Laitoin kattilaan
– kolme tölkkiä hyviä kirsikkatomaatteja
– hiukan vettä
– yhden liemikuution
– hiukan suolaa
– vähän valkosipulia
– muutaman ruokalusikallisen mascarponea
– paljon rakuunaa

Se oli eilen. Tänään on lammasta.

Mainokset

One comment on “

  1. Merja sanoo:

    Hyvältä kuulostaa. Tykkään rakuunasta, vaikka lapset taas eivät oikein meillä siitä välitä. Lampaan haen itse huomenna herkkukaupasta, ja tehdään se luultavasti intialaisittain sitten ensi viikonloppuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s