Lontoo III
Sanon miehelleni liikennevaloissa: mistä se johtuu että kaikki tuntuu niin tutulle? Kertaamme yhdessä elokuvia, tv-sarjoja, lauluja, kirjoja…enkä enää kysele.

Mainokset

6 comments on “Lontoo III

 1. Aura sanoo:

  Kauhistuttava Englanti-ikävä sai bensaa liekkeihin näistä kaikista Lontoo-postauksistasi. Hitsi. Vaan turha valittaa, pääseehän sinne kun vaan menee. :)

 2. Tanja sanoo:

  Lontoota täälläkin! Lontoo on nyt mulla mielessä. Kumma kyllä, vaikka en ole koskaan käynyt siellä (asia täytyy korjata mahdollisimman pian aivan selvästi), silti se tuntuu kummasti siltä niinkuin siellä olisi joskus steppaillut. Enkä ole koskaan hoksannut tuota aivan ilmeistä seikkää. Leffat ja muut! Tosi kiva katella näitä sinun Lontoo-kuvia.

 3. JenniH sanoo:

  Ihana, ihana Lontoo. Olen jo ihan paisuksissa odotuksesta ja jännityksestä. Koneemme starttaa 3.8. Siihen asti pitäisi pienen mielen jaksaa odottaa. Ihana kuulla, että teillä oli onnistunut reissu. Ja miksei olisi ollut, Lontoo saa varmasti kaikki rakastumaan itseensä. <3 Kauniita kuvia ja mielenkiintoisia kuvakulmia sinulla. Ihanaa, miten ihmiset katsovat samoja asioita eri tavoilla. Se on sitä elämän rikkautta.

 4. cista sanoo:

  Moi,
  mulla ihan sama fiilis, -olen elänyt edellisessä elämässäni Lontoossa, ehkä n.1910-luvulla… Tai sitten vaan liikaa kirjoja ja leffoja!

  Ihanaa loppukesää!

 5. Hanna H sanoo:

  Huomaan, olet päässyt vihdoin Lontooseen vai olikohan tämä edes ensimmäinen kerta. Eikö olekin mahtava? Aina muuttuva, mutta jotenkin niin tuttu…

 6. Violet sanoo:

  Aura: pahoittelut kuumeennostatutuksesta> Vaan sielläpä se aloillaan makaa Lontoo ja odottaa.

  Tanja; on niillä kaikilla (leffat sun muut) varmaan aika iso vaikutus siihen että tuli semmonen tietty tuttuudentunne. Kun en meinaan ihan selvinpäin usko mihinkään aikaisempiin elämiinikään.

  JenniH: hyvää matkaa, ei ole enää pitkä odotus!

  cista: no jos valita voisi niin olishan se ollu hienoa…olisin vaklannut Bloosburyn ryhmän tapaamisia ja sen sellaista….

  HannaH: oli eka kerta! Aivan mahtava oli ja takuulla menen uudelleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s