Ei ehdi puutakaan painaa

Ei ole paljon ehtinyt puuta painaa viime aikoina.
Viime lauantaina olin Charlotte Gainsbourgin keikalla. Käteen jäi revitty lippu, mieleen vielä vähemmän. Olin toki kuullut että hän ei ole parhaimmillaan lavalla mutta olen silti yllättynyt miten huono hän saattoikaan olla.

Sunnuntaina oli miehen pikkuveli perheineen Pariisista lounaalla. Söimme katolla ja jälkiruuaksi oli vieraiden Pierre Marcolinilta ostamaa kakkua. Se oli ihan pyörryttävän hyvää – vai oliko se kuohuviini ja kuuma ilma? Kiva päivä ja pojillakin taas serkkuseuraa.

Koko alkuviikon olen salaillut asioita mieheltäni. Valmistelen syntymäpäiväyllätystä joka paljastetaan ensi sunnuntaina. Meinaan möläyttää koko ajan ja se on ihan kamalaa. Unohtelen paljastavia lappusia sinne tänne mutta olen luullakseni ehtinyt kerätä vinkit piiloon ennen kuin hän huomaa.

Salailu ja sumpliminen vie voimia ja aikaa! Olen hakenut netissä yötä myöden lahjaan liittyviä juttuja ja kaatunut lopulta nukkumaan puoliltaöoin mikä on minulle paljon ja harvinaista.

Lämpö on täällä vihdoin. Terassilla kasvaa. On ihana herätä lintuihin.

Mainokset

7 comments on “Ei ehdi puutakaan painaa

 1. minjo sanoo:

  Salailu on kaikista vaikeinta… minä aloitin tänä vuonna kerrankin suunnittelemaan miehelle synttäriyllätystä ajoissa. Itseasiassa viisi kuukautta etukäteen. Kaksi päivää onnistui salaaminen ja hiukan oli jo olennaisimmat vierasjutut järjestetty oikein käyttäen sellaista sähköpostiosoittakin, jota mies ei pysty lukemaan, mutta sitten en enää saanut pidettyä asiaa salassa… se siitä, mun ei kannata aloittaa suunnittelua niin ajoissa, tai ei innostua niin paljon, etten saa oltua hiljaa… Positiivista asiassa on se, että huomaa, miten sitä on niin tottunut jakamaan kahdestaan kaiken, että ei omia salaisuuksia kaipaakaan. ;-)

 2. Karusellissa sanoo:

  Yllätysjuhlat ovat ihanat – ainakin päivänsankarille, vaikka järjestely vaatiikin hermoja niin kuin kaikki salapoliisityö:) Jännä kuulla, että Charlotte Gainsbourgin konsertti oli pettymys. Minulle koko laulajatar on ollut hienoinen pettymys. Kuulin vuosia sitten jonkun biisin häneltä ja tykästyin, mutta huomasin myöhemmin, että levyllinen CG:tä oli liikaa. Liian tasapaksua. Kuvat ovat kuitenkin kauniit.

  Täälläkin ihana lämpö hellii. Joka ilta töistä palatessa matkan varrella puistossa laulaa hieno lintu. Olen surkea tunnistamaan niitä, joten olen päättänyt kutsua sitä satakieleksi. Niin kaunis on ääni.

 3. Violet sanoo:

  minjo: on se aika vaikeeta vaikka totta kai on ihan arjessakin paljon asioita joista emme toisillemme puhu…ei sillain että ne olisivat edes salaisuuksia vaan ihan vaan kun ei kaikkea ehdi, välitä eikä minusta edes tarvitse kertoa, puhua.
  Niin ja olipa kiva kun kommentoit pitkästä aikaa!

  Karusellissa: Menin sinne konserttiin lähinnä se ajatus päässä että haluan vaan nähdä hänet lavalla. Nähdä henkilön, musiikista viis. Ja näinhän toki ja hän OLI kaunis ja hän oli herttainen jne…mutta ei hänestä ainakaan minuun välittynyt minkäänlaista karismaa, säteilyä vai miksi sitä voisi sanoa…sitä sellaista jota rutosti enemmän välittyi vaikka hänen äidistään siellä samalla lavalla kolmisen vuotta sitten tai mitä välittyi samassa paikassa Stingistä maaliskuussa. Lämpöä ja läsnäoloa. Sitä ei valitettavasti ollut nyt tarjolla yhtään.

 4. Rebecca sanoo:

  Mielenkiintoista lukea Gainsbourg -kokemuksestasi. On nääs tulossa ihan kulmille laulelemaan kesällä. Mikään ihan hirveä hinku ei tullut mennä katsomaan, vaikka kiehtovalta persoonalta kyllä vaikuttaa sinänsä ja tämä nyt taisi sinetöidä sen, etten ala lippuja kärkkymään. Karisma ja lavasäteily on kyllä sellaisia ihme juttuja, että jonkun keikka voi olla ihan tosi hieno kokemus, vaikkei saman ihmisen musiikkia kauheasti muuten jaksaisi kuunnellakaan – minulle Chisu oli tällainen, jonka keikalle jouduin puolivahingossa.

 5. Suklaasydän sanoo:

  Tuosta Pierre Marcolinin kakusta olen aika kade. :)

 6. Tanja sanoo:

  Minustakin jännä kuulla sinulta Charlotten keikasta. Tosiaan, kuten Rebeccakin sanoi, hänellä on keikka Helsingissä tänä kesänä, ja moni on minua sinne houkutellut. Tavallaan uteliaisuudesta voisin mennäkin, tosin onko järkeä maksaa pelkästä uteliaisuudeta kuusikymmentä euroa rahaa, niin no, onhan sinä oltana siellä muutakin, Regina Spector mm. Minusta hänessä, Charlotte Gainsbpurgissa on vähän liikaa teennäistä ja laskelmoitua. Tykkään hänen tavastaan pukeutua, ehkä siinä kaikki. Ja onhan tuo outo ja kiehtova perhe, josta hän on.

  Tsemppiä sinne tohinoihin! Kivalta kuulostaa menot ja meinigit siellä.

 7. Tanja sanoo:

  Oi apua ja anteeksi kaikki nuo kirjoitusvirheet! Monen asian yhtäaikainen tekeminen ei liene vahvuuteni :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s