olet jälleen oivallisesti saanut ikuistettua tätä alkukevättä ja arjen pysäyttäviä hetkiä, vau. Jähmetyn ja ihastelen. Lunta ja aurinkoa samoissa kuvissa; Suomessa on todellakin maailman kaunein kevät!

 8. Pirkko sanoo:

  Jos 17 astetta ei ole kesä, niin mikä sitten on? Toisaalti ymmärrän, että tarvitaan kesään muitakin aineksia. Teksti ja kuvat ovat kyllä ainakin minulle kovin kesäisiä.

 9. Violet sanoo:

  Maria: Lunta ei minun kuvissani kyllä ole paitsi jos puhut vertauskuvin:)

  Pirkko: niin joo, ei ole aina kesälläkään yhtä lämmin. Viikonloppu oli vielä lämpimämpi, oli niin ihanaa vain istua eilinen auringossa ja huomata että tässähän tarvitaan suojavoidetta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s