Lisää tällaista


Kaksi sukupuuta vierekkäin ruokasalissa ensimmäisenä iltana. Minulle alkaa oksahaarat olla jo aika tutut kun olen puun muotoutumista seuranut vuodesta 1995. Osa oksista on katkennut mutta paljon on tullut uusia silmujakin. Hennot oksat ovat vahvistuneet ja kasvavat edelleen. Tajusin viikonlopun aikana että kymmenen, kahdenkymmenen vuoden sisällä minä alan olla itse sitä porukkaa joka merkitään tällaisissa tapaamisissa sinne ihan alalaitaan.

Join viikonlopun aikana x-määrän sampanjaa ja punaviiniä, söin aika kasan erilaisia juustoja, nautin villisiasta ja sen herkullisesta kastikkeesta…Meistä pidettiin niin kauhean hyvää huolta kaikin puolin että vallan liikutun kun sitä ajattelen.Nuoret ja vanhat osallistuivat täydestä sydämestään kaikenlaiseen hauskanpitoon. Lauantai-illan päätteeksi paikalliseen yökerhoon lähti retkikunta jonka nuorin jäsen oli 15 ja vanhin 78. Hienosti jytäsi. Sitten nukuttiin 4 tuntia ja taas jaksoi tavata muut aamiaisella!

Mainokset

6 comments on “Lisää tällaista

 1. Satu sanoo:

  Kuulostaa huisin kivalta, leppoisalta ja lystikkäältä!

 2. Karusellissa sanoo:

  Sukutapaamiset ovat paitsi hauskoja (ainakin useimmiten) niin iän myötä jollain tapaa lähes satuttavan koskettavia. Ajan kulun näkee niin hyvin. Juuri noin kun sanot: vanhat sukupolvet poistuvat, ja yhtäkkiä huomaa itse kuuluvansa sinne setien ja tätien joukkoon, eturiviin.

  No, se on vaan elämän kulkua, vaikka tekeekin kipeää.

  Aivan upea juhlaviikonloppu teillä joka tapauksessa, ihan kateeksi käy. Kuvat puhuvat puolestaan.

 3. kirjailijatar sanoo:

  Kuulostaa just sellaisilta bileiltä, joissa olisi kiva ollut olla mukana. Olen ollut kerran jähmeissä sukujuhlissa, joissa ihmiset jäykisteli, kun eivät tunteneet toisiaan. Nuo kuulostavat paljon paremmilta!

 4. Olina sanoo:

  Aivan upealta kuulostavat juhlanne! Tässä kun näyttää siltä, että perintöasioita selvitellessä menee välit niihin lähempiinkin sukulaisiin, ei voi kuin ihailla ja ihmetellä, miten toisaalla osataan vähän fiksummin…:)

  Ja aivan hulppeat puitteet teillä! Jos saisi kerran elämässään yöpyä tuollaisessa talossa, niin olisi mitä muistella ja mille huokailla!

 5. Violet sanoo:

  Satu: se oli semmoista justiin.

  Karuselli: minusta oli ihan hullua katsella niitä nuoria joita olen vauvana pitänyt sylissä ja tarjonnut tuttia ja nyt ne väänsi tanssilattialla ja olivat 185 senttiä pitkiä:-)

  kirjailijatar: jäykistelyä on joskus silloinkin vaikka tunnettaisiin hyvinkin. Olen tosi iloinen että tuolla siltä vältyttiin.

  Olina:voi paska, perintöasiat…..olen paljon kuullut muilta ja ihan uskomattomiin tekoihin jotkut tuntuvat niiden riitojen myötä taipuvan.

 6. Pandice sanoo:

  Minäkin haluan tuollaisen notkean letkeän suvun! Meillä on pieni suku ja siksi kai tuntuukin höhlältä, miksemme tule paremmin toimeen – vai onko se juuri siksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s