Haetaan iloa
Sunnuntai ja herään kirkonkelloihin. Sataa, se ei yllätä varsinaisesti. Tänään iloa ja inspiraatiota haetaan värillisen lasin läpi tuijottelusta ja visiitistä (poikkeuksellisesti tänä sunnuntaina auki olevaan) lempidivariin. Siellä voi ottaa kuuman kaakaon ellei villapaita lämmitä tarpeeksi. Voisi kokeilla myös yhdellä jalalla hyppelyä ja elokuvan katselua. Eilen katselinkin yhden hyvän. Revolution Road oli paljon parempi kuin olin koskaan odottanut.

Mainokset

8 comments on “Haetaan iloa

 1. Anna V. sanoo:

  Oletpa oikeassa; miksei voisi iloa oikein etsiä ja hakea, jos se ei itsekseen tule vastaan. Kelpaisi elämänohjeeksi monelle ruikuttajalle (joo, tiedän monilla olevan oikeasti paljon surua ja huolia, enkä heihin ruikuttajilla viittaakaan), jotka vain voivottelevat elämänsä menoa.

  Minä hain juuri pilviseen, tylsäänkin päivään iloa tuomalla ikkunan taakse ison puskan niittyleinikkejä, ja keittämällä mannapuuroa ja mansikkasoppaa. Tuntuu toimivan.

 2. Violet sanoo:

  Anna V: joskus kuulee sanottavan: ei aina tarvitse olla kivaa ja hauskaa. No ei niin, mutten silti tajua mitä pahaa sen tavoittelussa olisi. Uskon että kaikki muu mahtuu elämään joka tapauksessa hakemattakin.

 3. Kati sanoo:

  Jos aina on automaattisesti kivaa ja hauskaa, ei ole edes tarvetta tavoitella sitä hauskuutta ja mielikuvitus taatusti kuivahtaa rusinan kokoiseksi. :) Tosiaan, sitä kurjuutta sitten löytyy etsimättäkin…

  Värillisen lasin läpi katselu on kyllä oikein ilahduttavaa ja divarikäynti.. Oi, se vasta olisikin, etenkin jos moinen on vielä poikkeuksellisesti auki tänään. Minä olisin mielelläni mennyt kirpparille, mutta se on taatusti poikkeuksellisesti kiinni juhannuksen takia, joten imuroidaan sitten. Saahan sitä iloa siistin kodin katselusta vähän myöhemmin. ;)

 4. Liina sanoo:

  Mielikuvituksella ei ole rajoja hyvän elämän rakentamisessa. Violetin, minun ja meidän kaikkien arki on hauskempaa, kun käytämme tuota luojan luomaa mielikuvituksen lahjaa. Ilahdutin tänään päivääni poikkeamalla metsässä tervehtimässä metsän henkiä. Otin kuviakin. Taidanpa kirjoittaa niistä blgiini tässä joku päivä. Hyvää ja mielikuvitusrikasta kesää kaikille. Toivotta Liina.

 5. JenniH sanoo:

  Kuulostaa juuri sopivalta sunnuntailta. Kunpa täälläkin sataisi. Tänään joudun luultavasti virittämään sadettimen.

 6. Anne sanoo:

  Hyvä otsikko. Oikein hyvä.
  Ilo on pienet asiat ja usein on niin että ne täytyy etsiä. Mitähän tänään löytyy….
  -Anne

 7. Hanna H sanoo:

  Melkein voisi sinut tunnistaa näitten kuvien ja värisävyjen perusteella :) Eikö sielläkään kesä osaa olla ihmisiksi ja lämmittää?

 8. Violet sanoo:

  Kati: se divari oli auki, juuja siellä oli tosi kiva tunnelma. Lompsin kumisaappaissa hyllyjen välissä muiden sadeihmisten kansa, otin kupin kuumaa, mies tutki sarjakuvia alakerrassa, minä hain yläkerrassa turhaan Sylvia Plathin Johnny Panicia tai Arielia, eipä ollut vaikka siellâ melkein mitä vaan usein onkin.

  Liina: ja just niin että mistä kukin sen ilonsa löytää niin sinne sitten menoksi.

  JenniH: nauran ontosti sadettimelle…meillä ei ole toden totta olllut tarvetta!

  Anne: kiitos vaan Anne. Joo, uskon kyllä ettei hiukan etsitty ilo ole sen huonompi ilonaihe kuin spontaanisti tullutkaan.

  HannaH: hassu juttu tuo tunnistamisasia mutta voi olla ihan totta! Kesä on täällä ollut tosi kummallinen. Kesäkuussa on satanut lähes joka päivä ja nyt sitten on yhtäkkiä aivan hiivatin kuuma, kohta alkaa ukkosmyrsky ja salamointi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s